{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : armukadedate tähemärkide edetabel

foto : pexels / Kübra Arslaner      Kui sina ei tea ise ka ...

foto : pexels / Kübra Arslaner

 

 

 Kui sina ei tea ise ka täpselt öelda,  kui armukade sa oled, siis ära muretse -  astroloogia teab kõike. Igal sodiaagimärgil on oma põhjus selleks, miks nad on või ei ole armukadedad. Milline on aga kõige armukadedam sodiaagimärk? Austame viimasest positsioonist.


12. KALAD

Kalad on viimasel kohal armukadedate tähemärkide edetabelis. Nemad annaksid oma särgi ka seljast, kui vaja ja miks mitte ka oma kallima, kui keegi peaks küsima. Kalad on valmis kõike jagama. 


11. KAKSIKUD

Kaksikute jaoks ei valmista jagamine ka mitte mingisugust probleemi. Otse vastupidi, see pakub talle lõbu ja on hea vahelduseks. 


10. KAALUD

Kaalud on kõige populaarsemad tähemärgid. Kaalude esindajal on nii lai tutvusringkond ja nii palju kallimaid, et ta isegi ei tea, mida armukadedus tähendab. Nagunii ei oska ta ilma flirtimata elada. 

 

9. VEEVALAJA

Veevalaja ei seo ennast mitte kellegagi. Ta on sõltumatu ja iseseisev. Ta ei võta praktiliselt mitte midagi isiklikult. Ega hakka suurt numbrit tegema, kui sul peaks keegi teine olema vahepeal. 



 

8. AMBUR 

Amburil pole mõtet armukade olla, sest ta ise kipub pidevalt mujale vaatama. Ta on täiesti nõus sellega, et igale inimesele peab jäämaro tema vabadus. Olgem ausad : Ambur on nii enesekindel, et sellised tunded nagu armukadedus ei valmista talle kunagi muret. 


7. NEITSI

Neitsi on tõeline intellektuaal. Ta tahab olukorda kontrolli all hoida. Väiksemgi kõrvalhüpe kallima poolt võib vallandada suure kodutüli. 


6. KALJUKITS

Kaljukits peab kõige kohta arvet ja ootab, et ta saab vastu täpselt sama palju, kui ta annab. Ta hoiab kulutuste pealt kokku ent on helde armastuses. Kui ta leiab, et sa oled naabri vastu liiga lahkeks läinud, siis teeb ta teie suhtele kohese lõpu. 


5. VÄHK

Vähi tähemärgi esindaja vajab teadmist, et sa oled temaga ega jäta teda maha. Ta vajab turvatunnet, hoolt ja lähedust. Ta on väga armukade ega varjagi seda. 

 

 


4. JÄÄR

Jäära jaoks on kõik võistlus ning see kehtib ka armastuse kohta. Jäär tahab olla esimene kõiges: ka sinu südames. 


3. LÕVI

Lõvi tunneb oma suurt väärtust. Ta leiab, et sul on palju õnne sellega, et sa temasuguse inimese leidsid enda kõrvale. Ta ootab, et sa teda vääriliselt imetleksid ja masseeriksid ta jalgu. Ta võib pahandada isegi oma kassi peale, kui too peaks laskma ennast kellelgi teisel silitada.


2. SÕNN

Sõnn on suure omanditundega ja see kehtib nii asjade, kui inimeste kohta. Sõnni jaoks on suhe nagu kuum vann : nii kaua, kui vesi on mõnusalt kuum, pole mõtet välja tulla ja kolmekesi vanni ei mahu.


1. SKORPION

Skorpion on väga kirglik ja tulise loomusega. Tema jaoks oled tähtis ainult sina, vastu ootab ta samasugust truudust ja ustavust.


Kommentaare ei ole