{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : millisena teised sind näevad?

 Oled sa juba mõtelnud selle peale, millise mulje sa endast teistele jätad? Kas sa paistad pigem jaheda ja tõrjuvana vaid oled vastup...

 Oled sa juba mõtelnud selle peale, millise mulje sa endast teistele jätad? Kas sa paistad pigem jaheda ja tõrjuvana vaid oled vastupidi tore ja lahke kõigi vastu? Võib-olla on mõned teiste tehtud märkused ajanud sind mõnikord segadusse, sest ise me sageli ei saa aru, milline mulje meist teistele jääb. Arvame üht aga tegelikult alateadvuslikult käitume hoopis teistmoodi. See test näitab sulle, kas sa peaksid enda juures midagi muutma selleks, et parandada oma suhteid teistega, kui liigne negatiivsus su käitumishoiakut liiga palju on mõjutama hakanud. Testi tegemine on lihtne nagu alati, sul tuleb lihtsalt vaadata pilti ja panna tähele, mis sulle kõige esimesena silma jääb - kas lilled või liblikas.





 

LILLED

Kui sa nägid kõigepealt lilli selle pildi peal, siis tähendab see, et sa oled inimene, kes ei hakka kunagi end teiste pärast muutma. Sa oled selline nagu sa oled. Sul on oma maailmanägemus ja arusaam asjadest, sind isegi ei huvita see, mida teised sellest arvavad. Sul on omad kindlad eesmärgid, mille poole sa püüdled. Sa oled teadmistejanuline, tõik, mis puudutab teadust, huvitab sind, sa otsid kogu aeg võimalusi, kuidas oma teadmisi laiendada. 

Hoolimata sellest, et sind võib pidada natuke enesekeskseks inimeseks, ei suru sa oma arvamust teistele peale. Sa võid mõnikord paista jaheda ja eemalolevana, sest sulle ei meeldi karjaga kaasa joosta, sa oled alati harjunud asju tegema üksi ja oma äranägemist mööda. Sa oled sõltumatu ja iseseisev. Teistega koostöö tegemine ei valmista sulle ka erilisi raskusi ja vajadusel võid sa ka abi paluda aga sa oled sügavalt veendunud, et üksi tehes jõuad sa kiiremini oma asjadega valmis. Oma loomuselt oled sa üsna kannatamatu, sulle ei meeldi raisata aega mõttetute vaidlemiste ja arutamise peale. 

 

 

 

Kui kõik hakkavad oma arvamust avaldama, jääbki töö tegemata. Sellepärast usaldada sa kõige rohkem iseennast ja viid üksi oma plaanid ellu. Lisaks hoiad sa nii oma närve, sest tundes sinu loomust, võivad konfliktsed olukorrad ruttu teistega tekkida erimeelsuste puhul. Sa oled ambitsioonikas ja sul on kõrged sihid. Teistega koos tehes jõuaksid sa kaugemale, tähtis on valida endale appi õiged inimesed, keda sa hindad ja usaldad.

Sulle ei meeldi lasta ennast kamandada. Sa ei talu hea meelega, kui sulle öeldakse, mida teha. Sinu kõige kallim vara on sinu vabadus. Üldiselt töötad sa valdkonnas, kus sulle on jäetud vabad käed tegutsemiseks, sa võtad ise oma otsuseid vastu või oled lihtsalt vastutaval kohal. Kui see nii ei peaks olema, võid sa tunda ruttu pettumust oma hinges ja muutuda närvilisemaks. 

Oma pealtnäha külma kesta taga, varjad sa aga head ja hoolivat südant. Ainult kõige lähedasemad inimesed tunnevad sind hästi. Sa hoolitsed tõesti oma lähedaste eest, kelle jaoks pole sul millestki kahju. Töökaaslaste vastu oled sa nõudlik, kui nad on aga teeninud ära sinu heakskiidu, oled sa valmis andma neile väärilise tasu. 

 

LIBLIKAS

Kui sa nägid kõigepealt liblikat selle pildi peal, oled sa suure kujutlusvõimega inimene. Sa oled hea suhtleja. Kõik siin elus inspireerib ja motiveerib sind : nii inimesed, kui asjad sinu ümber. 

Sa oled sooja südamega inimene, mõnikord võid sa tunduda jahedana, vähemalt mõned inimesed on seda korra maininud aga seda ei maksa võtta tõsiselt, sest need, kes sind hästi tunnevad, teavad, kui hea inimene sa oled. Sind hinnatakse palju, sul on suur tutvusringkond. Sinust räägitakse alati head. Hoolimata kõigest pole keegi täiuslik, igal inimesel on omad puudused. Sina aga oled tasakaalukas. Optimistliku ellusuhtumisega, täis positiivsust, sa oskad kohe teisi lohutada ja julgustada. 

 

 

 

Sul on mingi anne, kuidas teisi omavahel ära lepitada ja pingeid maandada, kui sa tunned, et olukord hakkab üle piiri minema. Selle omadusega oled sa korduvalt silma paistnud nii töö juures, kodus, kui ka sõpradega koos olles. Paljud pöörduvadki murede või probleemide korral sinu poole. Sind usaldatakse, ilmselt oled sa selle ära teeninud. Sa ei hakka teiste tunnete ega usaldusega mängima. 

Sul ongi kalduvus elada läbi teiste, teiste heaolu on sinu jaoks sama tähtis, kui sinu enda oma. Sa usud, et kui teised on õnnelikud, siis on kõik hästi ja sina oled rahul. Ära ainult kaota iseennast seejuures ära. Sa ei anna sellest endale sageli aru aga pea meeles, et kahetsused tulevad alati hiljem. Sa oled hea inimene, seda ei saa eitada ega ümber lükata ja kindel on see, et kõik hea, mis sa oled teinud, tuleb sulle mitmekordselt tagasi. Ainult, et ära unusta mõtelda mõnikord natukenegi enda peale. 

Oled sa juba mõtelnud näiteks selle peale, mis sulle tegelikult meeldib ja millised on su eesmärgid (need, mis pole teiste inimestega otseselt seotud)? Ka sinul on õigus tunda end õnnelikuna, tehes seda, mis sulle meeldib. Kelleks sa unistasid saada, kui sa olid väike? Sa ei pea alati kõikidele jah ütlema, kui sinu abi palutakse ja alati valmis olema, niipea, kui keegi sind vajab.



 

Kommentaare ei ole