{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob 2024. aasta suuremat õnne armastuses?

foto : pixabay / Rudy 1412     Planeedid võtavad üksteise j...

foto : pixabay / Rudy 1412

 

 

Planeedid võtavad üksteise järel armastuse ingli rolli üle, milliste tähemärkide esindajatele toob aga 2024. aasta suuremat õnne armastuses? 

Hea uudis on see, et 2024. aastal Veenus ei ole retrograadis. Selle aasta suvel põhjustas Veenuse retrograad palju südamevalu ja lahkuminekuid (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT). Ent järgmisel aastal jääb armastuse- ja suhete planeet Veenus rahulikult meie kõrvale. See on väga hea enne kõikide sodiaagimärkide jaoks, vähemalt peaksid nii suuremad draamad ära jääma. Kolme tähemärgi esindajale toovad planeedid aga suuremat õnne kaasa armastuses. 

 


KAKSIKUD - uus algus

Uus aasta võib muuta absoluutselt kõik Kaksikute elus. Võib olla on tegemist suhte ametlikuks muutmisega, pere suurenemisega, ühise tulevikuplaani tegemisega või siis suure armastuse leidmisega. Kõike seda tänu hea õnne planeedile, mis siseneb juba kevadel Kaksikute märki. Kevad on aga armastuse aastaaeg. Tänu Jupiteri toetusele on Kaksikud ees ootamas aasta täis toredaid üllatusi ja kordaminekuid. Kõik võimalused on tema jaoks avatud ja mitte ainult armastuse valdkonnas. Ent kõige rohkem õnne peaksid planeedid tooma talle siiski just armastuses. Tegemist võib olla määrava kohtumisega või pulmadega või siis mõne muu tähtsa projekti ellu viimisega, 2024. aastal on midagi väga suurt juhtumas Kaksikute jaoks. Veenus on Kaksikute märgis 23. maist kuni 17. juunini ning seejärel Kaksikute sõbramärgis Kaaludes 29. augustist kuni 23. septembrini. Just nendel kuupäevadel on kõige rohkem armastust õhus. 

 


AMBUR - kõige romantilisem aasta

2024. aasta algab kõikide Amburite jaoks väga hästi. Veenus on transiidis Amburi tähtkujus kuni 24. jaanuarini. Armastust jätkub aga Amburitele terveks aastaks. Tulemärk võib usaldada oma südant ning olla ise julgem ja ettevõtlikum. Uuel aastal on tervelt neli perioodi täis suuremat õnne tema jaoks. Armastuse planeet toetab seda lisaks 15. veebruarist kuni 11. märtsini ning seejärel 5 - 29. aprillini ja 11. juulist kuni 5. augustini. Veenus jõuab taas Amburi märki 17. oktoobril ning jääb kuni 11. novembrini. Seega veedab armastuse planeet suurema osa oma ajast Amburi sõbramärkides, tuues sellega head armastuse õnne talle. Seda, et armastuse planeet ta oma erilise kaitse alla võtab, juhtub väga harva ja kindlasti mitte iga aasta. 

 


KALAD - romantiline aasta on ees ootamas

Kõik planeedid on jõudnud ühisele nõule ja valinud välja ühe õnneliku, kellele järgmine aasta toob palju õnne armastuses. Kalad on 2024. aastal samuti planeetide erilise soosingu osalised. Kõigepealt kaitseb teda armastuse planeet Veenus, mis on tema märgis 11. märtsist kuni 5. aprillini, seejärel 30. aprillist kuni 23. maini viibib Veenus sõbramärgis (Sõnnis) ning peale seda 17. juunist kuni 11. juulini Vähi märgis. 23. septembrist kuni 17. oktoobrini on Veenus Skorpioni märgis. Kõik need perioodid toovad Kaladele suurt õnne armastuses. 

Ka Merkuur hoolitseb Kalade ees järgmisel aastal, soodustades kohtumisi 23. veebruari ja 10. märtsi vahel, sellel ajal peatub suhete planeet Kalade märgis ning seejärel 17. juunist kuni 2. juulini ja 13. oktoobrist kuni 2. novembrini, olles Veemärgis. Neptuun (unistused) ja Saturn (seadused) liidavad oma jõud Kalade märgis, aidates tal oma plaane ja unistusi ellu viia. Kui Kalad ei ole veel oma ellu armastust leidnud, siis 2024. aasta peaks tooma just selle, keda nad otsivad.

Kommentaare ei ole