{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid armastavad kõige rohkem pidutseda ja millised on kõige kodulembelisemad?

  foto : unsplash / Andrew Knechel   Ütle meile, mis tähtku...

 

foto : unsplash / Andrew Knechel

 

Ütle meile, mis tähtkujus sa oled sündinud ja me ütleme sulle, mida sa nädalavahetusel tavaliselt teed. 

 

Millised tähemärgid on kõige kodulembelisemad ja millised armastavad kõige rohkem pidutseda? 

 

Edetabel

 

12. NEITSI

Neitsi veedab nädalavahetused oma kassiga ja tunneb end nii väga hästi. Tema jaoks on ta kodu ja isiklik mugavus kõige tähtsamal kohal. 

 

11. VÄHK

Kui tema peaks külalisi vastu võtma enda juures, on ta suurepärane võõrustaja. Ta serveerib oma külalistele hõrgutisi ja häid kokteile ning paneb mängima hea muusika. Kui pidu peaks aga mujal toimuma, siis ta palub sul hiljem rääkida, kuidas teil õhtu möödus. 


10. SÕNN

Tema jaoks on kõik prioriteetide küsimus. Kell 9 õhtul peab ta magama heitma, lõuna ajal teeb ta ka nädalavahetustel väikese uinaku või käib vannis. Tal ei ole palju aega selleks, et väljas käia. Jäta talle sõnum. 


9. KALJUKITS

Kaljukitsed on suure kohusetundega. Nad ei käi palju väljas, sest neil ei ole selleks lihtsalt aega. Tööasjad ja kodune majapidamine võtab kogu nende vaba aja ära. Ära isegi hakka tule lagedale mingi viimase minuti plaaniga, sest ta ei võta vedu. 

 

 


8. SKORPION

Talle meeldiks küll sinu sünnipäevale tulla aga esiteks ei meeldi talle enamik sinu sõpru ja ülejäänudega ei saa ta lihtsalt läbi. Ta teeb sulle isegi selgeks, et parem ongi, kui ta jääb koju. 


7. VEEVALAJA

Kuna Veevalajad ei tee kunagi midagi nii nagu teised, siis on nad samaaegselt ekstraverdid ja introverdid. Veevalajale meeldib suhelda erinevate inimesega aga talle ei meeldi suured seltskonnad. 


6. KALAD

Kaladele meeldivad peoõhtud, sest ta on nagu hipi ja tunneb teistega suuremat ühekuuluvust. Talle meeldib tantsida ja olla üks teiste seast. 


5. KAKSIKUD

Kaksikutele ei meeldi vaikus, tühjus ja üksindus. Mida rohkem inimesi koos on, mida lärmakam seltskond on, seda õnnelikum ta on. Ta käib ühe juurest teise juurde, lobiseb kõigiga vabalt ja tunneb end hästi. 

 

 


4. KAALUD

Ta kahetseb üle kõige seda, et ei saa iga päev oma glamuurset riietust kanda, mis talle nii hästi sobib. Mida suurem pidu, seda paremini ta end tunneb. 


3. AMBUR

Amburile meeldivad kõik seltskondlikud üritused. Peale paari klaasi on ta suures hoos ja hakkab mänge organiseerima. 


2. JÄÄR

Jääral on ülevoolav energia, mitte miski ei peata teda. Ta peab lihtsalt leidma võimalusi, kuidas oma energiat kulutada. Seal, kus on pidu, on ka Jäär. 


1. LÕVI

Lõvile meeldib tähistada kõike, mida on võimalik tähistada. Talle meeldib tantsida ja kõva häälega karaoket laulda.

 

Kommentaare ei ole