{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Armastus ja kohtumised Sind on ees ootamas väga ilus ja meeldejääv detsembrikuu. Kui sa oled juba kellegagi koos, tunn...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Sind on ees ootamas väga ilus ja meeldejääv detsembrikuu. Kui sa oled juba kellegagi koos, tunned sa ilmselt suuremat lähedust oma kaaslasega ja oled temaga ühel lainel. Sa oled tema vastu tähelepanelik ja hooliv. Kõikide märkide järgi tuleb detsembrikuu üsna kirglik ja emotsiooniderohke. Miks mitte minna aastavahetuseks reisima? See parandaks teie suhet veelgi rohkem. Kui sa oled aga vallaline, ei ole ka sinul vaja muretseda. Tõenäoliselt on ka sind ees ootamas sündmusterohke ja meeleolukas kuu, täis toredaid kohtumisi. Armastus võib su ellu tulla peale 12. detsembrit. 


Raha ja töö

Tööalane edu saadab sind detsembris, asjad hakkavad liikuma taas õiges suunas ja mitmed probleemid kaovad. Selle jaoks pead sa ka ise käised üles käärima ja vaeva nägema aga see kõik on seda väärt. Sa jõuad ilmselt igale poole ja sihid kõrgele. Sa näitad detsembrikuus, milleks sa võimeline oled. Sa saad kõikidest takistustest üle ja võid õigusega enda üle kuu lõpus uhkust tunda. Rahaasjad peaksid olema korras.




Tervis

Detsembris ei kavatase sa niisama istudes oodata aasta lõppu, vaid tormad ühest kohast teise nagu oleks sul kogu aeg kiire. Kõige rohkem energiat võtavad muidugi tööasjad. Ära unusta aeg-ajalt siiski võtta aega maha ja hoolitseda ka oma tervise eest, ära kurna ennast täiesti ära. Üldiselt aga tundub, et su tervis peaks olema üsna heas seisus. 


Pere ja sõbrad

Katsu olla mõistvam ja hoolivam oma lähedaste vastu ning ära unusta oma sõpru ära sellel kiirel ajal.

Kommentaare ei ole