{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Vähi tähemärk on sodiaagi kõige hullem

foto : unspalsh / KF      Mõned ütlevad, et Vähid on liiga ...

foto : unspalsh / KF

 

 

 Mõned ütlevad, et Vähid on liiga oma kodus kinni, teised leiavad, et Vähid võtavad kõike liiga isiklikult ja solvuvad tihti, kolmandad leiavad, et Vähi märgi esindaja vajab keskmisest inimest rohkem tähelepanu ja armastust. Kuidas aga tegelikult lood on? 

Jaa, me kuuleme teid küll, kallid Vähid, südamepõhjast protestimas, et te ei solvu sugugi rohkem, kui teised ja mida me siin sellega öelda tahame, mis meie eesmärk on ja et kogu see artikkel on üks suur jama. 

Kui sa oled oma elus kohtunud või on sul praegu tutvusringkonnas või lähedaste seas Vähi tähtkujus sündinud isikuid, siis sa ilmselt tead, kuidas ta võtab kõike isiklikult. Tema on see, kes ütleb alati, et miks tema ja tal on sellest kõrini. Ta on tõeline draamakuninganna. Või kuningas. 

 

 

Siin kohal tuleb meelde tuletada, et tegelikult ei ole ükski tähemärk teisest parem ega teisest halvem. 12 sodiaagimärki moodustavad terviku, täiendades teineteist. Aga omal viisil on nad kõik millegi pärast teistest halvimad. 


Milline on Vähi iseloom? 

Vähkide aeg algab koos suve algusega. Vähid ise on aga emotsionaalsed, perelähedased ja nostalgilised oma hingelt. Vähk on veemärk nagu Skorpion ja Kalad. Vesi sümboliseerib astroloogias aga kõike seda, mis meie sees toimub : emotsioonid, mälu, intuitsioon, kujutlusvõime, loomingulisus. Lisaks elemendile on igal tähemärgil ka oma taevakeha, Vähi märki valitseb Kuu ise. 

 

 

Kuu on seotud viljakuse ja paljunemisega, selle tõttu on Vähid nii isalikud, kui emalikud. Kuu viitab sisemiste emotsioonide keeristele, unenägudele ja alateadvusele, mis on Vähi jaoks nii tähtis ja oluline. Vähid on nagu suured unistavad lapsed, kes on tihedalt seotud oma sisemise maailmaga. Kuu sümboliseerib ka mugavust ja turvatunnet. Ja selle tõttu, et Vähk tunneb end oma kaitsva kesta sees nii turvaliselt ja hästi, armastabki ta nii palju kodus olla. 


Millised on Vähi puudused? 

Öeldakse, et üle kõige armastab Vähi esindaja olla kodus, sussid jalas.  Nagu Sõnnid. Ta kohe kuidagi ei taha oma mugavustsoonist välja tulla, ta lihtsalt ei saa aru neist, kes viitsivad kogu aeg kusagil ringi käia. Kodus on kõige parem koht tema jaoks. Diivani peal, tekike peal ja söögipoolis kõrval, et kõht tühjaks ei lähe, kassike põlvede peal. Selle tõttu on ta tihti üksi ja hakkab kartma kõike, mis on tundmatu ja võõras. Öeldakse ka, et Vähid peavad traditsioonidest kinni. Nad on konservatistid (mitte tingimata poliitilises mõttes) ja armastavad öelda, et kõik, mis oli varem, oli parem. Ja sellepärast nad teevadki kõike nii nagu varem tehti. Plaanipäraselt. Ega nad ei varja ise ka seda. 

 

 

Nad mõtlevad nii palju mineviku peale ja selle peale, kuidas enne oli, et elavadki suurema osa oma ajast minevikus. Nad mõtlevad ikka ja jälle minevikus aset leidnud sündmuste peale ja on pika vihaga. Vähil on imeliselt hea mälu, sellepärast ta peabki pikka viha. Ta võib andestada aga ei unusta. Mitte kunagi. Kaugeltki mitte. Ta on selles mõttes nagu paranoiadega (nagu Skorpion). Ta näeb juba ette kõike halba, mida sa talle teha võid ja on sellepärast juba ette sinu peale pahane. 

On ta siis dramaatiline? Jah. Võimeline arvamust muutma, võtab kõike isiklikult, võimeline tuju muutma järgmisel hetkel, õrnahingeline jne. Ühes võid sa kindel olla, et kui sinu Vähike ei tunne ennast hästi, ei tunne sina ka ennast hästi. Sest tema ongi maailma naba ja kogu maailm peab keerlema tema ümber. Vähemalt tema peas on asjad nii paika sätitud.


 

Kommentaare ei ole