{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata järele milline on sinu hinge sümbol

foto : pexels : pixabay     Kui sa oled sündinud jaanuaris Sinu sümbol on draakon Sa oled sündinu aasta kõige esimesel kuul ja ...

foto : pexels : pixabay

 

 

Kui sa oled sündinud jaanuaris

Sinu sümbol on draakon

Sa oled sündinu aasta kõige esimesel kuul ja oled kõikidele teistele eeskujuks. Sul on tugev sisemine jõud, mis annab sulle vajalikku energiat selleks, et saada hakkama kõigega, mida elul sulle varuks on. Mitte miski ei peata sind, sa oled üldiselt enesekindel ja teed alati seda, mida pead õigeks. Kui keegi peaks sind aga nurka suruma, võid sa muutuda ohtlikuks ja see võib sulle probleeme kaasa tuua. Hea oleks, kui sa õpiksid ennast paremini kontrollima.


Kui sa oled sündinud veebruaris

Sinu sümbol on fööniks

Sa oled natuke tundlikum ennast ümbritseva maailma suhtes. Maailma valu võib sind põlvili suruda aga mitte miski ei saa sind maha murda. Kui vaja, võtad sa aega iseendale, oled üksi ja lased oma valu välja aga seejärel tõused sa tuhast nagu fööniks, olles täis uut jõudu. Sa oled ääretult sihikindel ja järjepidev. 


Kui sa oled sündinud märtsis

Sinu sümbol on yin ja yang

Üle kõige otsid sa oma elus harmooniat ja tasakaalu. Tänu sellele katsud sa ka kõige raskemates olukordades näha rohkem head ja keskendud lahenduste leidmisele ning suhtlemisele. Sul on ka ainulaadne oskus näha teistes inimestes nii head, kui halba. Ära ainult mine liiale, sest mõned inimesed lihtsalt on halvad, ükskõik, kui palju head sa ka ei taha neis näha. Vaata paremini seega, keda sa usaldad ja keda mitte.


Kui sa oled sündinud aprillis

Sinu sümbol on lõvi

Aprillikuus sündinud on julged, vaprad ja kartmatud. Ühelt poolt ei karda sa ühtegi väljakutset ja saad kõikidest oma probleemidest jagu. Sa oled väga lojaalne, kaitsed alati oma lähedasi, kellel on sinu elus tähtis koht. Elul on sulle varuks mitmeid väljakutseid, millega sa pead hakkama saada ent sa ei anna kunagi alla, ükskõik, kui raske sul ka ei peaks olema. 

 


Kui sa oled sündinud maikuus

Sinu sümbol on hunt

Sind ei häiri see, kui sa pead olema üksi ja omaette. Kui keegi peaks aga ohustama sinu lähedasi, võid sa muutuda ohtlikuks. Sa ei taha olla rambitule valguses, sa jääd hea meelega varju. Kui keegi su lähedastest peaks aga heitma pilgu selja taha, näeb ta, et sa oled seal, alati valvamas.


Kui sa oled sündinud juunikuus

Sinu sümbol on kala

Juunikuus sündinud igatsevad oma ellu rohkem lõbu ja rõõmu. Kui see oleks ainult võimalik, vabastaksid sa end kõikidest kohustustest ja teeksid seda, mida süda soovib ja läheksid sinna, kuhu hing kutsub. Kahjuks pole see alati aga võimalik ja elul on omad reeglid. Kuula rohkem oma südant, mis juhatab sind õiges suunas.

 

Kui sa oled sündinud juulikuus

Sinu sümbol on tuli

Sa oled oma loomult tuline, sa teed kõike kogu oma hinge ja pühendumusega. Kui sa midagi tahad, ei kõhkle sa tegemast esimest sammu. Sa pead ainult aru saama, et mõnikord katsud sa hüpata üle oma varju ja mõned asjast võib saada kinnisidee.

 

Kui sa oled sündinud augustis

Sinu sümbol on hobune

Sa oled vabana sündinud, jooksma tuulega võidu, olema loodusega üks, tundma ja kontrollima oma jõudu.

Sa tahad palju vabadust ja muuta oma elu põnevaks, sa otsid alati vaheldust ning uudsust oma ellu. Ent sa tead, et igal asjal on oma aeg: on aeg tööd teha ja aeg elu nautida. Nii kaua, kui sa usud iseendasse, läheb sul kõik hästi. 

 

 

Kui sa oled sündinud septembris

Sinu sümbol on lill

Sul on imeilus hing, puhas ja puutumatu. Sa muudad kõikide inimeste elu õnnelikumaks ja rõõmsamaks. Sa oled nagu lill, mis kasvab looduses. Sina üksi võid muuta maailma ilusamaks paigaks. Sa õpetad ka teisi, kuidas võtta aega maha ja näha ilu enda ümber. Sinu ümber on rahu ja soojus. Sa muudad maailma paremaks. Sa tõmbad häid inimesi oma ellu. 


Kui sa oled sündinud oktoobris

Sinu sümbol on täht

Sa oled sündinud selleks, et juhatada ja toetada teisi, aidata teistel olla parem. Sa oled nagu majakas, mis näitab õiget suunda, sa oled nagu täht, mille suunas liikuda. Sa aitad teistel viia oma unistusi ja eesmärke ellu. Sa valgustad teiste eed ent sa peaksid õppima ka enda jaoks aega võtma, muidu kurnad sa ennast lihtsalt ära.


Kui sa oled sündinud novembris

Sinu sümbol on puu

Sa oled nagu puu. Sa oled see, kes kaitseb ja annab varju. Sa oled alati oma lähedaste jaoks olemas. Su juured on sügaval maa sees. Ükski torm sind ei murra. Sul on ilus hing. Sa oled imetlusväärne inimene. Ära lepi kunagi vähemaga, kui sa väärt oled. 


Kui sa oled sündinud detsembris

Sinu sümbol on vesi

Sa oled voolav vesi, sa ei püsi kunagi paigal. Sa tahad olla vaba ja muretu. Sa tood rahu ja rõõmu kõikidele enda ümber. Sa ei lase elutormidel end  maha murda, vaid lased tuuleiilidel end kanda laineharjal ja ootad, kuni päike taas välja tuleb, et siis taas rahulikult voolata.

 

 


   © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole