{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : oled sa ekstravert või introvert?

  Kui lihtne on sinu jaoks suhtlemine inimestega keda sa ei tunne? See võib tunduda mõnele inimesele lausa ülearuse küsimusena, omet...

 

Kui lihtne on sinu jaoks suhtlemine inimestega keda sa ei tunne? See võib tunduda mõnele inimesele lausa ülearuse küsimusena, ometi on tähtis teada, kui hea suhtleja sina oled. Näiteks töö juures tuleb suhtlemine kasuks, nii suudad sa uude töökeskkonda kiiremini sisse elada. See test aitab välja selgitada, kas sa oled pigem reserveeritud inimene või armastad sa suhelda. Selleks, et testi teha, tuleb sul ainult tähele panna seda, mida sa selle pildi peal kõige esimesena näed. Seejärel vaata, millise kirjelduse see sinu kohta annab. Vastus võib sind ennast ka üllatada! 

 


 

 

KASS

Kui sa nägid kõigepealt kassi selle pildi peal, siis võid sa olla introvertne inimene. Kui varem kasutati sõnastust tagasihoidlik, siis sõna introvertne sobib paremini inimestele, kes on reserveeritud olemisega. See ei tähenda nagu ei meeldiks sulle teistega suhelda, sõprussuhete loomine võib olla ainult sinu jaoks raskem. Esimesel kohtumisel sinuga võivad inimesed arvata, et sa oled jahe ja eemalolev. Tegelikult on aga nii, et kui sinuga rohkem tuttavaks saada, siis on näha, et see nii ei ole. Sest sa oled hea südamega ja rõõmsameelne inimene, kes ei kannata vaidlusi ja konflikte. 

Ilmselt see on ka põhjuseks, miks sa oled alati valmis kompromisse tegema, kui õhkkond peakski pingelisemaks minema. Sa pakud välja lahendusi, mis sobivad kõikidele ja mis aitavad pingeid ära hoida. Sa ei pea pikka viha ja oskad andestada. Sa annad alati teise võimaluse neile, kes on seda väärt.

 

 

See, mis sind elus motiveerib, on anda endast parim kõikides valdkondades - nii era- kui tööalases elus. Sa tahad oma mugavustsoonist välja tulla, võtta vastu uusi väljakutseid. Sul on olemas vajalikud oskused ja vahendid, mille abil viia oma eesmärke ellu. Jätka samas vaimus, ole teiste vastu avatum ja kõik läheb hästi. 

 

LAMBIPIRN

Kui sa nägid aga lambipirni esimesena, siis tähendab see seda, et sõprussuhete loomine ja uute inimestega kohtumine ei valmista sulle raskusi. Teiste sõnadega oled sa ekstravertne inimene - sa oled alati selline olnud.  Sa suhtled täiesti vabalt kõikidega, ka nendega, keda sa ei tunne. Sa oled hea suhtleja, teised hindavad seda kõrgelt. Isegi kõige keerulisemates olukordades oled sa võimeline looma tugevaid suhteid teiste inimestega. 

Sul ei ole kalduvust mõista teiste üle kohut, sellepärast on sinuga hea ja lihtne suhelda. Aga sulle ei meeldi, kui sind millekski sunnitakse. Töö juures näiteks tead ja tunned sa hästi oma töökohustusi, kui sulle seda aga tihti meelde tuletada, mida sa tegema pead, võib see sind ärritada. Sa tahad teha asju omas rütmis, pidades siiski kinni kuupäevadest. Kui keegi peaks kahtlema sinu võimetes, võid sa näidata, milleks sa võimeline oled. Sa oled väga sihikindel ja järjepidev. 

 

 

Sa ei jäta enne, kui oled oma unistused ellu viinud. Sul on kindlad eesmärgid ja sinu jaoks on tähtis see, et sa saaksid oma eesmärgid ellu viia. Sellepärast annad sa endast parima ja katsud oma elu võimalikult hästi organiseerida. Sa ei taha istuda ja oodata, kuni võimalused avanevad, sa tahad tegutseda kohe. 

Sa oled heasüdamlik. Kui sa näed kedagi, kes vajab abi - on siis tegemist mõne tuttavaga või mitte - oled sa valmis aitama. See on väga hea, et sa teisi aitad aga ära seejuures unusta iseennast ja oma vaimset ning füüsilist tervist. Mõnikord kurnad sa end täiesti ära, keskendudes liiga palju oma plaanide elluviimisele ja see võib teha sulle endale halba. Rooma linna ei ehitatud ühe päevaga, ära seda ära unusta. Seega ei saa sa kõiki oma eesmärke kohe ellu viia. Sa pead võtma aega ka iseenda jaoks, hoolitsema enda eest ja puhkama vajaduse korral. Ära oota, kuni sul pole enam endal jõudu selleks, et hakata oma tervise eest hoolitsema.

 


Kommentaare ei ole