{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : loe, millises riigis peaksid sina elama

    foto : unsplash / Derek Sutton Mõned on kohe sündinud li...

 

 

foto : unsplash / Derek Sutton

Mõned on kohe sündinud linnainimesteks ja tunnevad ennast kõige paremini just suurlinnades, teised aga tunnevad end hästi ainult maal või looduse keskel, kaugel eemal linnakärast. 

Loe, millises riigis sina peaksid elama vastavalt oma tähemärgile! 


Jäär (21. märts - 20. aprill)

Jäär on ambitsioonikas ja pakatab energiast, talle meeldivad väljakutsed ja üldiselt ei püsi ta pudeliski paigal. Ta tahab kogu aeg, et elu tema ümber käiks ja oleks palju liikumist. Ta ei suuda lihtsalt niisama tegevusetult istuda. Jäär tunneks end nagu kala vees elades New York'is (Ameerika Ühendriikides), linnas, mis ei maga kunagi ja kus öösel kella ei tunta.


Sõnn (21. aprill - 20. mai)

Sõnn on seal, kus on tema juured, muudmoodi ei kujuta ta oma elu ettegi. Ta tahab elada Eestimaal, süüa hernesuppi, kilu ja musta leiba. Ning juua kalja peale. Ainult Eestimaal on Sõnn tõeliselt õnnelik ega igatse mujale. Seal, kus on tema juured, sinna ta jääb.


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Kaksikud tunneksid end hästi Hispaanias. Seal, kus on kogu aeg pidu ja pillekaar, seal saab ta lõbutseda, naerda, kohtuda uute inimestega ning veeta oma aega sõpradega nii palju, kui tahab. 


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähk tahab elada rahus ja vaikuses. Mida vähem on tema ümber inimesi, seda parem. Talle meeldib väga mere ääres aga Pärnus käib ta ainult puhkamas. Muhumaale kisub tema hing. 

 


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi on tulemärk, talle meeldib kõik, mis hiilgab. Mida säravam on tema keskkond, seda parem. Näiteks Las Vegas (Ameerika Ühendriigid) oleks hea valik. Või siis hoopis Dubai (Araabia Ühendemiraadid).

 

Neitsi ( 23. august - 22. september) 

Neitsi on metoodiline ja praktiline, talle sobiks elukohaks hästi Berliin (Saksamaa).


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud on hästi romantilised oma hingelt, hindavad kõrgelt kunsti ning arhitektuuri. Ta tunneks end hästi Veneetsias (Itaalia).


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Washington (Ameerika Ühendriigid) sobib Skorpionile hästi. Skorpion hindab kõrgelt võimu, talle meeldib ka Ameerika kultuur, mis tuletab talle paljuski teda ennast meelde.

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Austraalia sobib Amburile hästi. Tasmaania on tema jaoks justkui loodud. 


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukitsele meeldib loodus ja ta võiks kolida hea meelega Kanadasse elama kusagile metsiku looduse rüppe, eemale suurlinnadest. Talle meeldivad mäed ja külma ta ei karda.


Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Veevalaja on uuendusliku mõtteviisiga ja käib oma ajaga kaasas, mõnikord on paar sammu teistest eespoolgi. Veevalaja tunneks end hästi elades Tokyos (Jaapanis) ja koliks sinna ilma vähimagi kõhkluseta. 


Kalad (20. veebruar - 20. märts)

Bali saarelt leiaks Kalade tähemärgi esindaja oma õnne, see saar aitaks tal tagasi leida hingerahu ning ühendada keha ja vaimu omavahel. Sellel Indoneesia saarel on kõik, mida ta vajab selleks, et olla õnnelik.


Kommentaare ei ole