{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal ei tule kõige parem nende tähemärgi esindajate jaoks

  foto : unsplash / Stefan Spassov    Õnneratas muudkui kee...

 

foto : unsplash / Stefan Spassov

 

 Õnneratas muudkui keerleb ja keerleb, igal nädalal on planeetidel omad lemmikud ning need, kes peavad vähemaga leppima. Õnneks keerleb see ratas üsna ruttu. Järgmine nädal toob suurt õnne osade tähemärkide esindajatele ent mitte kõikidele. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest tegemist on kõigest astroloogiaga ja selle sümboolse tõlgendusega. Merkuuri kurikuulus retrograad ei saa sulle isiklikult halba teha ega probleeme sinu ellu tuua ja kui nii võtta, siis ei hakka ükski planeet kellelegi kunagi kaikaid kodaratesse loopima. Astroloogiat tuleb võtta nagu keelt, mis aitab rääkida iseendast, teistest ja ümbritsevast maailmast. Ja mõnikord ka selleks, et saada kasulikku nõu astroloogidelt. 

 

 

Enne, kui me asume asja kallame ja kurvastame neid, kelle jaoks järgmine nädal ei tule just kõige parem, vaatame järele, milline on planeetide seis järgmisel nädalal. Nagu paljud teavad, kestab Merkuuri retrograad Sõnnis veel ühe nädala. Mingeid suuremaid katastroofe see siiski endaga kaasa ei too. Merkuur tuletab meile lihtsalt meelde, et aeg-ajalt on parem võtta aega maha  ja mõtelda oma elu üle järele. Marss Vähi märgis sama mõju ei avada, Veenus samas märgis võib meid panna rohkem keskenduma kõige olulisemale oma elus. Saturn Kalades soodustab mõttetegevust, aidates meil paremini näha ka seda, mis on korrast ära. Ehk siis teisisõnu võib selline planeetide seis meid natuke loksutada aga lõpuks on kõik rahul. Võib-olla ainult kahe tähemärgi esindajad natuke vähem, kui teised. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem? 

 

 


SKORPION

Käimas on Sõnnide aeg, ilmselt selle tõttu vajavad Sõnniga opositsioonis olevad Skorpionid praegusel hetkel rohkem puhkust. 5. mai täiskuu ja kuuvarjutuse põhja ja lõuna sõlmed leidsid aset Sõnni ja Skorpioni nurgas. Selle tõttu peab Skorpion leidma tasakaalu oma elus ja suhetes. Sest tehes kõike ihu ja hingega, on Skorpionil sageli kalduvus põletada küünalt mõlemast otsast. Merkuur on retrograadis Sõnni märgis. Sellepärast peab Skorpion meeles pidama, et ta ei tohi unustada lähedasi inimesi oma elus, tegeledes liiga palju teistega. Nii hoiab ta ära võimalikke pingeid nendega, kes tunnevad, et neid on hooletusse jäetud. Pirni tuleb lõigata kaheks nii, et kumbki pool kannatama ei pea. Leia kuldne kesktee ja kõik läheb hästi. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja peab järgmisel nädalal prioriteedid oma elus paika panema. Planeedid ei ole hetkel tema vastu väga armulised. Selle tõttu ei pruugi kõik tema plaanid läbi minna ja ta peab mõtlema hakkama, kuidas oleks kõige õigem edasi tegutseda. Veevalaja on õhumärk, kes kohaneb hästi igas olukorras ja on võimeline mõtlema mitmele asjale korraga. Ainult, et ka tema on inimene. Veevalaja planeet Uraan on Sõnni märgis juba 2018. aastast saadik ja selle tõttu ongi Veevalajal juba pikemat aega tunne, et asjad tema elus ei liigu nii kiiresti nagu peaksid. Saturn - teine Veevalaja lemmik - on alates 7. märtsist Kalade ookeanis, seal, kus Veevalaja põhja jalge alt võib kaotada. Ja kõigele tipuks on Pluuto Veevalaja märgis esimest korda peale Prantsuse revolutsiooni. Praegu käimas olev Sõnni aeg ei ole Veevalaja jaoks kõige parem. Sellepärast olekski hea, kui Veevalaja lihtsalt paneks praegu prioriteedid paika ja võtaks asju võimalikult rahulikult. C'est la vie!

Kommentaare ei ole