{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : maikuu algus toob kaasa head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Erwan Hesry    Lilled õitsevad ja loodu...

 

foto : unsplash / Erwan Hesry

 

 Lilled õitsevad ja loodus on iga päevaga rohelisem. Maikuu ongi kätte jõudnud, tuues eesoleva suve meile natukene lähemale. Käes on Sõnnide ja Kaksikute sünnipäevakuu. Milline on aga planeetide seis maikuu alguses? Milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu algus kõige rohkem head õnne kaasa? 


Planeetide seis maikuu alguses

Täiskuu Skorpionis leiab aset 5. mail, mis peaks kõikide märkide järgi muutma meid emotsionaalsemaks ning panema elu üle järele mõtlema. Neljapäeval ja reedel on soovitatav võtta lihtsalt aega maha. 7. mail aga siirdub Veenus Vähi tähtkujju, liites meid oma soovide ja igatsustega. Veenus liigub käsikäes koos Jupiteriga, tuues õnne südameasjades. Planeedid ise soovitavad meil kuulata rohkema oma tundeid ja soove ning olla parem nii enda, kui teiste vastu. Samal ajal on Merkuur ikka veel retrograadis Sõnni märgis, soovitades meil aega maha võtta ja mitte kiirustada. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu algus kõige rohkem õnne kaasa? 

 

 

 

KALJUKITS

Maikuus on kõige rohkem au sees kõik maamärgid - Sõnn, Neitsi ja Kaljukits, kellele planeedid toovad praegusel hetkel kõige rohkem õnne. Mitmed planeedid soovivad neile hetkel ainult head. Ja otse loomulikult on Kaljukits nende seas, kelle planeedid hea õnnega maikuu alguses üle külvavad. Tänu planeetidele muutub Kaljukits enesekindlamaks, tuleb oma mugavustsoonist välja ka viib oma unistused ellu.

Kaljukits muutub palju spontaansemaks ja julgemaks ning hakkab otsima uusi võimalusi ja lähenemisi. Kõik tema ettevõtmised peaksid õnnestuma, suur edu on teda ees ootamas. Taevas ise toetab teda ja hoolitseb selle eest, et kõik hästi läheks. Maikuu alguses võib Kaljukits viia mitmed oma unistused ja plaanid ellu. 

 

 

 

AMBUR

Jupiter on Amburi sõbra Jäära märgis, tuues õnne kõikidele Amburitele. Juba mitmendat kuud aitab Jupiter Amburil oma eesmärke ja plaane ellu viia.  Just praegu, rohkem, kui kunagi varem, on õige hetk selleks, et kasutada ära Jupiteri head mõju, haarata kõikidest headest võimalustest kinni ning unistada suurelt. Kõik Amburi ettevõtmised on määratud õnnestuma. Juba varsti on teda ees ootamas välja teenitud tasu. 

Jupiter on tulemärgis, tuues sulle kaasa head õnne kõiges. Kõik võimalused on avatud, tuleb ainult tegutseda ja olla julge. Praegune periood on kõige parem selleks, et viia oma unistused ellu, eriti need, mis puudutavad tööasju. 


 

 

NEITSI

Nii nagu Kaljukitsele, peaks hea õnn naeratama ka teisele maamärgile - Neitsile. Päike, Merkuur ja Marss mõjutavad Neitsit ja toovad talle mitmeid häid võimalusi kaasa. Neitsile peaks see suurt rõõmu valmistama, et tema plaanid hakkavad liikuma lõpuks ometi just õiges suunas. Neitsile ei meeldi üllatused, ta saab keskenduda ja organiseerida nüüd oma elu just nii nagu tema seda soovib. 

Neitsi saab aru, millised on tema tõelised soovid ja vajadused ning leiab võimalusi, kuidas oma unistusi ellu viia. Ta võtab oma elu juhtimise enda kätte ja teeb oma hääle kuuldavaks. Nii kaua, kui ta kasutab õigeid sõnu, võib ta kindel olla, et kõik läheb hästi. Nii töö juures, kui kodus peaks teda ootama maikuu alguses väga head uudised. Elu muutub ilusamaks, asjad hakkavad minema õiges suunas.



Kommentaare ei ole