{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

  foto: unsplash / Kate Williams   Kuni senimaani tundus, e...

 

foto: unsplash / Kate Williams

 

Kuni senimaani tundus, et kõik läheb nagu lepase reega ja planeetide energia meie pea kohal on hea. Nagu ikka, ei kesta head asjad kaua. Aprillikuu võib sulle kaasa tuua sekeldusi ja probleeme, näiteks ära imesta sugugi, kui sa enam oma võtit üles ei leia või kaob telefon viimasel hetkel ära. Või tekivad sul mälulüngad täiesti ootamatul hetkel. Astroloogiahuvilised juba teavad, millest jutt on. Loomulikult räägime me peatselt algavast Merkuuri retrograadist ja sekeldustest, mis sellega kaasnevad. 22. aprillil hakkab Merkuur tagurpidi liikuma ja tekitama sellega meie igapäevases elus segadust. See võib omakorda kaasa tuua palju ebameeldivaid üllatusi. Viivitusi, takistusi ja arusaamatusi, mis nii mõndagi ärritavad. Veelgi hullem on see, et retrograadi mõju annab endast juba praegu tunda. 

Mitte kõik tähemärgid ei tunneta aga seda samal moel. Selle tõttu toobki aprillikuu head õnne kaasa osade tähemärkide esindajatele, teised aga peavad oma aega ootama kannatikult. Nende puhul võib juhtuda, et kõik ei lähe plaanipäraselt. 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule aprill kõige parem? 

 

 

 

SKORPION

Nagu kõik horoskoopide sõbrad juba teavad, paistavad osad tähemärgid silma oma paindliku ja järeleandliku loomuse poolest ja teised aga on kangekaelsemad. Skorpioni kohta liigub igasuguseid arvamusi, enamalt jaolt on tegemist muidugi eelarvamusega. Järgmine nädal aga Skorpionile suurt õnne ei too, vastupidi, ta võib sattuda üsna delikaatsesse olukorda. Skorpion ei ole loodud selleks, et oma tegemisi õigustada, ta tahab elada oma tahtmist mööda ja teda ei huvita see, kas see teistele meeldib või mitte. Tema lähedased võivad talle ette heita ükskõiksust ja hoolimatust enda suhtes. Ja selle tõttu võivadki probleemid tekkida üsna ruttu, kui Skorpion ette ei vaata ja end õigel hetkel kokku ei võta. 

Olles koos oma lähedaste, sõprade ja isegi töökaaslastega oleks hea, kui Skorpion paremini valiks oma sõnu. Praegusel ajal vajab Skorpion tegelikult kõige rohkem puhkust ja peaks aega maha võtma. Õnneks võib ta kindel olla, et Marss Vähi märgis teda päris hätta ei jäta ja aitab tal lahendada võimalikud probleemid ära. Tegelikult peaks Skorpion olema aprillis iseenda vastu natuke parem, siis paranevad ka tema suhted teistega. 

 

 

 

VÄHK

Vähk ei ole karjerist. Talle meeldib rohkem ümbritseda end nendega, kelle seas ta tunneb end hästi. Ta vajab oma ellu eelkõige rahu ja vaikust. Kui töö juures on aga käes liiga kiired ja pingelised ajad, võib tal tekkida tunne, et tal ei jää piisavalt aega oma eraelu jaoks. Ja see tekitab temas suurt stressi ning masendust. Aprillis muutub aga tempo kiiremaks, tahab ta seda või mitte. See ei ole iseenesest halb aga võtab kogu Vähikese aja. Veelgi hullemaks muutub olukord siis, kui algab Merkuuri regtrograad, siis peab ta tõsiselt käised üles käärima, kui tahab oma plaane ja eesmärke ellu viia.

Võib juhtuda, et sellepärast muutub ta kannatamatuks ega püsi üldse enam paigal. Ta peab paremini keskenduma ja olema järjepidevam, kui ei taha end seejuures päris ära kaotada. Kõige tähtsam on, et ta leiaks õige rütmi ja organiseeriks oma elu paremini, vastasel korral kaotab ta kannatlikkuse. Võimaluse korral peaks ta aega natukene maha võtma ja panema prioriteedid paika. See võimaldab tal näha olukorda selgema pilgu läbi. 

 


Kommentaare ei ole