{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : ausate ja vähem ausate tähemärkide edetabel

    foto : unsplash / Vedrana Filipović  Meil ei ole kavatsu...

 

 

foto : unsplash / Vedrana Filipović

 Meil ei ole kavatsust kedagi siin välja vihastada selle artikliga. Aga selleks, et ausaks jääda, on siin edetabel tähemärkidest, kes ei ole nii ausad. Edasikaebamise võimalust ei anta. 

See annab sulle ülevaate sellest näiteks, kui palju sa võid usaldada oma Veevalaja tähtkujus sündinud töökaaslast (vihje: see kõik sõltub).

Alustame viimasest kohast ehk siis vähem ausatest tähemärkidest.

 

12. Kaalud

Kaalude tähtkujus sündinud inimene on hästi tore, me ei vaidle üldse vastu. Aga kuna ta tahab kõikidele alati meeldida, siis saab see talle saatuslikuks: ta ei ole alati kõige siiram. Sellest hoolimata, tema soov kodurahu hoida on siiski siiras. 

 

11. Veevalaja

Veevalaja ütleb sulle tõtt, kui sa oled valmis seda kuulma. Aga kuna tõenäoliselt sa selleks valmis ei ole, siis meie ütleme sulle tema eest tõe välja: tõenäoliselt ta ei pea sinust piisavalt lugu selleks, et sinu vastu aus olla.  

 

10. Skorpion

Et ennast kaitsta, ütleb Skorpion nii vähe, kui võimalik ja kui ta räägib, siis siis katsub ta jälgi segada võimalikult palju ja ajab natuke udu. Selle asemel ta kuulab ja kogub infot. Ta on sinu vastu täiesti aus ainult siis, kui ta sind usaldab. Jõudu! 

 

9. Vähk

Ka tema ei ole alati täiesti siiras ja aus sinu vastu, see on tema viis ennast kaitsta. Mis puutub aga teistesse inimestesse, siis on ta võimemine tõtt näkku ütlema nii, et silm ka ei pilgu. 

 

 

8. Kalad

Temaga on nii, et ta võib võtta oma illusioone tõe pähe ja rääkida sellest nagu oleks see päriselt juhtunud. Ja rääkida kõva häälega kõigest, mida ta mõtleb. Seega jah, kuna ta räägib ükskõik mida, siis on ta aus, sest ta ise jääb ka uskuma seda, mida ta räägib.


7. Kaljukits

Jah, Kaljukits on aus. Aga loll ta ei ole. Seega, kui olukord nõuab seda, siis on ta võimeline tõde moonutama selleks, et aega võita. Sest keegi ei tea seda paremini, kui tema, et aeg on raha.


6. Ambur

Tõtt öeldes tahaks Ambur küll, et ta suudaks osa asju enda teada jätta aga see käib tal üle jõu. Tal suu käib kogu aeg ja harva tuleb sellist hetke ette, kui ta ei räägi. Ta ütleb tõe välja otse ja ilma keerutamata. Ta lihtsalt ei näe halba mitte milleski ja arvab, et teised on samasugused.


5. Neitsi

Teeme ühe asja selgeks: sinu Neitsi tähtkujus sündinud töökaaslane koosneb 40% piparmünditeest ja 60% põhimõtetest. Jah, sinu vastu on ta aus. 

 

 


4. Kaksikud

Kas see tõesti üllatab sind nii palju, et ta selles edetabelis neljandal kohal? Ilmselt selle tõttu, et valetamise koha pealt saadab Kaksikuid halb kuulsus. Ja mitte ilma põhjuseta. Aga Kaksik räägib nii palju lihtsalt, et varem või hiljem ütleb ta tõe välja. 


3. Sõnn

Sõnn ei pea rääkima selleks, et tõtt välja öelda, tema näost võib seda välja lugeda, kuidas asjalood tegelikult on. Tal on nii väljendusrikas nägu, et piisab, kui vaadata ta kehakeelt, et tõtt teada saada.


2. Lõvi

Usu või mitte aga Lõvi käest pole sul kunagi vaja küsida tema arvamust. Ta ütleb sulle ise oma arvamuse välja enne, kui sa üldse oled jõudnud tema käest midagi küsida. Talle meeldib teistele kogu tõde välja öelda ja olla siiralt aus. See ei ole ainult tema lemmiktegevus, vaid elu mõte. 


1. Jäär, see kõige ausam

Tema leiab, et teistele tõe näkku ütlemine (või karjumine) kuulub tema õiguste juurde ja on ainus õige suhtlemisvariant. See, mis on hea selle täiesti süüdimatu ja kontrollimatu käitumise juures on see, et vähemalt võid sa temaga kindel olla, et ta sulle iialgi valetama ei hakka. On siis tegemist solvangute või kiitustega, mida sa tema suust kuuled.



Allikas: elle.fr

 


Kommentaare ei ole