{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 6. aprilli täiskuule järgnevatel päevadel saavad kahe tähemärgi esindajad suurema summa raha

foto : unsplash /      Selle kevade esimene täiskuu säras t...

foto : unsplash /

 

 

 Selle kevade esimene täiskuu säras taevas 6. aprillil. Täiskuu mõju on veel tunda, seega võivad kõik seda ära kasutada, et panna paika oma eesmärke ja soove. Täiskuu ajal on Kuu energia kõige tugevam, selle tõttu võivad paljud soovid täituda. Kahe tähemärgi esindajatele toob see täiskuu aga kaasa suurema summa raha. 

6. aprilli täiskuu kandis nime roosa täiskuu, tegemist oli esimese täiskuuga, mis leidis aset peale kevadist pööripäeva. Nimetus roosa tuleb aga sellest, et sellel perioodil õitsevad Põhja-Ameerikas roosat värvi lilled. Täiskuu ise säras aga Kaalude märgis. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob see täiskuu aga rahaõnne kaasa? 

 

 

Kahe tähemärgi esindajad peaksid saama järgnevatel päevadel väga häid uudiseid, raha on juba nende poole teel. Ka nende suuremad unistused võivad täituda. Raha peaks tulema nii uksest, kui aknast.


VÄHK

Kuu on seotud Saturni ja Marsiga Vähi märgis. Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, peaks seekordne täiskuu sind rikkaks tegema. Kuu toob sulle enneolematult suurt rahaõnne kaasa. 

 

KAALUD

Seekordne täiskuu säras sinu märgis, täpsemalt öeldes sinu raha ja finantside sektoris. Tänu sellele avanevad sulle lähipäevil võimalused, millest sa poleks osanud isegi unistada. Kui sa saad järgmistel päevadel rikkaks, siis sa tead, et võlgned tänu selle eest planeetidele. 

 

Täiskuu aeg ei ole veel läbi! 

Kui sa tahad teada, kuidas täiskuu energia abil viia oma unistusi täide, siis loe seda siit. 


Kommentaare ei ole