{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas täiskuu energia abil soove täide viia

  foto : unsplash / Stephanie McCabe   Kaks korda kuus kuula...

 

foto : unsplash / Stephanie McCabe

 

Kaks korda kuus kuulab Kuu meie soove ja saadab need edasi Universumile. Jaapani kuulus astroloog Keiko on oma maailmakuulsas raamatus "Power wish" kirjutanud, kuidas tänu täiskuu energiale viia oma unistusi ellu. 

Keiko soovitused võivad aidata inimestel viia oma unistusi ellu. Ka sina võid seda teha ja tõmmata oma ellu tervist, õnne, raha ja edu. 

Kaks korda kuus annab Kuu meile võimaluse mõtelda selle üle, mida me oma elult tahame, mida me oleme juba korda saatnud, mis teeb meid õnnelikuks ning mis vajaks parandamist. Peatudes erinevates sodiaagimärkides, muudab Kuu nende energiat võimsamaks ning paneb meid nägema elu natuke teises valguses, vastavalt siis sellele, millises märgis Kuu seekord tõuseb. Kui sa oled selle kõige suhtes skeptiline, siis võta teadmiseks, et Kuu mõju on tänapäeval juba teaduslikku tõestust leidnud. Ja kui sa tahad muuta oma elu imeliseks ja viia oma unistusi ellu, siis vaata, mida soovitab teha astroloog Keiko oma raamatus "Power wish". 

 

Power wish' meetod

Tegemist on hästi võimsa meetodiga, mis aitab viia unistusi ellu, kasutades ära täiskuu ja noorkuu energiat. Noorkuu ajal, mis leiab aset kord kuus, on Päike ja Kuu ühel joonel. See on tavaliselt see aeg, mil tuleks oma soovid ja unistused üles kirjutada paberile. Aga kas sa tead, miks need soovid täituvad? Kuu on Maa satelliit ehk siis Kuu on nagu ühendus Maa ja Universumi vahel. Kujuta endale ette nagu Kuu oleks vastuvõtubüroo, mille ülesandeks on tagada ühendus Maa peal elavate inimeste ning teiste päikesesüsteemi planeetide vahel. Tänu sellele edastabki Kuu meie soovid ja unistused Universumile. Kuu ei ole ainus, mis meie heaks tegutseb, sest Universum on see, mis unistused ja soovid ellu viib. Ent võttes arvesse, et Kuu on tegutsenud vahendajana juba pea 200 miljonit aastat, on ilmselt läbi Kuu kõige lihtsam oma soove Universumile saata. 

 

 

Soovi midagi

Niisiis edastab Kuu sinu soovid Universumile. Ei maksa ainult ära unustada, et Universum ei võta tellimusi vastu iga päev ja iga kell. Oma soove saad sa edastada ainult kaks korda kuus. Universum vastab eelkõige neile, kes liiguvad õiges rütmis. Sa võid pidada seda ebaõiglaseks aga Universumil on väga head põhjused selleks, et eelistada teatud inimesi. Näiteks neid inimesi, kes muudavad teiste inimeste elu paremaks ja õnnelikumaks, kes on suure südamega ja kes muudavad maailma paremaks paigaks. Loomulikult täidab ta just nende soovid enne kõike, aidates ka neil õnnelikuks saada. Kelle soovid sina täidaksid : selle, kes mõtleb ainult iseenda peale või selle, kes tahab kogu maailmaga jagada oma õnne ja rikkust? Kindlasti valid sa teise. Universum teeb sama. Seega on võimalused kõigile avatud. Kahju oleks seda võimalust mitte kasutada. Selleks aga, et suuremat kasu saada, tuleb kasutada ära Kuu faase. Ja panema paika järgmised reeglid:

  • 1. reegel : kirjuta oma soovid noorkuu ajal, täiskuu ajal kirjuta tänukiri selle eest, et su unistused täituvad
  • 2. reegel : kirjuta oma soovid kümne tunni jooksul peale noorkuud või täiskuud
  • 3. reegel : sa võid teha nii palju soove nagu sa ise seda tahad

Kui sa ei tea, mida küsida, siis mõtle näiteks sellele, millist elu sa tahaksid elada, kui kõik oleks võimalik? Milliseid unistusi sa tahaksid ellu viia? Mis aitaks sul muuta oma elu paremaks? Millistest pahedest sa tahaksid vabaneda? Mis on see, mis ei lase sul hingerahu leida? 

 

 

Pane oma soovid kirja uskudes ja veendumusega, et kõik see läheb täide.

Soovi samuti, et sina saaksid midagi ära teha selleks, et muuta seda maailma paremaks paigaks. 

Kui sa soovid armastust oma ellu, siis pane see soov kirja. Kui sa soovid paremat suhet, siis kirjuta, et sa annad oma kaaslasele andeks aga tahaksid leida kedagi teist.

 

 

Kui sa tahad paremat töökohta, siis pane see soov kirja. 

Kui sa soovid raha, siis soovi, et raha tuleks sinu juurde. 

Ära unusta ka omalt poolt midagi teha, et muutuda paremaks inimeseks iga päev. Lasta end juhatada armastusest, mitte kriitikast. Hoida eemale neist, kes näevad ja räägivad ainult halba ja käia rohkem läbi nendega, kelle ümber on hea energia. 

Pane kirja ka soovid oma tervise suhtes ja anna lubadus teha omalt poolt midagi ära, et muuta oma tervist paremaks. Hakka näiteks rohkem liikuma ja vett jooma, et aidata oma organismil väljutada mürkaineid.

Kirjuta üles ka see, et sa annad kõigile andeks, kes on sulle haiget teinud. 









 

Kommentaare ei ole