{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 kõige võluvamat ja kütkestavamat astroloogilist tähemärki

    Foto : pixabay / 3803658      Mõned inimesed oskavad te...

 

 

Foto : pixabay / 3803658

 

 

 Mõned inimesed oskavad teistele muljet avaldada. Lisaks sellele teavad nad, kuidas end ihaldusväärseks teha ja selle tõttu on neil palju imetlejaid. 

Mõnedes inimestes lihtsalt on midagi sellist, mille tõttu neile tänaval järele vaadatakse. Nad ei tee selleks midagi. Mis neil ühist on? Võib-olla astroloogiline tähemärk. 

Üldiselt peetakse just nende nelja tähemärgi all sündinud inimesi kõige atraktiivsemateks ja külgetõmbavateks. 

 

1. Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Tihti öeldakse, et Kaksikute tähemärgis sündinud inimesed võluvad teisi oma elurõõmu ja optimistliku ellusuhtumise poolest. Tegemist on üldiselt väga säravate inimestega. Nad näevad alati nii head välja ja võivad kanda ükskõik mida - kõik sobib neile suurepäraselt. Nad on väga head suhtlejad ja üleni karismaatilised inimesed. 

Lisaks sellele tunnevad nad igavese nooruse saladust. Jah, ka nemad vananevad nagu kõik teisedki aga säilitavad alati oma nooruslikkuse.  Nad näevad hoolimata vanusest noored välja ja tänu oma rõõmsale olemusele sobivad rohkem noortega, kui enda vanustega.

 

 

 

 


2. Sõnn ( 21. aprill - 20. mai)

Tihti öeldakse, et Sõnni tähtkujus sündinud inimesed on konservatiivsed ja traditsioonilised. Sedasi ei öeldes ei tundu küll, et selles midagi võluvat või kütkestavad oleks. Aga tegelikult just see muudabki Sõnni tähtkujus sündinud inimesi atraktiivseteks. Sest just nii näitavad nad, et neil ei hõlju pea pilvedes ja nad peavad kalliks oma väärtushinnangutest. Nad ei hoia teistega suheldes vahemaad, nad ei ole pedandid ega pea end teistest paremaks aga nad teavad täpselt, mis nende jaoks tähtis on ja mis ei ole. Ja tänu sellele kiirgab neist mingi kindlustunne ja siirus. 

Lisaks sellele on Sõnni tähtkujus sündinud naised väga naiselikud ja tavaliselt ka väga ilusad. Nad kannavad moodsaid riideid, mis nende naiselikkust veelgi rõhutab. Võiks öelda, et nad on glamuursed ja see muudabki neid nii atraktiivseteks. Ja nad teavad, kuidas meeste päid segi ajada ja end ihaldusväärseteks muuta. 


3. Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Mis puutub sodiaagi liidritesse, siis Jäärade tuline loomus ja salapärane võim, mis neist õhkub, avaldab väga paljudele muljet. Neil on mingi paeluv aura: kui mõni Jäär silmapiirile ilmub, siis vallandab ta kohe emotsioone, tekitab kirgede mängu ja ei jäta kedagi ükskõikseks. Lisaks sellele, et ta on väga enesekindel, teab ta, mida ta tahab ja mida mitte. Tavaliselt on tema see, kes endale kaaslase valib. Ta avaldab teistes austust. Ta on sellest väga hästi teadlik aga jääb piisavalt empaatiliseks, et mitte liiga autoritaarselt käituda. Ta üritab nii palju, kui võimalik, jääda teistega suheldes soojaks ja positiivseks, et mitte kedagi solvata.

Aga mis temas nii külgetõmbavat on? Tema julgus ja otsekohesus, mis teiste pilku püüab. Üldiselt tõmbab ta kõigi tähelepanu endale tänu oma elurõõmsale hoiakule.

 

 

 

 


4. Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Skorpionid on väga võluvad aga hoopis teistmoodi, kui teised sodiaagimärgid. Mõtle näiteks mõne täiesti lihtsa ja avatud inimese peale... Skorpion on täielik vastand sellele. Ja just see ongi see, mis teisi tema juures köidab. Ta on salapärane, ligipääsmatu, puutumatu, otsusekindel, ei räägi seda, mida ta mõtleb ... Ta paelub ja võlub teisi.

Skorpion teab, mida ta tahab ja kuidas ta tahab. Ta on metsiku loomusega ja kirglik olend. Kui sa tahad vallutada mõne Skorpioni tähtkujus sündinud inimese südant, pead sa olema väga kannatlik ja sihikindel. Ja just see mõjubki lummavalt paljudele.

 


Kommentaare ei ole