{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop : 06 - 12. märts

  foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok   Jäär Nädal...

 

foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok

 

Jäär

Nädala alguses oled sa üsna motiveeritud, nädala lõpus otsid sa ilmselt mitmele küsimusele vastuseid. See ei ole iseenesest halb, see on märk muutustest. 7. märtsil on taevas täiskuu Neitsi märgis ja võib panna sind oma suhete üle järele mõtlema. Ilmselt jõuad sa järeldusele, et sa oled olnud mõnikord liiga optimistlik ja siiras, alati ei tule see sulle aga kasuks. Aitab küll jaanalinnu mängimisest, sul ei jää muud üle, kui tuleb silmad avada. Ilmselt tuleb üks tõde päevavalgele. Saturn on sisenemas Kalade märki samuti 7. märtsil ja võtab ühe koorma sinu väsinud õlgadelt. Tänu sellele saad sa kergemini hingata. Kuu on Kaalude märgis 9-10. märtsil ja aitab sul ühes asjas selgust saada. Väike soovitus: sul on õigus oma arvamusele isegi siis, kui teised ei jaga seda.


Sõnn

7. märtsil on taevas täiskuu Neitsi märgis ja toob sulle head õnne. Ära võta kriitikat südamesse, näita parem, milleks sa võimeline oled. Saturn on sisenemas Kalade märki, luues harmoonilise aspekti Uraaniga sinu märgis, tänu sellele peaksid mitmed head võimalused tekkima. Saturn võib sulle meelde tuletada ilusaid mälestusi. Kuu on Kaaludes 9-10. märtsil, aidates parandada sinu suhteid teistega. Sellel perioodil peaks su veenmisoskus olema kõige tugevam. Nädalavahetus tõotab tulla tegus, Kuu on Skorpioni märgis ja aitab sul paljudest asjadest paremini aru saada ning elada oma väärtushinnangute järgi.

 

Kaksikud

Kuu on Neitsi märgis nädala alguses, selle tõttu ei pruugi sa end tunda kõige paremini. Ilmselt ei lähe töö juures asjad nii nagu sina seda sooviksid. Täiskuu leiab aset Neitsi märgis 7. märtsil ja valgustab seda, mis paneb sind muretsema. Hea uudis on aga see, et sa ei saa enam eirata oma probleeme ja pead tegutsema hakkama. Räägi sellest, mis sind rahutuks teeb kellegagi, kes on sinust vanem ja kogenum. Saturn on sisenemas Kalade märki ning võib kaasa tuua mõningaid takistusi ja viivitusi. Sa ei saa ilmselt enam reaalsust ignoreerida, selle alla käivad ka su suhted. Katsu jääda võimalikult objektiivseks selle nädala jooksul aga ära põgene oma kohustuste eest. 




 

Vähk

Kuu on Neitsi märgis nädala alguses ja aitab sul paremini oma elu organiseerida, eriti tööalast elu. Võib-olla tekib sul soov lahendada kõik oma erimeelsused ja lahkarvamused ära, vaata ainult ette, et sa ei muutuks liiga impulsiivseks. Täiskuu särab Neitsi märgis 7. märtsil ja toob sulle head õnne kaasa. Hea oleks, kui sa hoolitseksid oma tervise ja kehalise vormis eest ning loobuksid oma pahedest. Muuda oma eluviise paremaks. Saturn on sisenemas Kalade märki, kuhu ta jääb tervelt kaheks ja pooleks aastaks. Sinu jaoks on algamas seega üsna hea periood, mille jooksul sa viid mitmedki plaanid ellu. Kuu on Skorpionis nädalavahetusel ja tuletab sulle meelde, et kes minevikku meelde tuletab, sel silm peast välja. Vaata rohkem tuleviku poole.

 

Lõvi

Jupiter ja Veenus on Jäära märgis ja harmoonilises aspektis Marsiga Kaksikute märgis. Tänu sellele on sul praegu palju suuri plaane ning kiire elu. Suhtlemisest juba puudust ei tule, eriti sellel nädalal. 7. märtsil särab täiskuu Neitsi märgis, näidates sulle seda, mida sa ei tahtnud vaadata ja mis ilmselt puudutab su tööasju. Selles suhtes on sind suured muutused ees ootamas. Vajaduse korral räägi sellest mõne lähedase inimesega, eriti 9-10. märtsil, kui Kuu on Kaaludes. Saturn on sisenemas Kalade märki 7. märtsil ja võib sind inspireerida. Kuu on Skorpionis nädalavahetuse ja paneb sind oma elu üle järele mõtlema. 

 

Neitsi

Nädal algab üsna kiirelt ja tegusalt sinu jaoks, sest täiskuu särab 7. märtsil sinu märgis. See päev peaks tulema eriti sündmusterohke, aidates sul saada lõpuks ometi ühes asjas selgust. See arusaamine võib tekitada sinus erinevaid emotsioone, vaata ette, et sa ei reageeri üle. Saturn on sisenemas Kalade märki samal päeval, jäädes sinu märgiga opositsioonis. Saturn tuletab sulle meelde, et sa ei saa kõike kontrollida. Kuu Skorpionis nädalavahetusel võib tuua kaasa illusioonide purunemist ja lootust, võimaluse korral ole rohkem üksi ja katsu jääda võimalikult objektiivseks oma probleemide suhtes.

 

 

 

Kaalud

Täiskuu särab Neitsi märgis 7. märtsil ja muudab sind emotsionaalsemaks. Kui sa kaldud tavaliselt liiga palju idealiseerima, võivad mõned pettumused sind ees oodata. Ära ole iseenda vastu liiga karm ja oota, kuni aeg asjad korda ajab. Saturn on lahkumas Veevalaja märgist, tõenäoliselt viib see sind endast välja natuke. See ei ole kõige parem nädal selleks, et oma õigust taga ajada. Kuu on sinu märgis 9-10. märtsil. Miks mitte võtta ühendust lähedastega, kellest sa pole ammu midagi kuulnud. Sa võid kuulda midagi, mis sind üllatab. 

 

Skorpion

Kuu on Neitsi märgis nädala alguses ja selle tõttu võid sa rohkem tähelepanu pöörata väiksematelegi detailidele. Ära siiski hakka liialdama ja ära hõõru kõike kõigile nina alla, sa võid teisi lihtsalt oma käitumisega ärritada. Täiskuu särab Neitsi märgis 7. märtsil ja aitab sul aru saada ühest asjast. Tõenäoliselt tahad sa oma elus midagi muuta. 7. märtsil siseneb Saturn ka Kalade märki. Sinule annab see kindlustunnet juurde ning jõudu, mille abil oma plaane ellu viia. Nädalavahetusel on Kuu sinu märgis ning võib sind viia kokku ühe inimesega sinu minevikust. 

 

Ambur

Tõenäoliselt ei tule sinu jaoks see nädal kõige parem, sest sulle meeldib vabadus ja põnevus, seekord aga tundub, et suure töökoormuse tõttu ei jää sul üldse oma aega üle. Täiskuu särab Neitsi märgis nädala alguses ja aitab sul ühest asjast paremini aru saada. Saturn on sisenemas Kalade märki samal päeval, selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ning pettumust ühe asja suhtes. Tegemist ei ole õnneks maailma lõpuga ja tänu sellele õpid sa tulevikus olema ettevaatlikum. Saturn võib edaspidi tuua su teele takistusi ainult selleks, et sa saaksid paremini aru, mis on sinu jaoks tõeliselt vajalik ja hea. 

 

 

 

Kaljukits

Kuu on Neitsi märgis nädala alguses, aidates sul oma elu paremini organiseerida ja olla produktiivsem töö juures. Täiskuu särab Neitsi märgis 7. märtsil ja toob sulle head õnne kaasa. Sa näitad, milleks sa võimeline oled ega lase ennast häirida provokatsioonist. Saturn on sisenemas Kalade märki samal päeval, kuhu ta jääb kaheks ja pooleks aastaks, avades väga hea perioodi sinu elus, mille jooksul sa viid nii mõnegi unistusi ellu tänu järjepidevusele ja sihikindlusele. 


Veevalaja

Kuu on Neitsi märgis 6-7. märtsil ja muudab sind kohusetundlikumaks ning ambitsioonikamaks. 7. märtsil särab täiskuu Neitsi märgis, katsu jääda võimalikult objektiivseks ühe probleemi suhtes. Hoia end illusioonide ees. Saturn on siirdumas sinu märgist Kaladesse 7. märtsil, võib-olla kipud sa liiga palju idealiseerima. Saturn veetis sinu märgis 2 viimast aastat, nüüd, kus see suur planeet edasi liikumas on, võid sa tunda suuremat väsimust. Katsu võtta asju rahulikumalt ja ära kurna ennast ära. Kuu on Kaaludes 9-10. märtsil ja võib muuta sind emotsionaalsemaks. Kuu on Skorpionis nädalavahetusel, tõenäoliselt tahad sa olla rohkem üksi.

 

Kalad

See nädal tõotab tulla sinu jaoks eriti emotsionaalne, sest 7. märtsil särab taevas täiskuu Neitsi märgis. Ära muutu liiga impulsiivseks ja ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Kuula iseennast ja ära tee midagi, mida sa ei taha või mis nõuab sinult liiga palju pingutusi. Ole objektiivsem. Saturn on sisenemas sinu märki 7. märtsil, sa võid tunda, et asjad hakkavad liikuma aeglasemalt. See võib panna sind muretsema. Kuu on Skorpionis nädalavahetusel, olles harmoonilises aspektis Merkuuri, Saturni ja Päikesega ning toob sulle head õnne kaasa. 

 


Kommentaare ei ole