{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suurt õnne?

    Elu oleks palju ilusam, kui me usuksime rohkem sellesse, et juhuseid ei ole olemas, on vaid head ended ja märguanded, mi...


 

 

Elu oleks palju ilusam, kui me usuksime rohkem sellesse, et juhuseid ei ole olemas, on vaid head ended ja märguanded, mida elu meile iga päev saadab. Tegemist võib olla valge sulega, mille sa juhuslikult leiad või hoopis hobuserauaga või siis neljalehelise ristikuga, mis sinus tekitab tunde, et sa ei ole üksi. See on see tunne, mis paneb sind naeratama ja muudab tuju heaks. Kui sina ka usud sellistesse tähenduslikesse asjadesse, siis on sul põhjust rõõmustamiseks, sest planeetidel on järgmiseks nädalaks sinu jaoks väike üllatus varuks. Üks väga haruldane kosmiline sündmus on aset leidmas, mida juhtub vaid kord aastas. Seega parem on mitte seda maha magada. Kolme tähemärgi esindajatele toob selline planeetide seis aga suuremat õnne kaasa. 


Mida toob meile kaasa järgmine nädal?

6. aprillil on taevas täiskuu Kaalude märgis, mis peaks kaasa tooma suuremaid muutuseid. Uus ajajärk on algamas kõikide sodiaagimärkide elus, kõige tähtsam selle juures on kuulata oma südant ja miks mitte ka oma soove ja igatsusi. Järgmisel nädalal peaks õhus olema armastust, kuna Veenus on sisenemas Kaksikute märki 12. aprillil, tuues meile kõigile kaasa õnne armastuses. See on võimalus nautida natukenegi oma elu. Vabadusetuuled hakkavad meie ümber puhuma, mis peaksid kaasa tooma palju vabama õhkkonna. 

Eraelus peaks see kaasa tooma kindlasti palju unustamatuid ja meeldejäävaid hetki, mis puutub aga tööasjadesse, siis ka siin kohal saadavad planeedid meile head energiat. Ja sellel on ka oma põhjus. Nimelt leiab järgmisel nädalal aset Jupiteri ja Päikese konjunktsioon Jäära märgis. Selle konjunktsiooni mõju kestab vaid paar päeva aga toob kaasa palju häid võimalusi. Sellel ajavahemikul on kõik võimalik, hea õnn on käegakatsutavas kauguses. Paljude unistused võivad täituda sellel perioodil, isegi kõige suuremad. Jupiter ja Päike panevad meid suurelt unistama ja uskuma võimatusse. Nad toovad meile lootuse tagasi, muutes meid optimistlikumaks ja pannes meid uskuma, et kes ei riski, see šampust ei joo. See tähendab, et tegutseda tuleb kohe, kui võimalus selleks avaneb, mitte oodata liiga kaua. Päike ja Jupiter saadavad kõigile head energiat, kolme tähemärgi esindajaid saadab aga järgmisel nädalal eriti suur edu.

 

 


KAALUD

Kaalud võivad vabalt elada õhust ja armastusest. Kaalude esindaja on loodud selleks, et armastada ja olla armastatud. Selles pole ka midagi imeks pandavat, sest teda valitseb armastuse planeet Veenus ise. Teisipäeval siseneb Veenus Kaksikute märki ja toob Kaalude ellu armastust ühel või teisel moel. 

Ükskõik siis, kas ta on veel vallaline või juba kellegagi koos, tähtis on, et ta laseks imedel oma elus juhtuda. Planeedid tema pea kohal toovad talle õnne. 

Viimased nädalad tema elus on olnud üsna pingelised töö juures, peamiselt on selles süüdi olnud Marss Vähi märgis, ent mis puutub armastusse, siis tundub, et väga hea periood on Kaalude elus algamas. See võimaldab tal hinge tagasi tõmmata. Armastus on see, mis toob talle naeratuse tagasi ja teeb ta südame rõõmsaks. Mitmed ilusad kohtumised on järgmisel nädalal aset leidmas. Ilmselt ei jäta ta kedagi ükskõikseks. 

 

 


AMBUR

Tulemärkidel läheb praegusel hetkel väga hästi. Päike ja Jupiter on Jäära märgis ja see mõjub tulemärkidele inspireerivalt. Kõikide tulemärkide tulevik on praegusel hetkel paljutõotav. Järgmistel nädalatel aitavad planeedid neil oma unistusi ellu viia. Amburile on planeetidel varuks mitmeid toredaid üllatusi. Mitte miski ei peata enam sodiaagi kõige optimistlikumat tähemärki. Kui ta on piisavalt julge ja ettevõtlik, võib ta viia mitmed oma plaanid ja eesmärgid ellu. 

Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad. Kõiki tema plaane saadab edu. Kui ta ainult seda tahab, võib ta motiveerida terveid rahvamasse. Päike ja Jupiter teevad kõik, et Amburil läheks hästi. Ta ei pea isegi midagi tegema, kõik head võimalused tuuakse talle kandikul kätte. Kõik järgnevad tema plaanidega. Ta võtab juhtimise üle mõneks ajaks. 

 

 


NEITSI

Õhumärke (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja) saadab Veenuse energia, tulemärke aga Päikese ja Jupiteri energia. Merkuur aga hoolitseb maamärkide eest, eriti hoolega hoolitseb ta praegu Neitsi eest. Sisenedes Sõnni märki, toob Merkuur Neitsile head õnne kaasa. Tänu sellele muutub Neitsi tulevik paljutõotavaks. Ta mõistab korraga paremini oma väärtust ja teeb kõik, et oma õiguste eest väljas seista ja oma huve kaitsta. Merkuur aitab Neitsil paremini olukordi hinnata ja analüüsida, tänu sellele leiab Neitsi mitmeid häid võimalusi, kuidas oma tulevikku ja elujärge parandada. Tänu Merkuurile on Neitsi õigel ajal, õiges kohas. Tänu Merkuurile leiab Neitsi endale toetajaid ja liitlasi. 

Tänu Merkuurile suudab Neitsi vahet teha tähtsal ja vähem tähtsal. Ta leiab õiged sõnad, mida öelda õigel ajal. Võib ka juhtuda, et Neitsile tehakse üks väga hea ettepanek järgmisel nädalal, ilmselt on tegemist parema tööpakkumisega või palgatõusuga. Marss Vähi märgis aitab Neitsil olla julgem ja enesekindlam ning viia oma plaanid ellu.

Kommentaare ei ole