{ads}

HIDE

Viimased

latest

Anna andeks aga sina ise oled kõiges süüdi

  K as sa tõesti usud, et kogu maailm ongi sinu vastu? Või et sinu elu on hullem, kui teistel? Kui sa tõesti seda usud, siis...

 

Kas sa tõesti usud, et kogu maailm ongi sinu vastu? Või et sinu elu on hullem, kui teistel? Kui sa tõesti seda usud, siis ilmselt see nii ongi. Aga kui sa arvad, et väärid paremat, siis su elu muutub paremaks.

Aga, mu kallis, ainus, mis takistab sul edu ja õnne saavutamast, oled sina ise. Sa oled liiga negatiivne, sa näed kõike halvas valguses! Selle asemel, et näha enda ümber head ja olla positiivselt meelestatud, teed sina kõike vastupidi. Ainult sina ise võid end muuta.

Kui sa ei hakka oma tundeid kontrollima, siis hakkavad tunded sinu elu kontrollima. Ära lase negatiivsusel enda üle võimu saada. Tee midagi, mis sulle meeldib ja mis võimaldab sul elada sellist elu, nagu teised.

Ära tee midagi, mis sind kurnab ja võtab ära su elurõõmu. Kui sa tunned, et ei suuda ja ei jaksa enam, tee midagi muud, leia inspiratsiooni ja sea endale mõni eesmärk. Ning katsu see ellu viia.
 
 
 
 
 


Jah, kui sa oma eluga rahul ei ole, siis on see sinu enda viga. Kui sa ei tee seda, mida sa tahaksid, siis ka see on sinu viga. Kui sa tahad kuskile minna - mine siis! Paki asjad kokku ja osta pilet. Ära leia vabandusi.

Reisi! Mine käi maailmas ringi. Tee seda, mida sa oled alati tahtnud teha. Ava silmad ja luba endal olla õnnelik. Ela nii nagu sa oled alati tahtnud. Vali oma tee elus.

Jah muidugi, sa ei kaota kunagi oma üleliigseid kilosid ja ei saa õnnelikuks, kui sa ise midagi ei tee. Kui sa tahad õnnelikku elu, siis võta astu õigeid otsuseid. Kõik, mida sa tegema pead, on süüa tervislikult, teha harjutusi ja ümbritseda end nendega, kes sulle olulised on.

Ainuke põhjus, miks sa oma murepilvedesse takerdunud oled on see, et sa usud, et sa ei saa seda muuta. Aga sa saad. Ainuke asi, mis takistab sul õnnelik olla, oled sina ise. Sa võid oma unistused ellu viia, kui sa vähemalt üritad! 





Kommentaare ei ole