{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 27. juuli

  foto : unsplash / Christophe Meye Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Christophe Meye

Jäär

Armastus. Tänasel päeval peaks sinu jaoks olema varuks ilusaid üllatusi. Töö. Täna avaneb sul võimalus lõigata oma töö vilju. Tervis. Tänu Kuu seisule peaksid sa olema väga heas vormis. Elu on ilus. Raha. Hoia silmad lahti, täna võib tekkida palju häid võimalusi.

Väike nõuanne: ära ole nii kindel, et sinu arvamus on alati kõige tähtsam

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled üksik, siis varu kannatlikkust, sest selleks, et armastust leida, tuleb sul oodata paremaid aegu. Töö. Tavaline, üksluine tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Kui sa oled otsustanud teha sporti ja liikuda, siis on see väga hea. Raha. Tänane päev võib sulle raha tuua.

Väike nõuanne: hoia oma tervist, kui sa tahad elu nautida


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe muutuma lähedasemaks ja paremaks täna. Töö. Jupiter aitab sul edu saavutada ja toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta marju süüa. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: lahenda kõik oma probleemid ära


Vähk

Armastus. Tänu planeetide seisule peaksid sa olema paremas tujus. Sellest saavad kasu ka kõik teised. Töö. Sa oled õigel teel. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ole ettevõtlikum aga ära ülehinda oma võimeid

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu õnne ja armastust. Töö. Võib-olla ei tunne sa praegu end just kõige paremini ja leiad, et see töö ei sobi sulle. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: ära hädalda kogu aeg


Neitsi

Armastus. Veenus võtab sind oma kaitsva tiiva alla, ära valmista talle pettumust, mängides ükskõikset. Töö. Täna peaksid sa saama ühe väga hea uudise. Tervis. Naudi elu ja lõpeta muretsemine, sest stress teeb haigeks. Raha. Väike rahaingel võib sulle täna teha ilusa kingituse.

Väike nõuanne: tee nii, et inimesed su ümber oleksid rõõmsad ja õnnelikud


Kaalud

Armastus. Pinguta selleks, et üksluisus ja rutiin ei teeks su suhtele halba. Kui sa oled vallaline, siis ära heida meelt, sest juba varsti kohtud sa oma suure armastusega. Töö. Keskendu rohkem ja ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Neptuun kaitseb täna su tervist, seega pole sul vaja midagi tõsist karta. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa õpid vähemaga hakkama saama.

Väike nõuanne: ära unusta säästa


Skorpion

Armastus. Ära töö oma töömuresid koju kaasa ja kõik läheb hästi. Kui sa oled vallaline, võib tänasel päeval olla sinu jaoks varuks ilus üllatus. Töö. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu töö sektorit, seega ei tohiks täna midagi erakordset juhtuda. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: ole sihikindel ja järjepidev

 


Ambur

Armastus. Ära otsi vaheldust mujalt, ära lepi juhusuhetega. Ühel hetkel saad sa ise ka aru, et see kõik ei aita sul põgeneda argipäevamurede eest. Töö. Sind ärritavad viivitused ja teiste inimeste aeglus. Tervis. Lõpeta muretsemine ja hakka tegutsema: natuke sporti ja tervislikum toitumine. Raha. Tänane päev toob sulel ainult häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kaljukits

Armastus. Ole hoolivam,  mõistvam ja armastusväärsem. Töö. Ülemuste kriitika ja märkused võivad rikkuda su tuju. Tervis. Veeda rohkem aega looduses. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa midagi ostad


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tulema väga ilus ja sündmusterohke. Kui sa oled aga vallaline, võib üks Jäära tähtkujus sündinud isik sulle silma teha ja otsida sinu tähelepanu. Töö. Ära hakka poliitikast rääkima. Tervis. Kuula rohkem oma keha. Raha. Ära muretse, su probleemid lahenevad varsti.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest


Kalad

Armastus. Ilmselt ilmub üks su vana armastus täna välja. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Energiat ja jõudu on sul rohkem, kui vaja, kasuta seda ära, et teha natuke sporti. Raha. Ära riski.

Väike nõuanne: ära räägi oma eraelust kõigile

Kommentaare ei ole