{ads}

HIDE

Viimased

latest

Väga head kõhulihaseharjutused! Videod!

    P aljud inimesed kannatavad rasva kuhjumisse ja ladestumisesse kõhu ümbrusesse. Kõhuümbruse rasv on ohtlik tervisele tõstes süd...

 

 

Paljud inimesed kannatavad rasva kuhjumisse ja ladestumisesse kõhu ümbrusesse. Kõhuümbruse rasv on ohtlik tervisele tõstes südameveresoonkonna haiguste riski ja mõjub samuti negatiivselt enesekindlusele.

Alljärgnevad harjutused võimaldavad kaotada liigset vööümbermõõtu kahe nädalaga põletades ruttu üleliigset keharasva. Ära unusta samuti visata oma toidulaualt ära halb rasv, süsivesikud ja suhkur ning tee iga päev vähemalt 10 minutit trenni!

1. Butterfly crunch



Lama selili, kõverda põlved väljapoole, toeta jalatallad üksteise vastu. Toeta käed kukla taha kõrvadega samale kõrgusele.  Hoides selga sirgena pinguta alakõhulihaseid ja kergita ülakeha mõne cm võrra maast lahti. Korda harjutust 10 korda.

2. Foot crunch



Lama selili, põlved kõverdatult ja puusade laiuselt harkis. Sirutage käed välja mööda keha külgi hoides õlgu ja pead maast lahti, Pingutades alakõhulihaseid katsu puudutada kandu ükshaaval. Korda 15 korda.

3. Plank


Aseta käed maha õlgadega paralleelselt ja toeta end varvastele. Kogu su keharaskus toetub kätele ja jalgadele. Jälgi, et su selg oleks sirgelt ja su keha samal joonel. Ära kõverda selga. Hoia planguasendit 20 - 30 sekundi jooksul pingutades alakehalihaseid ja hingates korralikult.


4. Varvaste puudutamine seliliasendis



Lama selili ja tõsta jalad ülespoole. Siruta käed välja ja pingutades alakõhulihaseid kergita ülakeha puudutades varbaid. Sooritage kaks seeriat 15 harjutust.

5. Bicycle crunch

Lama selili ja siruta jalad enda ette välja. Toeta käed kukla taha ja kergita ülakeha maast lahti. Too parem põlv keha suunas puudates  seda vasaku küünarnukiga ja vaheta külge. Korda 15 korda.







Kommentaare ei ole