{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop neljapäev, 16. juuni

  foto : unsplash / Sindy Süßengut  Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Sindy Süßengut

 Jäär

Armastus. Kui sa oled juba pikemat aega oma elukaaslasega koos elanud, võib sul korraga tekkida tunne, et sa ei ole piisavalt oma elu nautida saanud ja seega tahad sa kaotatud aega tasa teha. Sul on raske kiusatustele vastu seista. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt otsid sa oma ellu vaheldust. Töö. Lõpuks ometi hakkavad kõik su pingutused vilja kandma. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Tervis. Toitu tervislikumalt ja söö rohkem värsket. Raha. Kui sa tahad rikkaks saada, siis ela kokkuhoidlikumalt.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse


Sõnn

Armastus. Sa unistad hingesõbrast ja romantilisest suhtest. Ja selle tõttu tundub su oma elu sulle lihtsalt igav. Tõenäoliselt leiab su kaaslane, et sa oled tema suhtes ülekohtune ja tal on tegelikult õigus. Töö. Mõtle kõik korralikult läbi, et mitte vigu teha. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Piira oma kulutusi, nii hoiad sa suuremaid probleeme ära.

Väike nõuanne: hoidu liialdustest. Hoia iseendal silma peal


Kaksikud

Armastus. Ilus päev on sind ees ootamas. Jupiter ja Veenus toovad su ellu õnne ja armastust. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, sa magad kõik head võimalused maha. Tervis. Hoolitse oma tervise eest rohkem. Raha. Ära räägi oma rahaasjadest teistele.

Väike nõuanne: ära ole liiga kannatamatu: iga asi omal ajal


Vähk

Armastus. Täna võib kõike juhtuda. Mõni ootamatu kohtumine, abieluettepanek, hea üllatus, mida sa ei teadnud oodata... Töö. Sa võid tunda täna mingit seletamatut rahutust. Ära võta asju liiga isiklikult. Tervis. Katsu oma kehakaalu normaalseks saada. Raha. Tegele oma rahaprobleemidega täna. Tee oma rahaasjades kord ja sea eelarve.

Väike nõuanne: hea tujuga suudad sa paremini lahendada oma probleeme

 


Lõvi

Armastus. Merkuur mõjutab sinu paarisuhet. Ja tõenäoliselt paneb sind nägema paljusid asju hoopis teises valguses. Töö. Sa oled väga ambitsioonikas, vali ainult paremini oma vahendeid. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Marss muudab sind muretumaks, ära siiski kainet mõistust kaota ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Neitsi

Armastus. Täna on sind ees ootamas sündmusterohke päev. Kui sa oled vallaline, siis võid sa kohtuda äärmiselt toreda inimesega. Töö. Mõned muutused võivad täna tekkida, millega sa ei osanud arvestada. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma magusat ja see ei tee su tervisele head. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus


Kaalud

Armastus. Kui sa oled juba paarisuhtes, on sind ees ootamas ilus päev. Kui sa oled vallaline, peaksid sa oma nõudmised üle vaatama, sest sul on liiga kõrged ootused. Töö. Lahenda kõik oma probleemid ja arusaamatused ära. Ära jäta midagi õhku. Tervis. Lõpuks ometi kaovad kõik terviseprobleemid. Raha. Ära soorita kahtlasi tehinguid täna. Tark ei torma.

Väike nõuanne: ära muutu liiga närviliseks


Skorpion

Armastus. Kõik läheb hästi. Tänane päev võib tuua häid uudiseid kaasa, mis on seotud kolimise, lapse saamise või pulmadega. Töö. Kui sa midagi tahad, siis küsi ja ära oota. Tervis. Ära söö liiga palju liha, rohkem värsket ja rohelist. Raha. Hoia oma raha ja ära soorita kahtlasi tehinguid.

Väike nõuanne: head juhused on olemas, sa võid selles kindel olla

 


Ambur

Armastus. Sul on mõnikord raske ühele inimesele truuks jääda, sa igatsed vabaduse järele: olla nagu liblikas ja lennata õietl-õiele. Ära anna kiusatusele järele, sest see võib sulle kalliks maksma minna. Töö. Miks mitte küsida paremat palka? Tervis. Kõik sõltub sinu eluviisidest. Raha. Tegele oma rahaprobleemidega ja ära mängi jaanalindu.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

 

Kaljukits

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema hea ja rahulik. Vähemalt ei tee sa talle etteheiteid. Kui sa oled vallaline, ei ole sul ilmselt aega selleks, et tegeleda oma eraeluga, tööasjad võtavad kogu su vaba aja. Töö. Väga head väljavaated on sul praegusel hetkel. Tervis. Sa oled palju paremas vormis. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära lükka tagasi teiste abi


Veevalaja

Armastus. Reaalsus ei vasta alati su ootustele. Võib-olla oled sa ise liiga nõudlikuks muutunud? Töö. Sul on põhjust rahul olla, sest täna saad sa tõestuse, et lubadustest peetakse kinni. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Väike rahaingel võib täna sind külastada.

Väike nõuanne: ära vasta provokatsioonidele. 


Kalad

Armastus. Sa tahad muuta midagi oma igapäevases elus ja vabaneda rutiinist. Tõenäoliselt on su kaaslane rahul, et sa tema eest hoolitsed. Töö. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Tervis. Sa võid tunda väsimust, ära unusta vitamiine võtta. Raha. Haara kõikidest headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära

Kommentaare ei ole