{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid leiavad sellel suvel armastuse?

  foto : unsplash / Joanna Nix-Walkup Sellest saab meie suvi...

 

foto : unsplash / Joanna Nix-Walkup

Sellest saab meie suvi... Kui sa oled sündinud ühes neis tähemärkides, siis leiad sa sellel suvel armastuse. Kui tavaliselt on ikka kevad armastuse aeg, siis seekordne suvi tuleb ilus ja romantiline. Mitmed ilusad kohtumised leiavad aset just sellel suvel. 


Veevalaja

Veevalaja ei paista küll silma oma truuduse poolest, sellel suvel aga saab temast kõige truum kaaslane. Ta ei taha enam olla nagu liblikas ja lennata õielt-õiele. Ta ei taha enam üheöösuhteid. Ta ei taha enam mängida. Ta tahab tõsist suhet. Juulikuus saab tema vallalisepõlv läbi. Sellel aastal kohtub ta lõpuks ometi selle õige inimesega. Oma hingesõbraga. Selle kohtumise ajal jääb kogu tema maailm seisma. See ongi armastus esimesest silmapilgust. Tunne, mis ei kao terve aasta jooksul ja mis paneb tema südame kiiremalt tuksuma. 

 

Kui sa oled sündinud Veevalaja tähtkujus, on sind ees ootamas väga kuum suvi. Kõige romantilisemaks perioodiks jääb sellel aastal siiski suvi. Ilus kohtumine on su elus aset leidmas. Ja sa järgned oma südame kutsele, mõtlemata millelegi muule. Õieti teed, sest see tee viib sind suure õnneni. Tõenäoliselt kohtud sa oma suure armastusega kohas, kus sa veel kunagi käinud pole. Veenus Kaksikute märgis teeb kõik, et see kohtumine ajaks su pea täiesti segi. Suvi algab sinu jaoks ilutulestiku saatel ja toob su ellu palju õnne ning armastust. Midagi väga imelist on sind ees ootamas. Üks väga ilus lugu on algamas. See ongi armastus. See õige ja tõeline. See ei loe, et te olete erinevad, sest armastus teeb pimedaks. 


Kaalud

See aasta tuleb sinu jaoks muutuste aasta. Ja vaheldus ongi see, mida sa praegu kõige rohkem vajad. Sa tead, mida sa tahad, paned oma tahtmise maksma ja näitad, mida sa väärt oled. Sa tahad lõpuks ometi olla sina ise, armastada nii nagu sa veel kunagi pole armastanud ning tormata oma õnnele vastu. See aasta toob su ellu armastust. Viimastel kuudel oled sa oma elu üle tõsiselt järele mõtelnud, nüüd hakkab su olukord aga muutuma. Sellel suvel leiad sa oma ellu suure armastuse. Õige inimene ei ole enam kaugel. Suur õnn on sulle palju lähemal, kui sa seda arvatagi oskad. Veenus Kaksikutes aitab sul vabaneda kõikidest probleemidest, mis kippusid seni su suhteid rikkuma. Kaovad mured, kaovad probleemid. Sinust saab uus inimene. Nagu fööniks tõused sa tuhast. Kõik minevikuhaavad paranevad, lõpuks ometi tunned sa taas soovi armastuse järele.

 

 

Mõeldud, tehtud, otsustatud. Niipea, kui see soov tekib, tuleb ka õige inimene. Juulikuu tuleb kuum, august aga pole veel oma viimast sõna öelnud. Palju ilusaid üllatusi on sind ees ootamas. Augustis sa lausa särad. Tänu Päikese mõjule ja seejärel Veenusele Lõvi märgis ümbritseb sind mingi salapärane aura. Veenus, sinu planeet, muudab su elu sellel suvel imeliseks. Dolce Vita!

 

Skorpion

See suvi toob armastust ka Skorpioni ellu. Teda on ees ootamas lihtsalt imeline suvi. Planeedid aitavad tal taastada usku armastusse ja tulevikku. Sellel suvel kohtub ta oma suure armastusega. Aeg on näidata oma tõelisi tundeid. Juuli tuleb Skorpioni jaoks kuum ja kirglik. Aeg on hakata elu nautima. Ta kohtub inimesega, kelle vastu ta tunneb kohe tugevat külgetõmmet ja see tunne on vastastikune. Lihtsalt imeline on see, kui lihtne võib see kõik teinekord olla. Kuidas üks pilk võib nii palju rääkida! On hetki, mil sõnad on üleliigsed. Kui sa oled sündinud Skorpioni tähtkujus, kohtud sa sellel suvel õige inimesega, vahetad pilgu ja tunned ta ära. Mõnikord on nii, et kui see hetk kätte jõudnud on, siis sa tead, et kogu oma elu oled sa just teda oodanud. Teie südamed tuksuvad samas rütmis. Ilus suvi on sind ees ootamas.

 



Kommentaare ei ole