{ads}

HIDE

Viimased

latest

Noor naine, kes lõpetas oma juuste pesemise šampooniga 6 aastat tagasi (tulemus on tõesti üllatav)

foto : unsplash / Paul Siewert   Kas sa kujutad ette, et sa ...

foto : unsplash / Paul Siewert

 

Kas sa kujutad ette, et sa ei pese oma juukseid šampooniga? Juuksed jäävad ju mustaks, on ju nii? Ja ometi, see noor naine, kellest me täna räägime, ei ole oma juukseid pesnud šampooniga tervelt 6 aastat!

2015. aastal tekkis selline mood, mida kutsuti no-poo ehk no-shampoo (ilma šampoonita pea pesemine). Aga see läks ruttu üle. Seejärel kodukontoris töötamise ajal oli jälle hea teha juuste pesemisel pikem vahe sisse selle asemel, et pesta ülepäeva oma juukseid. Noor 27. aastane ameeriklanna Laura Ashley võttis aga veelgi äärmuslikuma otsuse vastu. Juba kuue aasta jooksul pole ta oma juukseid pesnud. Ja ta ei kavatsegi oma otsust niipea muuta. 

 

 

Laura Ashley jagas TikTok' vahendusel oma lugu. Tema postitusest võib välja lugeda: "Kui sa pole söönud liha, piimatooteid, juustu ja kasutanud šampooni / palsamit või kuumtöötlusvahendeid juba 6 aastat!"

 

@veggieshredder And I’m here to give u all the tips !! 🍓 #howto #selfcare #selfcareroutine #healthy #vegan #healthyliving ♬ Sensational - tha_boys1

 

Otse loomulikult tekitas see elavat vastukaja. Osad kritiseerisid teravalt tema valikut öeldes, et sellised nipid ei huvita kedagi ja et tõenäoliselt lõhnavad tema juuksed halvasti. Teised õnneks olid heatahtlikumad. Laura Ashley ise ütleb, et mitte keegi pole kunagi talle öelnud, et ta lõhnaks halvasti või haiseks. Pigem kuuleb ta kiidusõnu oma juuste kohta. Ta kinnitab, et täiesti võõrad inimesed on talle isegi tänaval öelnud, et tal on väga ilusad juuksed. 

Laura ütleb, et ta lõpetas oma juuste pesemise šampooniga, kuna ta leidis, et poes müügil olevad tooted sisaldavad liiga palju kahjulikke aineid. Tal oli tunne, et kui ta ei suuda välja lugeda, mida see hooldusvahend sisaldab, siis ta parem ei hakka seda enda peal järgi proovima. Ta imestab, kuidas meie esinevanemad said elada nii kaua ilma igasuguste šampoonideta ja nüüd korraga peame me oma pead pesema selliste toodetega, mis sisaldavad 50 erinevat koostisainet ja ainult selle jaoks, et oma pead pesta. 

Laura Ashley peseb oma juukseid sooda ja õunaäädika baasil valmistatud seguga. Jääb vaid selgeks teha, kas see on hea või halb otsus, tema ise on aga oma valikuga rahul.

Kommentaare ei ole