{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas oma eksi tagasi saada? 11 nõuannet!

  Sellele, kuidas oma eksi tagasi saada, mõtleb igaüks, kes on lahku läinud aga armastab endiselt oma eksi. Lahku minemise keeruli...

 



Sellele, kuidas oma eksi tagasi saada, mõtleb igaüks, kes on lahku läinud aga armastab endiselt oma eksi.

Lahku minemise keerulisel perioodil otsib selline inimene tavaliselt ikka häid ideid, mis võimaldaksid tal oma elu armastust tagasi võita ja seega leida taas üles armastust.

Teise inimese südame võitmine pole kunagi lihtne olnud ja seega pole ka sellise ettevõtmise edu garanteeritud. Ent ometi on võimalik midagi ikkagi ise ära teha.

Selleks, et kõik õnnestuks, tuleb vältida teatud vigu.

Neid vigu pole keeruline vältida, kui sul on piisavalt tahtejõudu. Seda viimast sellepärast, et lahku minek on iseenesest kurnav ja sellest on raske üle saada.

Lahku minemisele järgneval perioodil on inimene emotsionaalselt tasakaalust väljas. Sellepärast juba on tähtis olla tähelepanelik eriti, kui on soov vana lugu uuesti elustada.




Tuleb lihtsalt endale selgeks teha, et kõik need vead võivad sind veelgi rohkem eemaldada sinu armastatust.

Kui sa aga nende vigade tegemist väldid, siis võid sa suurel määral ise kaasa aidata sellele, et te teineteist taas leiate.

Kõige parem võimalus aga nende vigade vältimiseks on kõigepealt teada, millest üldse jutt on. Ja sellepärast on siin ära toodud nimekiri 15 kõige sagedamini ettetulevast veast, mida sa kindlasti teha ei tohi, kui sa tahad oma eksi südant tagasi võita.


1. Ära võta temaga liiga ruttu ühendust

Esimene viga, mida sa pead vältima, on see, et sa ei tohi liiga ruttu otsida temaga ühendust.

Seda viga vältides jätad sa endale piisavalt aega, mis võimaldavad sul tema südame uut vallutamist ette valmistada ja tõsta seega ka võimalust edu saavutamiseks.

Teiselt poolt see, kui sa jätad ta natuke omaette, on väga hea vahend, mille läbi ta võib taas sinu käte vahele tagasi tulla.

Kui sa sead sisse totaalse vaikuse mõneks nädalaks või veelgi parem mõneks kuuks, siis tekitad sa temas igatsuse ja kui hästi läheb, teeb ta kõik muu ise sinu asemel.

Loomulikult on see tavaliselt see inimene, kes igatseb selle suhte järgi, kes teeb esimese sammu ja annab teise võimaluse.

Aga just sellepärast pead sa leidma vahendi, mille abil vallandada temas seda tunnet. Mine tema elust mõneks ajaks ära ja tule tagasi alles siis, kui õige hetk käes on.

Sellest hoolimata ei maksa ka liiga kaua oodata, sest kui ta harjub juba sinu eemalolekuga, siis võib ta sind täiesti unustada.

Varem või hiljem leia natuke aega ja tegutse.

See, kui sa võtad natuke aega enne oma eksiga uuesti ühenduse võtmist võimaldab sul ka selgust saada samal ajal oma tunnetes.

2. Liigne surve avaldamine

Surve avaldamine on vahend, mis tavaliselt kui mitte öelda mitte kunagi ei toimi. Kui keegi tahab oma eksi tagasi saada, siis ilmselt see on kõige suurem viga, mida kindlasti vältima peaks.

Seletus sellele seisneb selles, et liigne surve avaldamine tekitab soovitust vastupidise toime ja ei aita mitte kuidagi.

See, et sa saadad oma eksile kümme sõnumit päevas, ei too teda tagasi. Kui sa nii tegutsed, siis ajad sa ta endast veelgi kaugemale. Näiteks võib ta su telefoninumbri üldse ära blokeerida või siis vahetada enda numbri ära.

Ja sinus võid see tekitada veelgi suuremat südamevalu.

Te mõlemad vajate ruumi järele mõtlemiseks, seega jäta ta mõneks ajaks lihtsalt rahule. Sageli vajab ta aega selleks, et mõtleda ja see, kui sa tema isiklikku ellu sekkud, ei aita kohe mitte kuidagi.

Niiviisi toimides jätad sa endast väga keskpärase mulje.

Sa ei taha ju, et ta tõesti aru saaks, et teeb hästi, kui sind lõplikult unustab? Seega lõpeta temale surve avaldamine öösel ja päeval. Ole kannatlik ja tegutse targalt, kui sa tahad näha tema tundeid taas pinnale kerkivat.

Ole selline sõber, kes austab tema tundeid.

Ära jookse ta järgi, sest talle võib-olla ei meeldi see.

Ja ära teeskle, nagu sa juhuslikult oleksid alati seal, kus tema on.

Mingil hetkel saab ta aru, milles asi on ja sinu jaoks võib see veel halvemini  lõppeda.


3. Armukadedus

Armukadedus on halb asi. See kehtib nii sinu, kui tema kohta. Mõned inimesed tunnevad kadedust, kui näevad oma armastatut mujal.

Ja nad võivad öelda asju, mis ei ole kunagi positiivsed.

Kõik raamatud teemal: Kuidas võita oma eksi tagasi, kirjutavad sama. Kui sa tahad oma eksi tagasi saada, siis armukadedus on viimane asi, mida kasutada.

Sest armukadedus näitab, et sul pole üldse enesekindlust.

Ja teiselt poolt see, kui sa üritad temas armukadedust äratada, siis ka see on halb mõte. Sa ei saa esimese ettejuhtuvaga flirtides loota, et see paneb su eksi tagasi tulema.

Sellega võid sa hoopis tekitada temas tülgastust sinu vastu.

Peale teie lahku minemist võib palju asju juhtuda. Näiteks see, et ta võib minna teisi vaatama. Ja muidugi võib see sulle haiget teha.

Aga sa pead mõtlema probleemi lahendusele selle asemel, et tegutseda armukadeduse ajel.

Kõige hullem asi, mida sa teha võid, on teha skandaali. Kui sa tunned, et sa ei suuda end talitseda, siis ära anna alla ja valitse end. Hinga sügavalt sisse ja mina mujale.

Kõige parem on jääda enesekindlaks ja alustada esimese etapiga, mis võimaldab sul oma eksi tagasi saada.

Ja esimene etapp oli see, et sa lähed mõneks ajaks tema elust minema ja ilmud tagasi paremas vormis.




4. Kaastunde äratamine


Kaastunde ja haletsuse tekitamine on samuti üks halvematest variantidest, mida sa peaksid kindlasti vältima. Ja sellepärast, et see ei tõsta absoluutselt sinu väärtust tema silmis. Sest armastuses peavad mõlemal olema vastastikkused tunded.

Seega sa ei saa sundida teda ennast armastama uuesti isegi seda paludes.

Ka siis, kui see toimib ja kui ta tuleb sinu juurde tagasi, ei jää see kauaks kestma.

Põhjus sellele on lihtne, tema tunded ei oleks tõelised. Lisaks sellele oleksid sa siis liiga egoistlik, sest sa võid lõhkuda ka tema õnne.

Veelgi hullem, ta võib jääda sinuga aga minna mujalt seda õnne otsima.

Kuidas saada oma eksi tagasi alandades end tema ees? See pole lihtsalt võimalik, sest kõik inimesed eelistavad enesekindlaid inimesi.

Armastus on kahe inimese vaheline heaolu jagamine, mida tehakse vastastikku.

Küsimused, mida sa peaksid küsima, on hoopis: mida ta sinust mõtleb, kui sa teda paluma hakkad? Kas ta armub sinusse uuesti kui sa temas haletsuse äratad?

Vastu on muidugi ei. Sellepärast pead sa seda vältima.

Kui sa tahad kelleski kaastunnet äratada tema tähelepanu võitmiseks, siis võid sa kaotada enesekindlust. Ja end alavääristada teise inimese silmis.

Ta võib tunda sinu vastu kaastunnet. Aga ta ei tule kunagi sellisel tingimusel tagasi.

Sa pead võitma tema austust. Sest kui ta hakkab sind austama, siis mõistab ta, kui oluline sa oled ja et sa ei pea paluma mitte kellegi armastuse pärast.

Ja see tagab sulle suurema võimaluse tema silmis oma väärtust alal hoida ning teda tagasi võita.

5. Rääkida kohe teie suhtest

Temaga ühenduse võtmine on hea võimalus, et rääkida teie suhtest. Ainult, et sa pead olema väga tähelepanelik, sest väiksemgi eksimus võib kõik võimalused seda teha ära nullida.

Katsu temaga kokku saada selleks, et teda taas võrgutada.

Kuidas seda teha? Kõigepealt ei tohi kohe hakata teie suhtest rääkima. Ideaalne oleks sellest rääkida alles lõpupoole või üldsegi mitte seda teemat otse puudutada.

Katsu libistada jutuajamisse ainult mõned argumendid, mida sa vajalikuks pead.

Kõige parem vahend on kasutada tundeid. Selleks pead sa aga vaeva nägema, et teie kohtumine oleks võimalikult soe ja tore.

Tuleta talle meelde kõiki häid hetki, mida te koos veetnud olete.

Tee nii, et tal tekiks vajadus taas läbi elada neid hetki sinuga koos. Näita talle, et sa oled ainulaadne ja et seda, mida ta sinuga tundis, ei saa ta tunda kuskil mujal.

Loomulikult peab kõike seda tegema delikaatselt ja kaudselt, kasutades veenvat tooni.

Ära räägi talle otse oma ootustest. Sest sa ei pea seda talle ütlema, ta teab isegi, mis su peas on. Kui sa oled ta välja kutsunud, siis mitte selleks, et platooniliselt vestelda ja ta teab seda väga hästi.

Kasutades aga kaudset rääkimisviisi, võid sa jõuda kaugele.

Sa ei tohi olla ka selle esimese kohtumise ajal liiga sentimentaalne. Sest see ei hakka temas tundeid elustama. Ja teiseks võid sa sellega oma enesekindlust kõigutada.

Tee nii nagu see oleks teie esimene kohtumine.

6. Kõrvalise abi otsimine

Kui on viga, mida sa teha ei tohiks, siis on see just see.

Kõrvalise abi otsimine on halb, sest asjad ei lähe kunagi nii nagu sa seda sooviksid. Sest liitlane, kelle sa endale leiad, teeb seda, mis tundub parim tema arvates ja mitte sinu arvates.

See tähendab niisiis, et ta võib teha ka midagi sellist, mis su läbisaamist eksiga hoopiski nurja võib ajada.

Sinu suhe on püha ja see puudutab ainult sind ja su eksi. Sellepärast ei tohi sa segada kedagi teist teie loosse.

Ja sa peaksid ka takistama teisi teie loosse sekkumast.

Sest paludes kedagi appi, võid sa oma eksist tekitada hoopis vale pildi.

Teiste sõnadega sina võid oma eksile andeks anda tema vead, aga teised ei ole kohustatud seda tegema. Sellepärast ära räägi kõike.

Sinu lähedased tegutsevad alati selle järgi, mida nad vajalikuks peavad. See tähendab, et kui sina tahad oma eksi tagasi, siis ei aita nad sind, kui nad leiavad, et nii on sulle parem.

Ja võivad seega luhta ajada kõik su plaanid.

Aga sa võid paluda teistelt abi. Aidata sind emotsionaalselt veetes mõnusat aega oma lähedastega ja nendega, kes sulle tähtsad on.

Palu abi selleks, et end paremini tunda ja mitte selleks, et oma eksi tagasi saada. 



7. Süüdistamine

Negatiivne tõmbab ligi negatiivsust. Teise süüdistamine selleks, et teda tagasi võita, ei ole lahendus. See on suur viga, mida sa pead vältima.

Sa pead õppima jagama nii head kui halba vastutust.

Teise inimese süüdistamine puudutab tema eneseuhkust ja seda ka siis , kui sul on õigus. Seega ei tohi sa tekitada temas seda tunnet, kui sa teda armastad.

Sinu eesmärk on teda kinni hoida ja mitte panna teda ennast veelgi rohkem vihkama. Seega eelista positiivset lähenemist.

Kui sa katsud teda panna ennast süüdi tundma, siis näitad sa, et sa oled nõrk inimene, kellel pole enesekindlust ega - väärtust. Igal juhul süütunde tekitamisega ei saa sa temaga teie suhet uuesti alustada.

Kõige hullem selle juures on see, et see tekitab vastupidise toime. Kuidas võita oma eksi tagasi, kui sa samal ajal katsud talle haiget teha tema süüdistamisega?

Kui sul sellised mõtted on, siis katsu parem teda üldse rahule jätta.

Sest see tõukab teda sinust veelgi kaugemale.


8. Enese hooletusse jätmine

Peale selle inimesega lahku minekut, keda sa armastad, on sageli tulemus see, et sa ei suuda enam midagi teha ja lased enda käest ära. Ent, kui sul on soov teda tagasi võita, siis pole see kõige parem lahendus.

Sest see ei tule sulle kuidagi kasuks.

Alkoholi mõjul tegutsemine on esimene viga, mida sa peaksid vältima. Tavaliselt just alkoholijoobes inimene on kõigeks võimeline.

Sellepärast just sellistel hetkedel ei tohi sa temaga rääkida. Sest sa võid temas vastumeelsust tekitada.

Sinu välimus on esimene asi, mis võimaldab sul teda tagasi võita. Kuidas teda tagasi saada, kui sa enam talle ei meeldi?

Sellepärast pead sa enda eest hoolitsema ja trenni tegema ning korralikult toituma.

Ole ilus. Tee nii, et ta näeks naist, kellesse ta esimesel korral armus.

Kui sa oled kaalus juurde võtnud või liiga palju kaalu vahepeal kaotanud, katsu leida tagasi oma endine vorm.

Depressiooni langemine on parim võimalus üldse kõik võimalused kaotada. Sest see vallandab kõike negatiivset, mis ei võimalda sul oma eesmärki saavutada.

Sa pead depressioonist lahti saama enne, kui tahad oma eksi tagasi saada.

Sest kui sa oled olukorra ees, mida sa üldse ei kontrolli, võid sa teha midagi, mida sa hiljem kahetsed. Tema solvamine on viimane asi, mida teha, kui sa teda tagasi tahad.

Sest siis tekitad sa salaviha, mis muudab su olukorda veelgi raskemaks.

9. Kõikidele soovidele alistumine

Me oleme armastuse nimel valmis kõigeks. Mõnede inimeste jaoks see, kuidas eksi tagasi saada, on teha lihtsalt kõik, et teda tagasi meelitada.

See on aga suur viga, mida paljud hiljem kahetsevad.

Temaga magamine on üks neist asjadest, mida ta nõuda võib. Sa ei tohi aga sellele nõudmisele järele anda.

Üldiselt mõni eks võib kasutada su nõrkusehetke ära teades, et sa oled kõigeks valmis.

Affektiivse sõltuvuse tekitamine on halb asi. Sa ei tohi olla mitte kellegist sõltuvuses. Sest sa võid siis teha kõike ja ükskõik mida selleks, et end tema silmis väärtustada.

Sa võid oma vigadest tema pärast lahti saada aga sa ei saa muuta oma isiksust tema pärast.

10. Sotsiaalmeedia ärakasutamine

Katsu üldse igasugust sotsiaalmeedia kasutamist mõnda aega vältida. Ära kindlasti midagi postita teie suhte kohta.

Teiste sõnadega ära vihja oma lahku minemise kohta ega ka oma ootuste ja lootuste kohta.

Ära näita välja, et sa oled kurb või kui suurel määral see sind puudutab. Vastupidi, näita pilte endast, kus sa oled õnnelik, kui sa just pead midagi üldse postitama.

Seda just teie lahku minemise algstaadiumis.

11. Ära tee minevikus aset leidnud vigu

Kuidas saada oma eksi tagasi, kui sa ei kavatsegi ennast muuta? Sest kui sa ikka teed samu vigu, siis ei leia su eks mingit põhjust tagasi tulemiseks.

Saa parem aru, mille pärast te üldse lahku läksite ja paranda seda, mis korras ei olnud.

Teadvusta endale, kui suur roll oli sinul teie lahku minemise juures ja see võimaldab sul leida lahendusi. Sest nii võid sa endale öelda, et edaspidi läheb kõik pigem positiivselt ja te oskate paremini elada.

Sa pead kogu aeg püüdlema paremuse suunas.

1 kommentaar

  1. Elu on hea, kui su armastatud on sinu ümber, ütlen seda seetõttu, et kui mul oli oma abikaasaga probleeme, ei näinud ma elu kunagi hea asjana, kuid aitäh Preester Adu OF-le (solution-temple.com), et ta selle võimalikuks tegi. taas, kes aitasid mind taaskohtumise loitsu juures, mis tõi mu mehe 72 tunni jooksul tagasi. Mu abikaasa, kes jättis mu pärast 7-AASTAST abielu maha oma armukese pärast, kuid preester Adu suutis ta minu käte vahele tagasi tuua. Ma ei hakka siin enda kohta palju rääkima, pigem soovitan ainult neil, kellel on abieluga probleeme, temaga ühendust võtta tema andmete kaudu whatsapp +1-646-9805-420

    VastaKustuta