{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: neljapäev, 30. detsember

  Foto : unsplash / Patrick Hendry Jäär Armastus. S...

 

Foto : unsplash / Patrick Hendry

Jäär

Armastus. Sa oled väsinud sellest, et pead kogu aeg pettuma. Töö. Hoia eemale kuulujuttude rääkijatest ning muidu negatiivsetest inimestest. Tervis. Võta aega selleks, et teha trenni või minna kõndima, see aitab luua mõtetes korda ja parandab enesetunnet. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ära unusta, et ainsad piirid, mis sul on, sead sina endale ise

 

Sõnn

Armastus. Praegusel hetkel on su mõtted pigem tööasjade juures ega puuduta armastust. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida. Katsu säilitada kõigest hoolimata rõõmus meel. Tervis. Joo õhtul rahustavat taimeteed. Raha. Ära kuluta mõtlematult.

Väike nõuanne: helista oma sõpradele ja lähedastele

 

Kaksikud

Armastus. Liiga palju erimeelsusi ja lahkhelisid on, mis rikuvad omavahelise suhtlemise täiesti ära. Töö. Sul on tunne, et su asjad ei liigu mitte kuidagi edasi. Tervis. Katsu vähemalt täna hoolitseda rohkem oma tervise eest ja mine kõnni pool tundi õues. Raha. Paneb mõtlema, kas pole? 

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks teistega suheldes

 

Vähk

Armastus. Sa vajad armastust ja lähedust aga su partner ei oska sulle seda anda. Töö. Planeetide seis võib kaasa tuua mõningaid probleeme. Tervis. Võib-olla oled sa külma saanud või teevad liigesehaigused häda. Raha. Tegele tõsisemalt oma rahaasjadega. 

Väike nõuanne: muuda oma mõtteviisi paremaks

 

 

Lõvi

Armastus. Sa oled praegusel hetkel üsna õnnelik. Töö. Töö juures valitsev õhkkond on pingeline ja äikest täis. Tervis. Sa sööd mõtlematult ja liiga palju. Raha. Mõned head võimalused võivad tekkida.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale

 

Neitsi

Armastus. Sa oled hakanud kahtlustama, et su elukaaslasel on keegi teine. Töö. Sa vajad puhkust, mis aitaks sul oma stressiga paremini toime tulla. Tervis. Ära söö nii palju. Raha. Katsu edaspidi mõistlikum olla.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega

 

Kaalud

Armastus. Tundub, nagu su elukaaslane tõlgendab iga su sõna valesti ja otsib meelega probleeme. Töö. Sea endale suuremad eesmärgid. Tervis. Tänane päev ei tule just kõige parem. Sa oled väsinud, magad halvasti ja see ei tee su tervisele head. Raha. Ole säästlikum. 

Väike nõuanne: rõõmusta ka väikeste asjade üle

 

Skorpion

Armastus. Täna ootab sind ees tähtis jutuajamine elukaaslasega. Töö. Ära sekku teiste asjadesse. Tervis. Sa magad halvasti ja tunned suuremat stressi. Raha. Ära kuluta nii palju ja mõtlematult. 

Väike nõuanne: ära unusta lõpetada seda aastat heade mõtetega

 

 

Ambur

Armastus. Sul olid suuremad unistused. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Katsu veeta rohkem aega nende töökaaslastega, kellega sa hästi läbi saad. Tervis. Toitu vähemalt täna tervislikumalt. Raha. Pane eelarve paika.

Väike nõuanne: unusta vähemalt tänaseks päevaks kõik oma probleemid

 

Kaljukits

Armastus. Olgem ausad, sa ootasid oma elukaaslaselt hoopis midagi muud ja oled nüüd pettunud. Töö. Praegune periood on stressirohke ja kiire. Tervis. Kõik ärritab sind, stress aga pole tervisele hea. Raha. Sa katsud paremini oma rahaasju organiseerida. 

Väike nõuanne: ära muretse kõige pärast


Veevalaja

Armastus. Sa kahtled, kas armastust üldse olemas on mujal, kui filmides. Töö. Sa tunned igavust ja muretsed oma tuleviku pärast. Sa olid kunagi palju ambitsioonikam. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Ära ole nii kannatamatu ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära armastust ja tööasju


Kalad

Armastus. Rutiin ja üksluisus mõjuvad suhtele hävitavalt. Töö. Katsu hoida keelt hammaste taga. Tervis. Ära otsi toidust lohutust. Raha. Maksa oma arved õigeaegselt. 

Väike nõuanne: sa pead õppima ise otsuseid vastu võtma

 

Kommentaare ei ole