{ads}

HIDE

Viimased

latest

2022. aasta horoskoop: milliseid tähemärke ootab ees üle ootuste hea aasta

  Foto: unsplash / Nelly Antoniadou  2022. aasta on kohe kät...

 

Foto: unsplash / Nelly Antoniadou

 2022. aasta on kohe kätte jõudmas. Aeg on teha kokkuvõte möödunud aastast ja vaadata tuleviku suunas, sest järgmisel aastal on meile varuks palju häid üllatusi. Mõned meie seast kohtuvad sellel aastal oma elu armastusega, teisi ootab ees palgakõrgendus, kolmandad teevad karjääri, teistel jälle paraneb tervis... 2022. aasta tuleb sündmusterohke kõigi jaoks! 

Ent selgub, et mõned tähemärgid lõikavad sellest aastast suuremat kasu, kui teised. 

 

 

Vähi tähtkujus sündinud inimesi ootab ees üks elu parimaid aastaid, sest Jupite ja Neptuun on Kalades. 2022. aastal hakkab ta tegutsema oma eesmärkide suunas ja viib palju suuri asju ellu. Vähi tähemärki valitsev planeet on Kuu, 2022. aastal on aga mitmeid kuuvarjutusi ja mitu superkuud. Superkuu toob aag Vähile palju head õnne kaasa. 2022. aastal avaneb tal võimalus viia oma unistusi ellu ning elada nii nagu ta alati on tahtnud.

Ja sama võib öelda ka Kalade kohta. Neptuun ja Jupiter on Kalade märgis ja selle tõttu võivad Kalad unistada suurelt. Hea edu saadab neid kõikjal ning häid uudiseid peaks jätkuma terveks aastaks nii töö, armastuse, kui ka tervise valdkonnast. Kõik läheb neil hästi sellel aastal. Lõpuks ometi leiavad Kalad vahendid, mille abil oma unistused ellu viia. 

Kommentaare ei ole