{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP : enne kohtama minekut vaata järele, millised on iga tähemärgi halvimad omadused

IMGUR       ...

IMGUR      
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igal tähemärgil on oma head ja halvad küljed. Nende tundma õppimine aitab paremini teistest aru saada, valida enda kõrvale õigeid inimesi või siis lihtsalt põgeneda õigel ajal. Ja muidugi paremini leppida oma kaaslase halbade ja heade omadustega. Ja olla tolerantsem.



Jäär

Tema otsustab kõik ise, kujutamata seejuures ettegi, et sul võiks olla ka oma arvamus ja kui sa peaksid julgema suud paotada protestimiseks, võib ta ärrituda sellisel määral, et sul kaob terveks eluks soov temaga vaielda.
 

Sõnn

Ta ei ole tolerantne, ta on pigem kinnise silmaringiga ja üritab kohe kindlaks määrata sinu rahalist seisu.
 
 
 
 


Kaksikud

Mõnikord võib sul jääda mulje, et ta sinuga lihtsalt mängib, sest ta lobiseb maast ja ilmast nagu iga teisega ja ei võta sind väga tõsiselt. Mitu korda on sul selle tõttu tunne, et sa oled lihtsalt üks kõikide teiste tuhandete seas, kellega ta kohtub.
 

Vähk

Üsna ruttu saab selgeks, et tema ema oli, on ja jääb kõige tähtsamaks isikuks tema elus ja ta pole ema juurest ära kolimisest siiamaani üle saanud, ehkki sellest on juba mõnda aega möödas...
 

Lõvi

Tal on väga ilus ja silmapaistvalt uhke auto või kodu, mille järgi sa teda ära tunda võid. Ise ta aga teab kõike, on kõike teinud, näinud ja on üldse maailma naba.
 

Neitsi

Tema ütleb sulle kohe ära, kui sul on tolmukübe nurgas või kannad sa valesid riideid, tema kriitilise pilgu eest ei jää miski varjule, ta näeb kõike! Ta otsib täitulikkust aga pole seda veel oma elus kohanud.
 
 
 
 


Kaalud

Tema pilk jääb peatuma kõikidel ilusatel inimestel ka siis, kui te koos olete. Või siis loendab ta sulle ette kõik korrad, mil ta on viimase 20. aasta jooksul depressioonis olnud.
 

Skorpion

Ta otsib silmanurgast odavat hotellituba ja sa võid üsna kindel olla, et talle ei meeldi, kui talle vastu räägitakse. Parem ja turvalisem on alistuda...

Ambur

Ta on üsna ennasttäis inimene, kelle paindumatu loomusega on mõnikord üsna raske hakkama saada.
 

Kaljukits

Ta räägib sulle oma karjäärist, edust ja töökusest. Ainult, et tal on krooniline depressioon ja tulevik tema kõrval võib olla mitte nii päikeseline.
 

Veevalaja

Tal on nii palju sõpru, et ta ei leia kunagi sinu jaoks aega. Ta on nagu linnuke, kes lendab oksalt oksale ja kes paneb sind nii end tihti üksi tundma.
 

Kalad

Tal on meeletult suur kujutlusvõime ja sa saad üsna ruttu aru, et ta mõtleb üsna palju asju välja ja lisab oma jutule juurde. Kõik tema projektid on õhulossid, millega võiks muinasjutte kirjutada. 




Kommentaare ei ole