{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 15. detsember

Foto : unsplash / Ana Azavedo    Jäär Armastus. Kat...

Foto : unsplash / Ana Azavedo

 

 Jäär

Armastus. Katsu täna millegagi oma kallimat üllatada. Töö. Kokkuvõttes peaks sind ees ootama rahulik tööpäev, sa ise oled muutunud oma töö suhtes üsna ükskõikseks ja täidad oma töökohustusi korrektselt aga ilmsa suurema vaimustuseta. Tervis. Oma tervise pärast ei ole sul vaja täna muretseda. Raha. Sa oled nüüd küllalt kulutanud viimasel ajal ja elad üle oma võimete. 

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse homse pärast

 

Sõnn

Armastus. Mis puutub armastusse, siis praegune periood soodustab ootamatuid kohtumisi. Töö. Ainus takistus, mis täna ette tulla võib, võib tekkida sinu enda hoiaku ja käitumise tõttu. Tervis. Käi rohkem jala ja su terviseprobleemid kaovad. Raha. Katsu oma kulud ja tulud kirja panna, sa oled hakanud päris palju kulutama selleks, et masendusest üle saada.

Väike nõuanne: sina ise sead enda piirid

 

Kaksikud

Armastus. Praegu on sul head väljavaated, kui sa otsid hingesõpra, siis ava oma silmad, ta ei ole enam kaugel. Töö. Planeedid jäävad üsna neutraalseks. Tervis. Praegu on õige aeg muuta oma eluviise paremaks: lõpeta suitsetamine , piira alkoholi tarbimist, mõtle ainult häid mõtteid, söö tervislikumalt. Raha. Väldi täna kõiki rahaga seotud tehinguid, millega kaasneb liiga suur risk. 

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt õnnelik ja naerata

 

Vähk

Armastus. Sa peaksid oma eraeluga olema praegusel hetkel üsna rahul. Töö. Asjad hakkavad lõpuks ometi sinu kasuks liikuma. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Raha. Sa võid kaotada reaalsusetaju.

Väike nõuanne: unusta negatiivsus ja keskendu positiivsusele

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa oled oma elukaaslasega ühel meelel kõiges. Töö. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas. Tervis. Täna on väga hea päev selleks, et hakata spordiga tegelema, see parandab su vaimset ja füüsilist tervist. Raha. Ole täna ettevaatlik.

Väike nõuanne: kui sa mõtled halbu mõtteid, muudad sa oma päeva veelgi halvemaks

 

Neitsi

Armastus. Sa oled oma pereeluga rahul. Töö. Täna peaks kõik sinu käes hästi minema ja sa peaksid saama häid uudiseid seoses oma tööasjadega. Tervis. Tervis on sul praegu väga hea. Raha. Sul elus on olnud paremaid aegu, seega ära praegu liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: karmal ei ole menüüd, sa saad ikka seda, mida sa oled ära teeninud 


Kaalud

Armastus. Praegu oled sa rohkem huvitatud võõrastega flirtimisest, kui tõsisest suhtest. Töö. Kannata tänane päev ära ja oota paremaid aegu. Tervis. Sa peaksid olema praegu üsna heas vormis. Raha. Katsu natukenegi kokkuhoidlikum olla. 

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik teiste ja iseenda vastu


Skorpion

Armastus. Õhus on armastust. Töö. Mõned muutused võivad täna aset leida. Tervis. Parem oleks, kui sa heidaksid varem magama. Raha. Väldi suuremaid kulutusi ja ära lase end mõjutada.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

 

 


Ambur

Armastus. Sa otsid oma ellu vaheldust ja mõtled üha rohkem ühe sarmika töökaaslase peale. Töö. Sa tahad ennast ületada ja silma paista. Tervis. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära lükka homse peale seda, mille sa võid täna ära teha.


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled kellegagi koos, peaks su elu olema üsna õnnelik praegu. Vallalised, hoidke silmad lahti, sest suur armastus ei ole enam kaugel. Töö. Väga head võimalused avanevad täna, kasuta neid ära. Tervis. Tervisprobleemid ei tohiks sind praegu kimbutada. Raha. Kas sa pead oma eelarvest ikka kinni? 

Väike nõuanne: hoolitse iseenda eest samuti


Veevalaja

Armastus. Suur armastus tuleb su ellu hetkel, kui sa teda isegi oodata ei oska. Töö. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Tavaline, rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Sa pead hakkama oma rahaasju paremini organiseerima. 

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu


Kalad

Armastus. Vallalisi saadab praegu hea õnn. Töö. Katsu olla tolerantsem teiste vastu. Tervis. Väga hea periood selleks, et hakata tervislikumalt elama. Raha. Ole valmis ootamatuteks väljaminekuteks. 

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult

Kommentaare ei ole