{ads}

HIDE

Viimased

latest

2022. aasta horoskoop : aasta kõige õnnelikumad tähemärgid

Foto : unsplash / Allef Vinicius   Ja hakkabki see aasta läb...

Foto : unsplash / Allef Vinicius

 

Ja hakkabki see aasta läbi saama. Uus aasta ei ole enam kaugel. Numeroloogia järgi võrdub 2022. aasta 6-ga. 6 on aga Kreeka ilu-  ja armastuse jumalanna Aphrodite arv. 

Mõnedele tähemärkidele toob järgmine aasta aga rohkem õnne, kui teistele. Õnneratas keerleb ja järg on uute õnnelike käes elu nautida. 


Lõvi

2022. aasta tuleb Lõvide jaoks väga hea. 2021. aasta ei olnud tema jaoks kõige parem, nüüd aga valmistub ta hüppeks, mis viib ta võiduni. Lõvi jaoks avanevad uued võimalused. Ta on pidanud oma plaanides viimasel ajal uusi arvestusi tegema ja muutma oma arvamust. Nüüd muutub kõik paremaks. Ta võib lõpuks ometi hinge tagasi tõmmata. Kõik probleemid jäävad selja taha. Uuel aastal saab ta tegeleda sellega, mis talle meeldib. 2022. aastal saadab teda hea õnn kõikides valdkondades ja ta saab väga häid tulemusi. Merkuur Kaksikutes parandab märkimisväärselt Lõvi elu. Uksed, millele ta koputab, avanevad. Talle tehakse uusi pakkumisi ja talle pakutakse juhtivat kohta. Tema oskusi märgatakse ja ta hakkab enda teadmisi müüma kullahinnaga. Lõvile meeldib au ja kuulsus, 2022. aasta toob talle seda kõike kandikul. Taevas ise aitab tal edu saavutada ja mitte ainult tööasjades, vaid ka armastuses.

 

 

Terve aasta jooksul toovad planeedid talle kaasa head õnne. Jupiteri möödumine Jäära märgist toob Lõvile palju head kaasa: kõik tema projektid ja plaanid õnnestuvad. 2022. aastal õnnestuvad kõik tema ettevõtmised ja eriti aprillikuus, mil leiab aset üks eriti tähtis asi. Ka väikesed plaanid hakkavad edasi liikuma. Septembrikuus kohtub Lõvi uute toredate inimestega, kes toovad talle palju kasu kaasa. Häid võimalusi tekib jälle. Sellel aastal tuleb Lõvil julge ja enesekindel olla, sest suur edu on teda ootamas.


Ambur

Ambur muudab oma elu 2022. aastal seikluseks ning võtab oma saatuse ohjad enese kätesse. Jupiter toob talle uut energiat. Ambur saab ära kasutada kogu oma potentsiaali nii ametialases -, kui eraelus. Ambur otsutab sellel aastal end ületada. 

See aasta tuleb ka emotsiooniderohke. Aasta algab väga ruttu, kohe 1. veebruaril leiab tema elus aset üks muutus. Kogu aasta jooksul saadab teda hea õnn, mis muudab kogu ta elu. Ambur jätab hüvasti minevikuga ja liigub oma eluga edasi. 

Ta leiab uusi sissetulekuallikaid tänu Merkuurile Kaaludes. Ta teeb kiirelt karjääri ja jõuab väga kaugele. Maikuust hakkavad tema plaanid eriti kiirelt liikuma. Peale seda, kui ta on minevikuga lõpparve teinud, suudab ta lõpuks ometi oma eluga edasi liikuda ning teha seda, mida süda ihkab. Jupiter annab talle vajalikku energiat, mis aitab tal oma plaane ellu viia.

 

 


Skorpion

Jupiter aitab Skorpionil vabaneda pingetest elus. 2021. aasta õhkkond ei olnud kõige parem Skorpioni tööasjadele ning armastusele, siis 2022. aasta täidab tema suuremadki unistused kõikides valdkondades. Kuni maikuuni saadab Skorpioni väga hea intuitsioon. Ta peaks kuulama rohkem oma kõhuhäält ja ta leiab õige suuna, mis aitab tal ellu viia suuri asju. 

Väga palju häid võimalusi tuleb ta teele, ta saab samuti häid pakkumisi. Kasulikud olukorrad tekivad tema ellu. Skorpion ei pea võitlema selle jaoks, et edu saavutada. Ta viib oma eesmärgid ellu ja võib tähistada oma võite. Planeetide seis aitab tal märkimisväärselt oma majanduslikku seisu parandada. Veenus Kaljukitses aitab sul jõukamaks saada. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema. Väga hea aasta on sind ees ootamas.

Sellel aastal on su süda kerge ja muretu, sest sa tead, et kõik läheb hästi. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole