{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni detsembrikuu horoskoop

 Skorpioni tähtkujus sündinud inimesi ootavad ees tööalased ja ka tundeelu puudutavad muutused. Tähed ennustavad samuti paranemist ...

 Skorpioni tähtkujus sündinud inimesi ootavad ees tööalased ja ka tundeelu puudutavad muutused. Tähed ennustavad samuti paranemist rahaasjades. 

Armastus ja suhted

Aasta lõpul tunned sa suurt vajadust muutuste järele. Võib-olla otsustad sa, et sinu praegune suhe on sinu jaoks läbi saanud. Või leiad, et just vastupidi, praegu on õige aeg lisada oma paarisuhtele natuke vürtsi. Kuidas ka ei ole, sa tahad teha muutusi. Sinu otsused on kindlad ja väljavaated üsna põnevad. Kui sa aga oled vallaline, siis tähed soovitavad sul olla loomingulisem ja ettevõtlikum. Kui sa üritad teistest erineda ja väljud hallist massist, võid sa paeluda selle inimese tähelepanu, kes on sulle loodud.

Tervis

Eelmisel kuul võis sul ette tulla mõningaid terviseprobleeme. Nüüd võid sa aga naeratada, sest tervis sulle sellel kuul probleeme ei tekita. Sa naudid elu isegi liiga palju ja võid hakata isegi spordiga tegelema. Kuidas ka ei ole, tee rahulikult ja ära pinguta ennast üle. Eriti juhul, kui sa oled üle 40-aastane. Sest oleks rumal rikkuda ära nii ilusat tähtede seisu sinu taevas.

 

 

Töö ja raha

Tööalaselt on ees ootamas mõningaid muutusi. Võib-olla oled sa ise need põhjustanud? Kuidas ka ei ole, sa pead olema tugev ja valmistama oma vaimu ette. Kusjuures, ära unusta, et muutused sel korral tulevad sulle ainult kasuks. Ilusad võimalused on sulle saabumas, kui sa hoiad silmad lahti ja ei kõhkle liiga palju. Tähed on aga sinu suhtes üsna positiivselt häälestatud (eriti kahe esimese nädala jooksul). Sa oskad endale kindlat kohta rajada ja kindlustad oma tulevikku. Ära pinguta aga üle töövestluste käigus. Rahaasjades on oodata märkimisväärset paranemist.

Pere ja sõbrad

Kes oleks Skorpion ilma oma imetlejate ja austajateta? Detsembrikuus võid sa särada täies hiilguses, kulla Skorpion. Ja viia oma tahtmised täide. Sulle meeldib veeta aega oma sõpradega ja oled üsna helde käega. Sind saadab hea õnn. Aastalõpu peod tõotavad meeldejäävaid hetki. Sa hindad aega, mida sa veedad pere ja lähedastega.

2 kommentaari

  1. Väga paljutõotav! ♥️🌲♥️🌲

    VastaKustuta
  2. Väga paljutõotav! ♥️🌲♥️🌲

    VastaKustuta