{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude detsembrikuu horoskoop

 See aasta lõpp tuleb natuke keeruline Kaalude jaoks. Mõned katsumused on ees aga peamiselt suhete poole pealt. Sa pead palju pinguta...

 See aasta lõpp tuleb natuke keeruline Kaalude jaoks. Mõned katsumused on ees aga peamiselt suhete poole pealt. Sa pead palju pingutama, et olukorda parandada. Tervise koha pealt ei ole ka kõik nii nagu peab. Kaalude detsembrikuu taevas ei ole päris pilvitu. Järgmise aasta algus tõotab sinisemat ja päikesepaistelisemat taevast.

Armastus ja suhted

Võib-olla on need just aastalõpu ettevalmistused, mis tekitavad pingeid. Kuidas ka ei ole, kui sa oled suhtes, siis tuleb sind ilmselt mõned omavahelised selgitused ees ootamas. Ilmselt võtate te mõlemad kõike liiga isiklikult hetkel. Tähtis on aga leida ühine keel selleks, et leida väljapääsu. Pole just kindel, et sina esimese sammu tegijaks oled. Kui sa elad üksi ja tahad muuta oma olukorda, siis kasuta pidustuste möllu selleks, et leida endale keegi. Sa võid teha ilusaid kohtumisi ent pole päris kindel, kui kaua need kestavad.

Tervis

Detsembrikuu ennustab sulle mõningaid tervisega seotud probleeme. Mitte midagi tõsist aga tuju võtab see ära küll. Sul on tunne, et sa oled nagu lind tõrvasel katusel: küll on nokk kinni, siis saba lahti... Võta härjal sarvist ja mine arsti juurde, ära torma niisama. Ja nii saad sa ka oma tervise tagasi.

 

 

 

Töö ja raha

Detsembrikuu jooksul oled sa hästi organiseeritud ja teed kõik, et lõpetada oma projektid enne pidustusi. Kui sa oled ettevõtja ja töötad üksi, siis saad sa kõigega edukalt hakkama, kui sa töötad meeskonnas, siis võib sul ette tulla töökaaslastega erimeelsusi, mida ei tohiks sinnapaika jätta. Selleks, et olukorda parandada, pead sa palju energiat kasutama ja võid end tunda mõnikord sooviga kõik sinnapaika jätta. Ära anna alla, tähed ennustavad sulle aasta lõpuks rahulikumaid aegu.

Pere ja sõbrad

Kui sa usud, et su sõbrad on kõige paremad, siis detsembrikuus pead sa natuke oma arvamust muutma. Mõne väga hea sõbraga on erimeelsusi ees oodata ja see tekitab teie sõprusringis probleeme. Ãœks tüli võib sind oodata 10 - 15. detsembri vahel, tekitades kahjusid, mis annavad endast veel hiljemgi tunda. 


Kommentaare ei ole