{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi detsembrikuu horoskoop

 Nii nagu eelmisel kuul, on ka detsembrikuus sinu taevas pilvitu ja päikeseline. Kõik läheb hästi. Töö, tervis, armastus ja raha sull...

 Nii nagu eelmisel kuul, on ka detsembrikuus sinu taevas pilvitu ja päikeseline. Kõik läheb hästi. Töö, tervis, armastus ja raha sulle sel kuul muret ei tekita. Aasta lõppeb suurepäraselt meeldejäävtate pidustuste saatel.

Armastus ja suhted 

Detsembrikuus tunned sa armastust õhus. Sa vaatad oma elukaaslast ja mõtled enda südames, et sa oled päris õnnelik. See eneseteadvustus paneb sind veelgi rohkem tema eest hoolitsema. Teid ootavad ees meeldejäävad hetked. Vallaliste jaoks aga on detsember samuti soodne uute kohtumiste tegemiseks. Ja üsna tõenäoliselt lõppeb üks selline kohtumine magamistoas.

Tervis

Sa oled parimas vormis sel kuul. Kui sa just aasta lõpul kõige heaga liialdama ei hakka, siis terviseprobleeme sul ette juba ei tule. Sa pead ainult leidma aega selleks, et puhata, isegi, kui sinu tööasjad sulle selleks palju aega ei võimalda. Aga katsu võtta endale aasta lõpus puhkus, vastasel korral võid sa end liiga ära kurnata.

 

 

Töö ja raha

Töö, töö ja veel kord töö. Detsembrikuu on aasta viimane kuu ja sa ei saa jääda käed rüpes ootama, et keegi sinu asemel kõik ära teeb. Vastupidi, sa kannustad ise end takka, ei rahuldu juba saadud heade tulemustega ja teed kõik, et uue aasta algus oleks kindlustatud. See kehtib ka nende kohta, kes tööd otsivad. Isegi, kui asjad lähevad konkreetsemaks alles järgmise aasta alguses, siis juba selle aasta lõpus on võimalik oma tuleviku heaks palju ära teha. Rahaasjad on sul korras.

Pere ja suhted

Kui sul on lapsi, siis lähenev jõuluaeg tekitab sinus aina suurema soovi valmistada oma perele meeldejäävad ja ilusad jõulud. Sa veedad terve nädalavahetuse kinke ostes ja valmistud iga päev saabuvateks pühadeks. Sul on ainult üks soov: teha nii, et kõigil oleks hea. Seega ei ole sel kuul sinu sõbrad kõige tähtsamad. Kui sul just pole lapsi, kelle eest hoolitseda... 


Kommentaare ei ole