{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi detsembrikuu horoskoop

Detsember tuleb emotsioonide rikas Lõvi jaoks ja seda igas valdkonnas, nii era-, kui tööalases elus. Tähed on sinu poolt ja toovad su...

Detsember tuleb emotsioonide rikas Lõvi jaoks ja seda igas valdkonnas, nii era-, kui tööalases elus. Tähed on sinu poolt ja toovad su ellu kõige paremaid võimalusi. Aasta lõppeb pasunakoori saatel ja ennustab sama suurepärast 2021. aasta algust. Naudi!

Armastus ja suhted

Kui sa oled vallaline, siis tundub, et aasta lõpu ei veeda sa mitte üksi. Sest Veenus jõuab sinu märki 8ndal detsembril ja jääb sinna lausa kuu lõpuni, saates su teele palju ilusaid kohtumisi ja hetki. Kui sa oled kellegagi koos, siis Veenusele tänu oled sa ettevõtlikum ning tähelepanelikum oma kaaslase soovide vastu. Kui teie vahel on olnud raskusi viimastel kuudel, siis nüüd laheneb kõik. Kõik on ideaalne, et te veedaksite ilusad aastalõpu pühad. 

Tervis

Sellel kuul su tervis sulle muret ei valmista. Võib-olla ainult peale pühi, kui sul on kalduvus liialdada heade asjadega. Sellisel puhul aga paar puhkusepäeva aitavad sind taas vormi. Muidu aga oled sa energiline ja elurõõmus. Sa tead ise ka, et kõik läheb väga hästi, oled heas tujus ja nakatad ka teisi. Sa võtad vastu häid otsuseid, et olla veelgi parema tervise juures.

 

 

 

Töö ja raha

Sa tunned end hästi oma töö juures. Sind tunnustatakse ja imetletakse teiste poolt. Võib-olla tuleb sul ette mõningaid arusaamatusi teistega aga sa tead, kuidas neid probleeme lahendada. Probleemide lahendamine ainult suurendab sinu head kuulsust. Kui sa töötad loomingulise ala peal, siis võib sulle tulla väga hea võimalus või pakkumine, mis parandab su elu märkimisväärselt. 

Pere ja sõbrad

Sind vajatakse ja nõutakse su tähelepanu. Sa tunned, et pead olema igal pool samal ajal. See on aga üsna loomulik, et teised sind otsivad, sest sinu hea tuju on nakkav. Ka lähedaste seas tead sa, kuidas inimesi panna end hästi tundma. Aastalõpu pühad mööduvad hästi ja väärikalt. 

Kommentaare ei ole