{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi detsembrikuu horoskoop

 Kogu detsembrikuu veedad sa oma lähedaste eest hoolitsedes ja neile rõõmu tehes. See muidugi toob enesega kaasa liigseid kulutusi. T...

 Kogu detsembrikuu veedad sa oma lähedaste eest hoolitsedes ja neile rõõmu tehes. See muidugi toob enesega kaasa liigseid kulutusi. Tööalasel pinnal aga suuremaid väljavaateid ei teki, rohkem annab endast tunda vajadus puhkuse järele

Armastus ja suhted

Kui sa oled kellegagi koos, siis veedad sa oma detsembrikuu teineteise mõistmise ja läheduse tunde all. Liblikaid kõhus just ei tule ja meeletuid kirehetki ka mitte aga teie vahel on hingeline lähedus, mis teid seob. Te liigute edasi, vaadates samas suunas. Kui teil on lapsi, siis suurendab see ainult teie omavahelist lähedustunnet. Need aga, kes otsivad armastust, peavad teadma, et see periood on eriti soodus selleks, et leida elu armastust. Suuri rõõmuhetki võib tulla aga samuti ka unistuste purunemist. Võib-olla vaatab Amor sinu peale just sel kuul ja sihib sinu südant oma noolega?

Tervis

Kes tahab jõuda kaugele, peab õppima puhkama. See vanasõna sobib sulle hästi detsembrikuus. Sest sellel perioodil keeldud sa tegemist suuremaid pingutusi ja säästad oma energiat. Kui sa peaksid valima mingi spordiala, siis ilmselt valid sa jooga, Pilatese või ujumise. Nii treenid sa oma lihaseid ilma keha traumeerimata. Ja see võimaldab sul olla ka paremas vormis aasta lõpuks.

 

 

 

Töö ja raha

Sa näitad töö juures end pigem diskreetsemast küljest. Sa unistad ainult aastalõpu pühadest ja välja teenitud puhkusest. Kui sul on vastutusrikas töö, siis sinu motivatsioonipuudus võib peegelduda sinu meeskonna peal ja tekitada mõningaid pingeid. Sa pead end kokku võtma selleks, et aasta viimane kuu mööduks rahulikult. Kui sa otsid tööd, siis pead sa veel natukene kannatama. Tähed ennustavad sulle edu järgmise aasta alguses. Rahalise külje pealt katsu hoida jalgu maa peal: sinu pangaarvel on ka piirid, isegi pühade ajal.

Pere ja sõbrad

Sind on ootamas mitmed külaskäigud ja lõbusad hetked. Kuula oma keha ja ära liialda, jää mõistlikuks. See ei takista sul jääda meeldivaks teiste vastu. Oma pere juures aga tunned sa end eriti hästi. Kui sul on lapsi, siis oled sa nende jaoks olemas ja tegeled nendega rohkem, kui tavaliselt. Aastalõpu pühad mööduvad väga hästi.


Kommentaare ei ole