{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute detsembrikuu horoskoop

 See aastalõpp toob sulle mitmeid tagasilööke. Töö juures ja eraelus tuleb sul hakkama saada erinevate väljakutsetega. Aga sind see e...

 See aastalõpp toob sulle mitmeid tagasilööke. Töö juures ja eraelus tuleb sul hakkama saada erinevate väljakutsetega. Aga sind see ei häiri, sest sa oled alati valmis kõikideks väljakutseteks. Kahjuks aga võib tervis sellise pingelise perioodi all kannatada.

Armastus ja suhted

Kui sa oled kellegagi koos, siis võib teie vahele tekkida mõningaid probleeme. Sa võid tunda liigset armukadedust ja tugevamat omanditunnet, mis tekitavad teie suhtesse pingeid. Sa oled hõivatud oma tööga, tunned end süüdi, et jätad oma kaaslase hooletusse ja selle asemel, et selgitada talle kõike või vabandada, ei leia sa midagi paremat teha, kui hakkad teda truudusetuses süüdistama. See ei ole küll nüüd väga ilus sinu poolt ja sobib pigem inimestele, kellel puudub enesekindlus. Kui sa aga oled vallaline, siis pead sa leppima oma staatusega kuni järgmise aastani. Amor sinu poole detsembrikuus ei vaata.

Tervis

Kaks esimest nädalat mööduvad üsna tormiliselt. Sa oled täis elujõudu ja hiilgavas vormis, sa ei puhka üldse. Peale 15ndat kuupäeva aga tunned sa väsimust. Sa oled küll kurnatud aga pead lõpule viima selle, millega sa alustasid. Sa oled väga ambitsioonikas ja hindad enda võimeid sageli üle, nüüd pead sa aga oma keha kuulama hakkama. Sa pead võtma paar päeva puhkust selleks, et aastalõpu mööda saata parimas vormis.

 

 

 

Töö ja raha

Tööalane edu saadab sind sellel kuul. Aga millise hinnaga?! Sa tahad kõike teha ja igal pool olla, ilma endale aru andmata, et su silmad on palju suuremad, kui su kõht. Sinu uhkus ei liba sul tunnistada oma vigu ja sa jätkad hinnates ennast üle. Aga edu saadab sind sellest hoolimata. Sa oled võitnud oma kihlveo ja ennast tõestanud oma ülemustele ja töökaaslastele. Saanud üle takistustest, olgugi, et sa oled üleni kurnatud, lõpetad sa detsembrikuu võitjana, ehkki väsimusest pikali kukkununa.

Pere ja sõbrad

Läbikäimine teistega on detsembrikuus pigem raskendatud. Sa oled liiga hõivatud oma tööga ja ei pööra piisavalt tähelepanu oma perele. Pühade jaoks pole sul enam piisavalt energiat ja sa näitad välja pigem leigust eelseisvate pidustuste suhtes. See käitumine ei muuda sinu suhteid paremaks. Kui sa oled suhtes ja sul on lapsi, siis võib see tekitada eriti pingelise õhkkonna sinu kodus. Õhus on tormi ja äikest. Sa pead õppima pingeid maandama ja üldist õhkkonda parandama.

Kommentaare ei ole