{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni detsembrikuu horoskoop

 Sõnni jaoks tuleb detsembrikuu üsna kummaline. Kui tähed annavad talle kaheks esimeseks nädalaks palju energiat, siis teisel poolel ...

 Sõnni jaoks tuleb detsembrikuu üsna kummaline. Kui tähed annavad talle kaheks esimeseks nädalaks palju energiat, siis teisel poolel muutub Sõnn melanhoolseks. Õnneks aasta lõpp möödub hea tujuga ja rõõmsalt. Hea algus 2021. aastale!

Armastus ja suhted

Sinu tundeelu detsembris on sama, kui su meeleseisund. Kuu alguses oled sa üsna demonstratiivne ja tähelepanulik, seejärel hakkavad sind väikesed probleemid ärritama, millel tegelikult midagi ühistki pole sinu suhtega ja sa võid vihastuda tühiste asjade pärast. Õnneks su kaaslane ei kergita kulmugi sinu käitumise peale. Aasta lõpus võtad sa aga end kokku ja näitad oma meeldivamat poolt, seega veedate te ilusa aasta lõpu nii nagu peab. Kui sa aga oled vallaline, siis pead sa oma staatusega leppima sellel perioodil. Amor hakkab sinu vastu huvi üles näitama alles 2021. aasta alguses.

Tervis

Sa oled entusiastlik ja elujõuline kuu alguses, seejärel tunned sa väsimust ja muutud närviliseks. Aga su tervis ei kannata õnneks sellel all. Arsti juurde sul niipea asja ei ole. Kuu lõpus on sul kiire aastalõpu pidustustega ja selle aasta saad sa ära suure naeratusega huulil. Kui sa just liiale ei lähe söömise ja joomisega...

 

 

 

Töö ja raha

Sinu edusammud tööl ei jää kellelegi märkamatuks. Su suhted töökaaslastega on väga head, sinu oskusi tunnustatakse ja hinnatakse vääriliselt. Sa näitad taset, mida paljud kadestavad. Detsembri keskel aga hakkad sa väsima ja ootad kannatamatult puhkust. Kui sa otsid tööd, siis võib juhtuda, et saad hea tööpakkumise. Mis puutub rahasse, siis erilisi raskusi ette ei tohiks tulla sellel perioodil.

Sõbrad ja pere

Sa ei tunne erilist entusiasmi selle ees, et veeta aastalõpu pühad pere või sõpradega. Jõulud ja aastavahetus ei paku sulle sel aastal suurt rõõmu. Aga su lähedased teavad, kuidas su tuju tõsta ja teha nii, et kõik läheks hästi. Sa märkad, kui hästi sinu eest hoolitsetakse. Kui sa oled lapsevanem, siis võib tekkida pingeid sinu ja laste vahel. Kui sul on teismelised lapsed, siis võite oma sõnavahetuses üsna ägedaks minna. Aastalõpu pühad toovad aga kaua oodatud rahu.

Kommentaare ei ole