{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi detsembrikuu horoskoop

 Detsembrikuu peaks tooma sulle õnne armastuse külje pealt. Samuti tööalaselt lähevad asjad aina paremini. Ja kui sellele kõigele lis...

 Detsembrikuu peaks tooma sulle õnne armastuse külje pealt. Samuti tööalaselt lähevad asjad aina paremini. Ja kui sellele kõigele lisada veel raudne tervis, siis võib öelda, et aasta lõpp tuleb ilus!

Armastus ja suhted

Detsembrikuu tuleb armastuse poolelt väga ilus. Kui sa oled kellegagi koos, siis tunned sa veelgi suuremat lähedust oma teisepoolega ja näitad välja rohkem tähelepanu ja hoolt. Eriti aktiivne peaks olema seksuaalelu. Samuti on tõenäoline mõni reis kallimaga aasta lõpus. Kui sa oled vallaline, siis ei jää ka sina ilma. Sa oled otsustanud veeta aasta lõpu kahekesi kellegagi, hoides käest ja vaadates silma ning selle tõttu teed sa kõik, et su unistused täituksid. Aitab tagasihoidlikkusest, nüüd on kätte jõudnud aeg tegutsemiseks. Sa oled valmis ise esimest sammu tegema. Armastus peaks ennast näitama 12. detsembri paiku.

Tervis

Sa võid olla rahulik: tervise seisukohalt sul probleeme ette ei tohiks tulla detsembrikuu jooksul. Ära siiski liialda aasta lõpu pidude ajal hea söögi ja joogiga.

 

 

Töö ja raha

Soovid ja muutused annavad endast tunda. Võib-olla on need karjäärialased või tahad sa üldse muuta oma ametialast suunda. Sa teed kõik, et oma eesmärke ellu viia. Need, kes tööd otsivad, võivad edu saavutada, asjad muutuvad konkreetsemaks aga alles järgmisel aastal. Rahaasjad on korras aga ainult tingimusel, et suurushullustus sind ei taba, eriti pühade perioodil.

Pere ja sõbrad

Enne pühade algust on sind ootamas paar ühist väljaskäiku sõpradega. Aga detsembrikuus ei ole sõbrad sinu prioriteediks ja sa eelistad rohkem aega veeta perega. Sa tahad kutsuda kokku kõik oma lähedased. Ka need, keda sa ammu näinud pole. Kõik kiidavad sind su algatuse ja hea idee pärast.

Kommentaare ei ole