{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse detsembrikuu horoskoop

 Detsembrikuu tõotab tööalaselt mitmeid investeeringuid. Armastuse poole pealt on asjad pigem keskmised ja sõltuvad oluliselt sinust ...

 Detsembrikuu tõotab tööalaselt mitmeid investeeringuid. Armastuse poole pealt on asjad pigem keskmised ja sõltuvad oluliselt sinust endast. Tervis sulle esimese kolme nädala jooksul probleeme ei valmista. Peale seda aga tuleb sul ettevaatlik olla. Eriti liigse söömisega.

Armastus ja suhted

Kui sa elad koos kellegagi, siis detsembrikuus valitseb teie katuse all rahulik õhkkond. Kirgede möllu just ei tule. Aga tülitsemist ka mitte. On selliseid kuid, kui mõned paistavad silma oma tasase loomuse poolest. Vallaliste jaoks on ka kõik isegi väga rahulik. Pühadeks see ei tõota kõige rõõmsamat meeleolu.

Tervis

Tervise poole pealt oled sa terve nagu purikas. Või peaaegu. Alates 21. detsembrist võivad asjad natuke teise suuna võtta. 

 

 

Töö ja raha

Hoolimata saabuvatest pühadest ei luba sa endale laiselda vaid töötad veelgi rohkem. Mõned su kolleegid ei hinda sinu tõsist suhtumist, sest nemad on juba oma mõtetega pühade perioodis ja veavad jalgu järel tööle tulles. Kuidas ka ei ole, sinu jaoks detsembrikuu tuleb üsna hea tööasjades, ent sind on ootamas ka paar lahkheli ja eriarvamust. Need, kes otsivad tööd, võivad oodata paari head pakkumist. 

Pere ja sõbrad

Sa käid palju väljas. Tähed ennustavad sulle palju lõbustusi aga ka liialdusi. Igal juhul ei valmistu sa väga tõsiselt aastalõpu pidustusteks. Selline ükskõiksus võib tuua kaasa erimeelsusi pere ringis. Ja sind võidakse süüdistada egoismis.


Kommentaare ei ole