{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja detsembrikuu horoskoop

 Detsembrikuu toob sulle võidu tööalase pinna pealt. Sinu ambitsioonikus leiab väärt tasu ja aasta lõpp saabub ilutulestiku all. ...

 Detsembrikuu toob sulle võidu tööalase pinna pealt. Sinu ambitsioonikus leiab väärt tasu ja aasta lõpp saabub ilutulestiku all. Isegi, kui armastuses ei sära kõik tähed, siis tuju on sul hea ja lootused kõrgel. 

Armastus ja suhted

Kas on vaja sellest üldse rääkida? Kuidas ka ei ole, tähed ennustavad ette mõningaid probleeme ja isegi lahku minekuid. Lõplikke lahku minekuid aga ka lahku minekuid selleks, et muuta suunda, minna positiivsema tuleviku suunas, olla lootusrikkam. Seega paarid kas lähevad lahku või leiavad põhjuse, miks samasse suunda pilku keerata. Vallaliste jaoks aga on ka muutusi oodata. Ilus kohtumine jääb mõneks teiseks korraks aga periood on soodus selleks, et kõige üle järele mõtelda. 

Tervis

Kui unustada üldse selle dieedivaba detsembrikuu, mis kõiki sel kuul puudutab ja väikesed süütud muhud, siis peaks tervis sul korras olema. Üldiselt pöörad tähelepanu sellele, mida sa sööd ja oled aktiivse eluviisiga. Sellepärast võidki sa endale lubada üht ja teist paremat aasta lõpuks.

 

 

 

Töö ja raha

Sind saadab täielik edu. On siis tegu uue suunaga ametialase külje pealt, preemiaga või palgatõusuga: tähed soosivad sind kõiges. Sa ei pea ootama aasta lõppu selleks, et Å¡ampust avada.   Katsu siiski mitte liiga uhkeks minna teiste silmis. Tööd otsivad inimesed võivad ka rõõmustada, sest tähed soosivad ka neid armuliselt. Kõik läheb hästi.

Pere ja sõbrad

Sinu tutvusringkonnas on midagi uut tulemas. Tähed ennustavad uusi tutvusi. Inimestega, kes hakkavad sinu elus tähtsat rolli mängima. Tegemist on uute sõpradega, kellele sa loota võid. Võib-olla on ühel neist ka sinu karjääri juures tähtis osa. Detsembris saad teada. Pereelus ei toimub midagi märkimisväärset (ei head ega halba). Pühad mööduvad ilma liigsete probleemideta aga ka ilma suurema särata.


Kommentaare ei ole