{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade detsembrikuu horoskoop

 Kalade jaoks ei ole just lihtne lõpetada aastat tööalase külje pealt puhkpillide saatel. Mõned raskused suhete külje pealt võivad ka...

 Kalade jaoks ei ole just lihtne lõpetada aastat tööalase külje pealt puhkpillide saatel. Mõned raskused suhete külje pealt võivad ka tekkida. Muidu aga naudivad Kalad juba ette eelseisvaid pühi. 

Armastus ja suhted

Kas eelseisvad pühad muudavad sind romantilisemaks? Tundub, et jah, sest sa muutud kuidagi eriti sensuaalseks sellel kuul. Ilmselt mõjutab Veenus sind, kes jõuab Kaladesse 7. detsembri paiku ja tunneb oma tööd. Oled sa vallaline või kellegagi koos: libiido on sul juba väga hea.

Tervis

Sa oled heas vormis detsembrikuu jooksul. Sa tunned end hästi ja oled väga aktiivne. Võib-olla hakkavad sind huvitama uued huvialad, uued harrastused. Kõik ei kiida sinu tormakust heaks ja su lähedased võivad sulle ette heita mõtlematust. 

 

 

 

Töö ja raha

Tööalased asjad ei ole just kõige hiilgavamad. Võib-olla ei köida sind su töö enam ja sa teed seda vastu tahtmist. Võib-olla leiad sa, et su tööpäevad on liiga pikad ja igavad. Sa ootad pühasid ja puhkust. Kui sa oled tööd otsimas, siis võib sul tekkida lootusetuse tunne. Ole kannatlikum ja oota ära jaanuarikuu. Head võimalused on tulemas. Ja nad on tõesti väärt ootamist. Ära kuluta liiga palju raha detsembris.

Pere ja sõbrad

Kui töö juures võid sa tunda igavust, siis eraelus on asjad palju paremini. Sa veedad palju aega sõpradega. Ja teenid ära oma lähedaste etteheited. Aga sa tahad kõike heaks teha ja teed neile palju kingitusi. Sa leiad, et elu on niigi lühike ja ei hakka kulutuste pealt kokku hoida.


Kommentaare ei ole