{ads}

HIDE

Viimased

latest

Harjutused, mis aitavad kõhtu lamedamaks saada ja põletavad rasva

Tehes oma ellu väikesi muutusi ja hakates regulaarselt harjutusi tegema, on võimalik kõhu piirkonnast rasva kaotada ja saada seega ilusa...


Tehes oma ellu väikesi muutusi ja hakates regulaarselt harjutusi tegema, on võimalik kõhu piirkonnast rasva kaotada ja saada seega ilusamat taljejoont.



Ilus piht ja kenad puusad on ikka ilusad ja pilkupüüdvad naiste juures. Mõnikord on vaja selle nimel aga parandada oma toitumisharjumusi ja seda mitte ainult esteetilise küsimuse pärast, vaid ka selleks, et parandada oma tervist.

Kõigepealt tuleb endale selgeks teha, et üleöö imesid ei juhtu. Kõigil inimestel on erinev ainevahetus ja kehaehitus: mõned suudavad ruttu kaalu kaotada, teised jälle peavad natuke kannatust varuma. Kõik, mida meil vaja läheb, on kannatlik meel ja püsivus. Aga tulemus on seda väärt.

Mõned nõuanded, mis aitavad sul edu saavutada



1. Toitumine

Alusta oma päeva mõne organismi puhastava joogiga. Samuti sobivad hästi kõik toormahlad nagu sidruni-, ananassi-, peedi- või õunamahl.

Pool tundi peale mahla joomist söö üks tervislik hommikusöök. Ära unusta, et hommikusöögil on väga suur tähtsus, kui sa tahad oma taljejoont väiksemaks saada. Sellepärast ära kindlasti jäta ka päeval oma söögikordi vahele aga katsu süüa võimalikult tervislikult ja mitte rasvast toitu.

Hoidu piimatoodetest, lihast ja magusast ehk siis toiduainetest, mis sisaldavad suhkrut. Söö rohkem aedvilju, kiudaineid, omega-3 rasvaineid. Kõik taimeteed on soovitatud ja väga kasulikud: võilill, roheline tee, ingveritee, aloe vera.

2. Trenn

Katsu teha harjutusi nii kodus toaseinte vahel, kui väljas värskes õhus.

Katsu võimaluse korral jalutada iga päev vähemalt tund aega või jookse veerand tundi vabas rütmis. Kodus tegemiseks oleme välja valinud harjutused, millega võid lähemalt tutvuda allpool.



3. Ära unusta piisavalt vett juua

Ideaalne oleks juua 2 liitrit vett päevas (mahlad kuuluvad samuti vedeliku alla). Ära unusta kaasas kanda väikest veepudelit ja juua väikeste lonksude kaupa vett.

4. Ära istu liiga palju

Tegevusetus ja istuv eluviis on peamised kõhurasva põhjustajad. Arvuta välja, kui palju aega sina iga päev veedad teleka ees või arvuti taga istudes.

5. Ole järjekindel

Kui sa oled otsustanud võtta oma tervise ja kaalu käsile, siis ära muuda oma meelt ja pea oma otsusest kinni. See ei olegi kohe kerge muuta oma toitumist ja hakata harjutusi tegema. Sellepärast võiks alustada oma elu muutmist koos mõne teise tuttavaga ja teineteist motiveerida. Nii on ka lihtsam käia koos jalutamas ja valida poest, mida osta järgmiseks päevaks ning hoida seega teineteisel silma peal.

Harjutused, mis aitavad vööümbermõõtu vähendada

Jalgade tõstmine




Põlvili maas, käed õlgade laiuselt. Soorita jalatõsteid tõstes ühe jala põlvest kõverdatuna üles nii, et ta jääb paralleelselt kogu kehaga. Hoia paar sekundit, seejärel soorita harjutus teise jalaga.


Puusade tõstmine


Lama selili, käed sirgelt matil, peopesad vastu maad. Soorita puusade tõstmist rahulikus tempos, kergitades puusi maast lahti nii kõrgele, kui võimalik.

Jalgade tõstmine


Lama külje peal ja soorita jalgade tõsteid ühe külje peal, seejärel vaheta külge. Valva, et jalg, millega sa harjutust sooritad, oleks sirge. Samuti võid sooritada ringjaid liigutusi.

Kükid


Kükkide tegemine ei taga mitte ainult ilusaid tuharalihaseid ja puusi, vaid ka mõjub hästi kõhulihastele. Kükid hoiavad keha ka paindlikuna ning harjutades iga päev regulaarselt, põletab kükkide tegemine hästi kaloreid.

Tee harjutusi vähemalt pool tundi iga päev ja tulemused ei lase end kaua oodata!

Kommentaare ei ole