{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kõige raskema iseloomuga tähemärgid

1. VEEVALAJA Esmapilgul jätab Veevalaja alati jaheda ja eemaloleva mulje, sest tal on selline külm pilk. Tal puudub kannatlik loomus, er...

1. VEEVALAJA

Esmapilgul jätab Veevalaja alati jaheda ja eemaloleva mulje, sest tal on selline külm pilk. Tal puudub kannatlik loomus, eriti juhul, kui ta peab ühte asja mitu korda selgitama. Ta ei ole paindliku loomusega ja võib saada üsna kurjaks. Ta peab oma iseseisvust ja vabadust väga kalliks. Ta võib olla suur individualist kohati - see toob muidugi kaasa lahkhelisid tema suhetes. Kui Veevalaja on endale midagi pähe võtnud, siis hoiab ta sellest kangekaelselt kinni ja ei loobu oma kinnisideest. Kahjuks tänu sellisele suhtumisele ei suuda ta ka kriitikaga leppida. Teda ümber veenda pole võimalik. Kõigil, kellel on temaga probleeme ette tulnud, teavad, et talle peab viimane sõna jääma. Ta ärritub üsna ruttu, paneb paika omad reeglid ja ei kannata teiste arvamust.

2. JÄÄR

Ta on hästi ambitsioonikas. Tahab alati olla parim kõiges, mida ette võtab ja võib käituda mõnikord päris egoistlikult mõteldes ainult iseendale. Jäära jaoks on elu üks suur väljakutse. Ta on otsusekindel ja talle meeldib konkurents, ta lööb kaasa kõikides ettevõtmistes. Oma loomult on ta uhke ja endast heal arvamusel. Loomulikult ootab ta ka teistelt, et nad teda kiidaksid kõikides tema ettevõtmistes. Ta on sündinud liider. Ta ei kannata teiste autoritaarsust ega ühtegi endast kõrgemalseisvat isikut. Ta võib paista teiste jaoks üsna aukartustäratav. Ta on tuntud oma otsekoheste ütlemiste poolest, kui vaja, ütleb ta otse seda, mida ta mõtleb - ka siis, kui ta sõnad võivad palju haiget teha.


3. KAKSIKUD

Kui sageli öeldakse, et Kaksikutel on kahepoolne loomus, siis pole see niisama öeldud. Ta on samaaegselt tugev ja õrn. Ta ei suuda võtta vastu mitte ühtegi otsust. Kui ta peab midagi väga olulist otsustama, võib ta muutuda närviliseks. Ta on tuntud ka oma kergemeelse loomu poolest (mõnikord natuke truudusetu isegi), kes armastab lennata õielt õiele nagu mesilane. Talle meeldib flirtida ja ta eelistab mängida selle asemel, et elada tõsist elu. Kuna ta on mitmepalgeline, siis muudab ta arvamust nagu aluspesu, selle pärast on temast raske aru saada ja veelgi raskem usaldada. Kuna ta on hea suhtleja, siis kohaneb ta ruttu igas olukorras ja võib seega iga inimese üsna kerge vaevaga ära rääkida. Ta räägib hästi ja saavutab sellepärast alati oma tahtmise, sageli selleks, et manipuleerida teistega ilma südametunnistuspiinadeta.



4. SKORPION

Talle meeldib domineerida ja juhtida. Igapäevases elus on ta üsna kange ja raske on panna teda meelt muutma. Temaga koos on alati kõik must või valge, vahepealset ei olegi. Ta ei oska teha asju poolikult ehkki sageli toob see talle kaasa palju probleeme. Kuna ta on hästi lojaalne, siis kui sa peaksid tema tundeid reetma, ei andesta ta seda sulle iialgi. Ta võib isegi sulle kätte maksta. Oma aega veedab ta pead murdes igasuguste probleemide kallal ta on impulsiivne ja muutmatu meelega. Ta võib hakata otsima probleemi sealt, kus midagi ei ole.

5. LÕVI

Lõvil on natuke ülepaisutatud ego. Talle meeldib särada ja tunda end parimana. Ta tahab olla tähelepanu keskmes ja et teised teda kiidaksid. Ta on nii veendunud selles, et on parim, et räägib sellest kõva häälega ka teistele. Oma loomult on ta kangekaelne ja talle ei meeldi eksida. Kui teda kritiseeritakse, siis võib ta vihastada üsna kõvasti ja lüüa rusikaga vastu lauda, et näidata seda, kes on džungli kuningas.

6. KALJUKITS

Kaljukits on igavene rahulolematus ise. Ta pöörab palju tähelepanu asjadele, mis peavad olema hästi tehtud. Ta võtab kõike hästi (liiga) tõsiselt ja intellektualiseerib kõike. Ta näeb sageli asju negatiivses valguses ja ei suuda näha asjade positiivset külge. Ja kui ta jõuab sellisesse hetke, kus kõik läheb halvasti, siis võib ta hädaldada tundide kaupa. Esmapilgul jätab ta endast jaheda mulje. Selleks, et teisi usaldama hakata, on tal vaja palju aega.



Kommentaare ei ole