{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISFJ

  ISFJ "Armastus sünnib ainult läbi jagamise. Me ei saa võtta rohkem armastust endale, kui me seda teistele anname" - Brian Tr...


 
ISFJ

"Armastus sünnib ainult läbi jagamise. Me ei saa võtta rohkem armastust endale, kui me seda teistele anname" - Brian Tracy

Tema on täiesti unikaalne, sest paljud tema head omadused määravadki kõik tema individuaalsed jooned. Ta on küll väga mõistev aga võib olla paindumatu, kui asi puudutab tema pere ja lähedaste kaitsmist. Ta on oma loomult rahulik ja reserveeritud, ta hindab tugevaid inimestevahelisi suhteid. Ta otsib oma elus kindlust ja stabiilsust ning on vastuvõtlik muutustele ja uutele ideedele. 

Ta on väga hea inimene, kes vastab headusele veelgi suurema headusega ning võtab teiste inimeste töö vastu helde kiituse ja entusiasmiga.

Maailma rahvastiku seas on selle isiksusetüübiga inimesi umbes 13%. 

Ta võib nõuda piinlikku täpsust ja paista perfektsionist. Ent ka teades, et ta sageli asjad homsele päevale lükkab, võib teda usaldada, sest ta teeb oma töö alati õigeaegselt ära. Ta võtab oma kohustusi tõsiselt ja pingutab sageli, et teha paremini ja rohkem selleks, et teistele head meelt teha ja seda nii kodus, kui töö juures. 



Tema jaoks kõige raskem on teha nii, et ka teised märkaksid seda, mida ta on teinud. Ta muudab oma osavõtu ja töö sageli vähem olulisemaks ja isegi, kui tema headust sageli hinnatakse, siis küünilised ja egoistlikud inimesed kasutavad seda headust sageli ära, usaldades talle kohustusi, millest nad hiljem ise kasu lõikavad. Ta peab õppima EI ütlema, kui ta ei taha elus pettuda.

Talle meeldib inimestega koos olla - ja see on üsna harv introvertide seas esinev nähtus. Ta ei kasuta oma mälu selleks, et pisiasju meeles pidada vaid selleks, et meeles pidada tema eluga seotud infot ja inimesi. Mis puutub kingituste saamisse, siis ei ole temaga võrdset - ta kasutab kogu oma kujutlusvõimet ja loomulikku tundlikkust selleks, et väljendada oma tänulikkust nii, et see puudutaks kinkija südant. Ta peab ka oma töökaaslasi sõpradeks, ent oma pere ja lähedaste seas tunneb ta aga end kõige paremini. 

Selle isiksusetüübiga inimesed moodustavad suurepärase grupi, kes ei lõpeta enne, kui mõni suur asi on korda saadetud ühiskonna heaks. Tal on eriline oskus teistega kontakti leida. Rõõm, mida ta tunneb, kui ta neid suhteid kasutab, on siiras. Ta ei tunne ilmselt kunagi end hästi rambivalguses ja võib isegi tunda end süüdi, et tema kogu kiituse endale saab, mis peaks kuuluma kogu meeskonnale. Ent ta tunnistab, et on pingutanud ja tema töö võib talle pakkuda rahulolu, millest paljud teised isiksusetüübid ainult unistada julgevad.



Iseloom

Ta on hea inimene, helde ja usaldusväärne, kellel on suur vastutustunne. Ta usaldab kogemusi, traditsioone ja kõike seda, mida on juba järgi proovitud. Tema maailmavaade on realistlik ja otsejooneline. Tal on väga täpne ja detailne mälupilt.

Ta on väga tundlik oma ümbrusele ja oskab hästi maitsekalt dekoreerida oma kodu.

Suhted

Ta on heatahtlik ja hindab koostööd ning  harmooniat. Ta on tundlik ja empaatiline inimene. Ta aimab seda, mis teistele meeldida võib ja sageli on teiste soovid tema enda omadest olulisemad ta elus. Ta väljendab aga väga vähe oma tundeid ja vajab sageli selleks aega. Ta võib tihti lõpetada lõplikult teistega suhteid aga samuti aidata neil end paremini mõista.

Tegevus

Ta õpib rohkem läbi praktika, kui läbi raamatute ja suudab meeles pidada palju infot. Talle ei meeldi lahkhelid ja ta ei oska alati teistele EI öelda. Ta vajab positiivset tagasisidet selleks, et edasi liikuda. Ta usaldab teisi ja julgustab neid endast parimat andma.

Kõige paremini sobib: ENTP, ENFP
Ãœldse ei sobi: ENFJ, INFJ

Sobivad ametipostid: dekoraator, disainer, riigitöötaja, väikeste lastega tööd, kasvataja, meditsiiniõde, sotsiaaltööd, perenõustaja, kaubandus, raamatupidaja.

Kuulsad inimesed, kellel on ISFJ isiksusetüüp: Halle Berry, kuninganna Elizabeth II , Beyoncé, Vin Diesel

Tagasi testi juurde

Kommentaare ei ole