{ads}

HIDE

Viimased

latest

INFJ

Lev Trotski   INFJ Iseloom Ta on rahulik ja tähelepanelik, väga intuitiivne ja üsna keerulise isiksusega. Ta on üks kõige harvaesinev ...

Lev Trotski

 
INFJ

Iseloom

Ta on rahulik ja tähelepanelik, väga intuitiivne ja üsna keerulise isiksusega. Ta on üks kõige harvaesinev MBTI isiksusetüüp. Kogu oma elu jooksul katsub ta maailma uuesti üles ehitada. Tema jaoks on vaja kõike kogu aeg parandada ja paremaks muuta. Ta on väga loominguline ja suudab suuri asju korda saata ilma, et ta suudaks ise ka seletada, kuidas ta seda tegi.

Ta usaldab oma vaistu, mis sageli õigeks osutub. Ta on veendunud, et tal on alati (või peaaegu alati) õigus.


Suhted

Ta tunnetab ja mõistab teisi inimesi ja ka asju paremini, kui keegi teine... Ta ei näita seda alati välja, et tal on kuues meel (või peaaegu), sest ta kardab, et teda hakatakse imelikult vaatama. Aga ta võib näiteks olla mõnikord teiste emotsioonidest ja tunnetest täiesti ülekoormatud.

Ta katsub jääda diplomaadiks, otsib harmooniat ja ei talu lahkhelisid, mis viivad massirahutusteni ning mis tekitavad viha ja raevu.

Tal on kõrged ideed nii enda, kui oma pere jaoks, ja selle tõttu on sageli raske temalt oodata paindlikumat meelt. Tal on väga tugev side lastega, kelle vastu ta näitab üles palju armastust ja tähelepanu.



Tegevus

Ta väärtustab oma iseseisvust, ta ei tunneks end hästi suure publiku ees. Stressi ja pinge all võib ta näha teistes inimestes vaenlasi. Ta töötab üksi selleks, et väljendada end avalikult, mõnikord võib ta olla teiste liider tänu oma suurtele ja sügavatele veendumustele.

Ametid, mis talle sobivad: õpetaja, arst, hambaarst, alternatiivraviarst, psühholoog või psühhiaater, lasteaiakasvataja, sotsiaaltöö, muusik, fotograaf...

Tagasi testi juurde

Kommentaare ei ole