{ads}

HIDE

Viimased

latest

ENFJ

  Barack Obama ENFJ "Kõik, mida te praegu teete, tekitab väliseid laineid ja puudutab kogu maailma. Teie hoiak võib panna särama si...

 
Barack Obama

ENFJ

"Kõik, mida te praegu teete, tekitab väliseid laineid ja puudutab kogu maailma. Teie hoiak võib panna särama sinu südame ja anda edasi masendust. Sinu hingamine võib saata armastust või täita ruumi depressiooniga. Sinu pilk võib äratada rõõmu. Sinu sõnad võivad inspireerida vabadust. Iga sinu tegu võib avada südant ja meelt. " - David Deida

Nad on sündinud juhid, kes on karismaatilised ja energiat täis. Neid on kõigest 2% maailma elanike seas - kõige sagedamini tegelevad nad poliitikaga, teiste motiveerimise või õpetamisega. Nad ulatavad teistele käe ja inspireerivad neid, et ka nemad saaksid edukaks ja teeksid maailmas head. Nad on enesekindlad ja mõjuvõimsad, nad on uhked ja elurõõmsad selle pärast, et saavad teisi aidata paremaks saamisel ja muuta paremaks kogu maailma.



Nad usuvad kaljukindlalt inimestesse.

Inimesi tõmbavad sellised natuurid ligi. Neil on mingi eriline aura, nad on autentsed. Nad ei karda püsti tõusta ja sõna võtta, kui nad midagi ütlema peavad. Nende jaoks on teistega rääkimine ja suhtlemine kõige loomulikum tegevus. Nende intuitsioon võimaldab neil puudutada kõikide südameid läbi oma tegude või emotsioonidega. Nad aimavad ruttu, millised on kellegi toimivaks jõuks. Nad suudavad kokku koguda teiste ideed ja neid kaitsta, kui ühiseid huve esinduslikkusega, mis on ainult temale omane.

Tema huvi teiste vastu on siiras ja mõnikord liialdatud: kui ta kellessegi usub, siis võib ta hakata liiga palju teise inimese probleemidega tegelema ja samuti hakata teda liigselt usaldama. Õnneks aga tema vaist tavaliselt teda ei peta. Ta peab olema aga ettevaatlik ja mitte liiga optimistlikult häälestatud, mõnikord julgustab ta teisi tegema rohkem, kui nad seda tahavad.

Ta oskab hästi analüüsida omaenda tundeid ja teiste tundeid. Kui ta aga sekkub liiga palju teise inimese kriitilisse olukorda, võib ta hakata nägema teise inimese probleeme enda juures ja parandada seda, mis hästi toimis.

Nad on autentsed ja tähelepanelikud inimesed, kes oskavad hästi teisi veenda ja näitavad ise eeskuju. Mitte miski muu ei tee neid õnnelikumaks, kui juhatada võitlust, ühendada ja motiveerida masse.

Nad on alati valmis kaitsma oma ideid ja põhimõtteid, kaitsma seda, millesse nad usuvad.
Iseloom

Ta on väga hea suhtleja, väljendusrikas ja avatud meelega inimene. Tal on kalduvus üksinduse eest põgeneda, sest see tekitab temas lihtsalt igavust. Ta elab sellepärast teiste jaoks ja unustab sageli enda isiklikud vajadused ja soovid. Talle pakub väga vähe huvi teoreetiline külg aga samas ta ei ole ka liiga hõivatud igapäevase eluga, vaid eelistab töötada oma tuleviku nimel.



Suhted

Tema suhtlemisoskus on väga hea. Ta mõistab teisi inimesi, tekitab neis usaldust, näitab välja tähelepanu teiste vastu ja aitab inimestel anda endast parim.

Ta oskab end panna teiste kohale ja võib sellepärast teisi ära kasutada! Ta on alati teiste jaoks olemas, et teisi õnnelikuks teha ja õnneks hinnatakse seda vääriliselt. Ta väärtustab väga peresuhteid ja oma sõpru.

Tegevus

Ta on täis energiat ja investeerib tõsiselt oma aega ja pingutusi selle jaoks, mis teda huvitab. Talle meeldib, et tema keskkond oleks hästi organiseeritud ja hoolitseb, et tema tööstruktuur oleks selge. Ta võib olla liiga nõudlik ja täpne. Talle meeldivad suhtlemist nõudvad ametid, samuti ka nõustamine ja õpetamine - kõik, mis võimaldab tal inspireerida ja teisi inimesi juhatada.

Ametid, mis talle sobivad: animaator, eriarst, psühholoog, sotsiaalnõustaja, õpetaja, ettevõtte direktor, poliitik, kirjanik, projektijuht.

Kuulsad inimesed, kellel on ENFJ isiksusetüüp: Barack Obama, Oprah Winfrey,  Ben Affleck, Sean Connery, Jennifer Lawrence

Tagasi testi juurde


Kommentaare ei ole