{ads}

HIDE

Viimased

latest

ENFP

  ENFP "Teie leivaraha ei huvita mind. Ma tahan teada, mille järgi te janunete ja kas te olete unistanud kohtuda sellega, mille jär...


 
ENFP

"Teie leivaraha ei huvita mind. Ma tahan teada, mille järgi te janunete ja kas te olete unistanud kohtuda sellega, mille järgi teie süda igatseb. Teie vanus ei huvita mind. Ma tahan teada, kas te olete valmis tegema hullumeelseid tegusid armastuse, oma unistuste või seikluse pärast olla elus." - Oriah Mountain Dreamer

Tema on tõeline vaba hing sõna otseses mõistes. Ta on tihti seltskonnahingeks aga erinevalt teistest, ei huvita teda hetkeline nauding, ta tahab lihtsalt olla teistega koos ja tunda emotsionaalset sidet. Ta on võluv, iseseisev, energiline ja kaastundlik - 7% maailma elanikest on selle isiksusetüübiga.


Piisab ühest ideest, et maailma muuta.

Ta ei ole ainult inimeste võrgutaja. Tal on kalduvus võtta elu, kui suurt ja keerulist puslet, kus kõik on omavahel ühenduses. Seda puslet hakkab ta kokku panema läbi emotsionaalse prisma, otsides kõigest alati teist tähendust.

Ta on hästi iseseisev, ta otsib vabadust ja loomingulisust palju rohkem, kui stabiilsust ja kindlustunnet. Paljud inimesed kadestavad teda selle pärast.

Kui ta on leidnud endale südamelähedase tegevuse, siis pühendab ta sellele kogu oma hinge ja jõuga. Sageli toob see talle kaasa kuulsuse aga see pole üldse see põhjus, mis teda inspireerib. Vastupidi, selline asi tooks kaasa palju paberimajandust, mis talle üldse ei istu. Tema enesehinnang sõltub aga originaalsetest ideedest, mida ta peab leidma, ta tahab olla lihtsalt vaba ja teha seda, mis talle meeldib.

Ära kaota sära oma silmadest.

Õnneks oskab ta end lõdvaks lasta. See tuline idealist, keda motiveerib tema töö, on võimalk end vabaks laskma, tantsima ja üllatama teisi. Teistega koos olemine võimaldab tal ka mõtteid vahetada, jagada häid ideid ja teisi motiveerida.

Ta peab aga ette vaatama, sest liigselt teisi inimesi usaldades, liiga palju mõteldes ja endale filme tehes, võib ta teiste kavatsusi valesti tõlgendada ja läbi kukutada nii mõnegi hea projekti. See on ühiskondlik stress, mis teda kõige rohkem kimbutab. Ta on väga emotsionaalne ja tundlik, kui ta kedagi solvab, elab ta seda ise valusasti läbi.

Ta veedab palju aega analüüsida inimesi ja nende kavatsusi, nende tundeid ja ideid. Kui ta aga on leidnud oma koha selles maailmas, siis tema kujutlusvõime, empaatia ja julgus võivad korda saata suuri tulemusi.




Iseloom

Ta on inimene, kes vaatleb maailma läbi oma väärtushinnangute. Ta on sooja südamega ja loomulik, entusiastlik ja elava loomusega, keda paeluvad alati uued ideed. Tal on kalduvus elada virtuaalses maailmas ja see viib teda sageli reaalsest elust kõrvale.

Ta vajab muutusi ja uusi väljakutseid. Talle meeldib elu, mis on tema jaoks, kui kingitus ja mida ta naudib. Tema välimus on sageli üsna originaalne.




Suhted

Tal on kalduvus pingutada natuke üle armastuse nimel. Ta kohandab end liiga palju teiste inimeste ja nende soovidega -  ta peab õppima väärtustama ka enda vajadusi. Ta mõistab intuitiivselt teisi inimesi aga eksib sageli oma järeldustes. Ta on tundlik ja emotsionaalne, ta ei ava oma südant kõikidele. Ta saab oma tahtmist tänu oma argumentidele aga teeb seda ainult juhul kui see kattub tema väärtushinnangutega. Ta oskab teisi inspireerida ja motiveerida. Tal on suur tutvusringkond.

Tegevus

Talle meeldivad loomingulised tegevused, spontaansus ja suhted teiste inimestega. Igapäevase elu pisiasjad ja detailid ei huvita teda palju, ta jätab oma kohustused igal võimalikul hetkel unarusse. Sellepärast peab ta valvama selle eest, et ta suudaks oma töid lõpuni teha. Ta vahetab sageli tegevust ja töökohta. Vastupidiselt teistele ekstravertsetele inimestele, tahab ta aeg-ajalt üksi olla.

Kõige parem omavaheline suhe on: INFJ, INFP, ENFJ, ENFP
Võib sobida: ENTJ, ENTP, INTJ, INTP, ESFP, ESFJ
Ei sobi: ISTJ, ESTJ, ISTP, ESTP, ISFJ

Ametid, mis talle sobivad: konsultant, psühholoog, ettevõtte looja, näitleja, õpetaja, poliitika, ajakirjanik, arvutiteadlane.

Kuulsused, kellel on ENFP isiksusetüüp: Robin Williams, Will Smith , Quentin Tarantino, Meg Ryan, Ellen DeGeneres



Tagasi testi juurde





Kommentaare ei ole