{ads}

HIDE

Viimased

latest

15 asja, mis rikuvad suhet.

M õned halvad käitumishoiakud võivad küll paista tähtsusetud aga aja jooksul muutuvad need hoiakud tõelisteks probleemideks, mis võivad ...

Mõned halvad käitumishoiakud võivad küll paista tähtsusetud aga aja jooksul muutuvad need hoiakud tõelisteks probleemideks, mis võivad teie suhte rikkuda.

Kahjuks aga alahindame me nende väikeste harjumuste tagajärgi.

Millised on harjumused, mis võivad pikaajaliselt su suhte hävitada? 

1. Pidev nääklemine.

Mitmete erinevate uuringute järgi peamine rahulolematuse põhjus kooseludes on pidev nääklemine oma partneri kallal. Jäta oma kaaslane rahule ja ära nääguta ta kallal pidevalt iga väiksemagi asja pärast. See ainult muudab olukorda hullemaks. Tuleta endale meelde, et su kaaslane ei pea seda taluma ja ta ei ole kohustatud sind igavesti kuulama ning sinu tahtmistele alluma.





2. Enda hooletusse jätmine.

Kui sa enese eest ei hoolitse, siis ei ole sa hea partner. Ja siin ei räägi me ainult välimusest. Parimad partnerid on need, kes hoolitsevad nii oma emotsionaalse, füüsilise ja vaimse tervise eest. Ole parim versioon iseendast, anna parim enda ja oma suhte jaoks.

3. Kindel veendumus, et ta alati jääb sinuga.

Enamik inimesi arvab, et kui kord on kokku asutud elama, siis pole enam vaja pingutada. Tegelikult on vaja iga päev olla tänulik oma kaaslasele. Ära unusta, kui õnnelik sa oled, et sul on keegi.

4. Ühe kõrvaga kuulamine.

Nii lihtne on noogutada ja öelda, et sa oled nõus. Milles siin probleem on? Probleem on selles, et tegelikult sa ju ei kuulanud, mida ta sulle ütles.  Ja see võib tekitada mitmeid probleeme. Paranda oma suhtlemist. Katsu pöörata tähelepanu oma kaaslasele, kui ta sinuga räägib.





5. Probleemidest ei räägita.

Probleemi ignoreerimine ei lahenda probleemi. Tegelikult paljud probleemid muutuvad veelgi suuremaks, kui neid kohe ei lahendata. Selle asemel, et probleemidest mitte rääkida, rääkige neist, nagu täiskasvanud!

6. Oma arvamuse tagasihoidmine.

Väites, et sa oled oma kaaslasega nõus, kui sa tegelikult seda ei ole, on lihtsalt mürgine su suhte jaoks. Sest sa hoiad oma tundeid ja arvamusi tagasi ja hakkad pikapeale oma kaaslase vastu viha pidama. Ütle seda, mida sa mõtled ja arvad ja tee seda viisakalt.

7. Oma kaaslase truuduse läbikatsumine.

Ära tee seda. Sest pikaajaliselt see strateegia hakkab sinu enda vastu toimima. Selle asemel keskendu omaenda truudusele oma kaaslase vastu.

8. Oma kaaslase üle/peale hädaldamine.


Ära helista alati kohe oma sõbrannale või emale, kui sul midagi su kaaslase vastu on. Kui sul midagi tema vastu on, siis ütle talle seda otse ja rääkige sellest.




9. Veetes liiga palju aega oma lähedastega.

Tasakaalukas inimene teab, kui oluline on oma lähedastega aega veeta. Ent, kui inimene veedab liiga palju aega oma lähedastega, siis võib see muuta ohtlikuks tema suhtele. Katsu leida tasakaal. Ära jäta oma suhet unarusse, kanna selle eest hoolt.

10. Katkine telekas ehk vaikus majas. 

Kui inimene sulgub vaikusesse eesmärgiga panna teine inimene kannatama, siis peab ta olema teadlik, et see võib tema suhtele halvasti mõjuda. Mõned inimesed on veendunud, et see on oluline selleks, et nad leiaksid tagasi rahu aga tegelikult on see viis, kuidas oma kaaslast kontrolli all hoida. Kui sul on probleem oma kaaslasega, siis ütle seda talle otse ja rääkige omavahel.

11. Liigne narritamine.


Narritamine ja õrritamine on head moodused, et kedagi naerma ajada. Aga kui sellega minnakse liiga kaugele, siis tekitab see pingeid suhtes. Ära pilka oma kaaslast teiste inimeste juuresolekul. Austa oma kaaslast, kui ta palub sul lõpetada. Nagu ütlesid vanaemad: kõige lühemad naljad on paremad.

12. Väikeste valede rääkimine.

See on üks hullematest käitumishoiakutest, mida suhtes leida võib. Isegi, kui sa arvad, et väikesed süütud naljad ei tee kellelegi halba, siis võivad need ühel hetkel sinu enda vastu pöörduda ja tekitada sinu kaaslases kannatusi. Ole aus oma kaaslase ja iseenda vastu, kui ta sulle küsimuse esitab, sellest sõltub sinu suhe!





13. Ainult iseenda peale mõtlemine! 

Liiga tihti mõtlevad inimesed ainult sellele, mida nemad sellest suhtest saada võivad , selle asemel, et mõtelda teise inimese soovide ja vajaduste peale. Selle asemel, et omaenda heaolule keskenduda, proovi pigem tuua oma kaaslase ellu rohkem õnne.

14. Kõige kohta arve pidamine.

"Sinu kord on nõusid pesta!"

"Mina käisin viimane kord juba poes."

Unusta ära see fifty-fifty ja ära pea kõige kohta arvet. Selle asemel katsu teha meeskonnatööd ja tee endast olenev, et su kaaslane oleks õnnelik.

15. Teiste eest tülitsemine.


Restoranis või tänaval tülitsemine või peol teiste eest vaikimine panevad su kaaslase kannatama.

Kõik sellised tegevused kompromiteerivad su enda suhet. Väldi teiste ees stseenide tegemist. Ära pesu oma musta pesu teiste ees.

Kommentaare ei ole