{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis siis, kui see õige inimene on juba su elus aga sa ei näe seda?

I nimsuhetel on meie elus mitu erinevat rolli: me otsime selleläbi tunnustust, heakskiitu ja armastust. Inimesed on meie elus kooli- ja töök...

Inimsuhetel on meie elus mitu erinevat rolli: me otsime selleläbi tunnustust, heakskiitu ja armastust. Inimesed on meie elus kooli- ja töökaaslastena ning sõpradena, mõnedega neist muutuvad suhtes
lähedasemaks olenevalt teie ühistest huvidest. Kahjuks aga on meil endil tihti teistsugused ootused ja me ei tunne ära seda õiget inimest, suurt armastust isegi, kui ta peaks meil nina ees parajasti olema. Ja sellistel puhkudel võib juhtuda, et sa isegi seda teadmata lükkad oma olemise ja käitumisega suurt armastust endast eemale.

Miks sa seda teed? 

1. Sest ta ei vasta ideaalile, mis sa oma peas oled suurest armastusest teinud.

Juba väikesest peast peale hakatakse meid vormima inimeste poolt, kes meid ümbritsevad. Me õpime läbi oma perekonna, meedia ja ülejäänud maailma sellest, keda me peaksime armastama. Igal inimrassil, kultuuril ja usundil on sellest oma äranägemine. Võib isegi juhtuda, et sa oled kohtunud oma ideaalse partneriga aga tänu oma uskumustele oled sa veendunud, et kuna see inimene ei vasta sinu ettekujutlusele, siis sa ei pea temaga tegemist tegema. Võib-olla ei ole see inimene samast ühiskonna kihist, mis sina. Võib-olla on sinul liiga kõrged ootused, mis puutub materiaalsesse varandusse ja karjääri? Sa võib-olla näed seda inimest läbi vale nurga? Võib-olla on see õige inimene juba sinu elus aga sõbrana või kolleegina? Võib-olla on see just see inimene, kes on valmis sind tundide kaupa ära kuulama? Kelle juurde sa minna võid, kui sul  valus on? Kes aitab sul perspektiive ja prioriteete paika panna. Tihti selline lähedane inimene on pandud hea sõbra kategooriasse ja sina ootad ikka veel oma unistuste tõelist armastust.

2. Sa kardad haiget saada.

Võib-olla oled sa minevikus palju haiget saanud. Ja sa isegi ei taha mõtelda sellele, et uuesti armuda. Sul oli niigi raske sellest välja tulla, mis sa üle oled elanud ja end taas jalule saada. See õige inimene võib olla sinu juures aga sa ei lase teda endale lähemale. Ometi on võib-olla just see inimene see, kes su naerma paneb, kes su ellu rõõmu toob ja kes mõistab su unistusi. See inimene tunneb su südant ja selle saladusi ja sellepärast ei tee ta midagi, et olla muud, kui lihtsalt sõber. Tihti selline minevikus saadud valu ei lase meil asju selge pilguga näha. Ja me ei näe seda, mis meie silme ees on. Kui sa aga näed, et see inimene sinust hoolib, peaksid sa laskma tal muutuda millekski rohkemaks, kui lihtsalt sõbraks. Võib-olla on see inimene sinu elu suurim armastus? Ära lase oma minevikul seda ilusat ugu rikkuda. Sest sa võid kaotada kõige fantastilisema ja ilusama tunde, sest sa ei taha näha armastust enam oma elus.

3. Sa ei tea ise ka, mida sa tahad.

Sul on võib-olla koostatud nimekiri sellest, mida sa oma partneri juures näha tahaksid. Võib-olla oled sa isegi kirja pannud tema juukse- ja silmade värvi, kaalu ja riietusstiili. Aga tihti ei tea sa ise ka, mida sa tahad, sest kõik ei ole su enda peaski väga selge. Või siis on sul võib-olla liiga madal enesehinnang ja sa ei suuda uskuda, et oled väärt sellist inimest.

Kommentaare ei ole