{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas ära tunda oma elu armastust? Sa sõlmisid lepingu juba enne oma sündi.

J uba ammu enne oma sündi valisid sa selle, kelle hing sinu hinge puudutas ilma, et ta oleks sõrmeotsagagi sind puudutanud; sa va...

Juba ammu enne oma sündi valisid sa selle, kelle hing sinu hinge puudutas ilma, et ta oleks sõrmeotsagagi sind puudutanud; sa valisid selle, kes sinusse usub ja kes paneb sind endasse uskuma. Sa valisid selle, kes ütleb sulle, kui väga tema ja kogu maailm sind vajavad.

Sa tunned ta ära selle sära pärast tema hinges, mida sa tema pilgus näed iga kord, kui ta sind vaatab.

Ja peale teie esimest kohtumist selles maailmas ei ole miski enam ainult must ja valge. Maailm on edaspidi täis erinevaid veel sulle tundmata värve.

Sa vajad seda inimest nagu õhku, mida sa hingad. Tema eemalolek paneb sind kannatama ja sa ei harju sellega iialgi.
 
 
 


Sellepärast ei suuda sa elada oma elu nii nagu vaja, niikaua kui sa pole teda leidnud. Niikaua, kui sa pole leidnud seda, kelle su hing on valinud juba enne sinu sündi. Ilma temata on su elu nagu kaardimaja, mida ähvardab oht igast küljest ja ka kõige õrnema tuuleiili poolt.

Võid sa kujutada oma elu ette ilma tema kallistuste või naeratusteta? Temaga koos olemisest piisab sulle. Sa ei taha teha midagi muud. Te olete määratud koos olema igavesti ja see, mida te omavahel tunnete, on nii tugev, et see ajab sulle värinad peale. Tundub, nagu kõik oleks sassis sinu peas ja su elus ehkki tegelikult kõik on just kõige paremas korras ja ainult armastus loeb.

Su hing väriseb, kui sa teda näed ja kui ta sind puudutab. Ja seda isegi veel 20 või 30 aastat hiljem.

Sa tunned ta ära läbi armastuse, sest sa oled õnnelik temaga. Ta paneb sind end tundma armastatuna, isegi kui ta seda välja ei näita, isegi kui ta seda veel ei tea.
 
 
 


Sa pead endale meelde tuletama, et sa väärid armastust. Armastust, mis on tõeline, millega ehitatakse kindlusi ja linnu, millega ületatakse mägesid. Armastust, millel ei ole piire ja mis muudab planeedi ideaalseks paigaks, kus kaks hinge kohtuvad  ja elavad koos.

Ära lepi vähesega. Ära pööra tähelepanu ajale ega inimestel. Ära pööra tähelepanu kadedatele. Ära arva, et sa ei ole tema jaoks piisavalt hea. Ole sina ise.

Tuleta endale meelde, et te olete sõlminud lepingu juba tükk aega tagasi. Sa oled ta endale välja vainud juba ammu enne oma sündi.

Selline armastus väärib elamist.

Ära mata oma lootusi maha ja ära ütle endale, et teda pole olemas.

Ta on olemas.

Kommentaare ei ole